Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženský muž je nějaké nové devadesáté druhé pohlaví?
V tom případě to neřeš ![]()
Tak jestli to byl vyloženě milenecký vztah a nic po nich nechtěla tak proč by měla připravovat někoho o otce. To spíš ten chlap má máslo na hlavě.
No pokud se to stalo 2× za relativně krátkou dobu, tak to je asi trochu styl, jakým si hledá známost no. Ono “sbalit” ženatého od rodiny je mnohdy jednodušší, zejména pokud se jedná fakt o milenecký vztah. Oni tihle chlapi zas tak vybíraví nejsou, protože ne každá na to má žaludek…
Sama jsem byla milenkou ženatého může, který měl dvě děti a dokonce těhotnou manželku (pro místní rýpalky, věděla o mě) a teď jsem už 11 let spokojeně vdaná a celé ty roky věrná. Manžel o tom věděl už před začátkem našeho vztahu a neměl s tím problém…
Co ti na tom vadí? Vždyť ona jestli byla nezadaná, tak nic špatného nedělala…to ten chlap podváděl.
@Anonymní píše: Více
Ona byla do nich zamilovaná a chtěla, aby se rozvedli?
Je možné, že nechtěla vážný vztah a občasné nezávazné scházení se jí vyhovovalo, prostě takové období, nic víc a nic mín. ![]()
Především ti pánové jsou na vině. Oni mají doma ženu a děti a přesto si hledají milenky. To oni někoho podvádějí. Násilím je do postele asi neodtahovala.
Tak ano, asi to tak brala, ze nechce nic rozbíjet, ale co jsem pochopil, tak minimálně jedna se to dozvěděla a pokračovali v tom. Když budu minimalistický, tak tam už tento problém byl. Proste mi to nepřijde kosher, ta zodpovědnost… Asi jsem stara škola…
@Anonymní píše: Více
Asi je to tak, že si stará škola. Pokud si měl představu, že partnerka je čistá jak lilie z nebes, tak spíše je to pampeliška nebo prostě nejaký plevel. I ten může být hezký, jenom prostě už není ničím výjimečný.
Žena s naprosto průměrnou morálkou a hodnotami. Což znamená nic moc.
Já tě chápu, pro mě to je morální dno. Ta ženská do těch vztahů šla s tím, že může rozbít rodinu, dokonce dvakrát. Nedělalo jí problém, že díky ní bude pár lidí dost nešťastných. Ona se rozhodla toho účastnit. Zeptal ses jí správně a zřejmě jsi uhodil na dost citlivou strunu. Od partnera čekám, že bude mít nějaký charakter a morální hodnoty a tady prostě nejsou. Život ve stylu “po mně potopa”.
@Janli píše: Více
Souhlas. Taky už bych si jí nedokázala vážit. A měla bych oprávněnou obavu, že bude schopna mi ve špatných chvílích vrazit kudlu do zad…
dej na svou intuici
@Pidulka1991 píše: Více
Diky za názor, pokud bych tak přemýšlel či konal, nedával bych tento dotaz. Ovšem diky za názor.
Jankii a Truelly, diky za Vaše slova. Vás, respektive charakterove Vás bych chtěl potkat. Jsme na stejne vlně. A vlastně diky vsem za názory, jen tyto mi prisli takové hodně upřímné a takový vztah jsem vždy chtěl.
Mile dámy,
mam takové dilema… Mam cca necelý rok vztah s ženou, je nám cca 35 let a když jsme se bavili o našich bývalých vztazích, tak mi ve slabých chvilkach rekla, ze za období asi 4 let predemnou měla 2 vztahy, spíše milenecke vztahy a oba s ženskými muži, kteří měli své manželky a rodiny.. Zasvitil mi red flag a a trochu neomalene jsem se zeptal, jak se pri tom cítila, jestli ji nevadilo, ze muže deti z těch vztahu připravit o tatu. Od te doby je jakoby více odtazita a já mam v hlavě jedno… Když toto neřešila a šla do toho, jestli to není kapanek jiný člověk, než jsem si doteď myslel a potencionalni prusvih… Diky za názory.