Názor žen na ženu…

Anonymní
22.5.25 18:25

Názor žen na ženu…

Mile dámy,
mam takové dilema… Mam cca necelý rok vztah s ženou, je nám cca 35 let a když jsme se bavili o našich bývalých vztazích, tak mi ve slabých chvilkach rekla, ze za období asi 4 let predemnou měla 2 vztahy, spíše milenecke vztahy a oba s ženskými muži, kteří měli své manželky a rodiny.. Zasvitil mi red flag a a trochu neomalene jsem se zeptal, jak se pri tom cítila, jestli ji nevadilo, ze muže deti z těch vztahu připravit o tatu. Od te doby je jakoby více odtazita a já mam v hlavě jedno… Když toto neřešila a šla do toho, jestli to není kapanek jiný člověk, než jsem si doteď myslel a potencionalni prusvih… Diky za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6930
22.5.25 18:33

Ženský muž je nějaké nové devadesáté druhé pohlaví? :think: V tom případě to neřeš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37146
22.5.25 18:36

Tak jestli to byl vyloženě milenecký vztah a nic po nich nechtěla tak proč by měla připravovat někoho o otce. To spíš ten chlap má máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.5.25 18:44

No pokud se to stalo 2× za relativně krátkou dobu, tak to je asi trochu styl, jakým si hledá známost no. Ono “sbalit” ženatého od rodiny je mnohdy jednodušší, zejména pokud se jedná fakt o milenecký vztah. Oni tihle chlapi zas tak vybíraví nejsou, protože ne každá na to má žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 18:46

Sama jsem byla milenkou ženatého může, který měl dvě děti a dokonce těhotnou manželku (pro místní rýpalky, věděla o mě) a teď jsem už 11 let spokojeně vdaná a celé ty roky věrná. Manžel o tom věděl už před začátkem našeho vztahu a neměl s tím problém… :) Co ti na tom vadí? Vždyť ona jestli byla nezadaná, tak nic špatného nedělala…to ten chlap podváděl.

• Citovat
  • Upravit
40783
22.5.25 18:48
@Anonymní píše: Více

Ona byla do nich zamilovaná a chtěla, aby se rozvedli?

Je možné, že nechtěla vážný vztah a občasné nezávazné scházení se jí vyhovovalo, prostě takové období, nic víc a nic mín. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
22.5.25 18:53

Ženska bez sebeúcty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
22.5.25 18:54

Především ti pánové jsou na vině. Oni mají doma ženu a děti a přesto si hledají milenky. To oni někoho podvádějí. Násilím je do postele asi neodtahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 18:56

Tak ano, asi to tak brala, ze nechce nic rozbíjet, ale co jsem pochopil, tak minimálně jedna se to dozvěděla a pokračovali v tom. Když budu minimalistický, tak tam už tento problém byl. Proste mi to nepřijde kosher, ta zodpovědnost… Asi jsem stara škola…

• Citovat
  • Upravit
14113
22.5.25 19:05

Tak ale můžeš jí klidně zahejbat, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
22.5.25 19:19

Asi je to tak, že si stará škola. Pokud si měl představu, že partnerka je čistá jak lilie z nebes, tak spíše je to pampeliška nebo prostě nejaký plevel. I ten může být hezký, jenom prostě už není ničím výjimečný.

Žena s naprosto průměrnou morálkou a hodnotami. Což znamená nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
22.5.25 19:37

Já tě chápu, pro mě to je morální dno. Ta ženská do těch vztahů šla s tím, že může rozbít rodinu, dokonce dvakrát. Nedělalo jí problém, že díky ní bude pár lidí dost nešťastných. Ona se rozhodla toho účastnit. Zeptal ses jí správně a zřejmě jsi uhodil na dost citlivou strunu. Od partnera čekám, že bude mít nějaký charakter a morální hodnoty a tady prostě nejsou. Život ve stylu “po mně potopa”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8970
22.5.25 19:43
@Janli píše: Více

Souhlas. Taky už bych si jí nedokázala vážit. A měla bych oprávněnou obavu, že bude schopna mi ve špatných chvílích vrazit kudlu do zad… :mavam: dej na svou intuici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 21:21
@Pidulka1991 píše: Více

Diky za názor, pokud bych tak přemýšlel či konal, nedával bych tento dotaz. Ovšem diky za názor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.25 21:28

Jankii a Truelly, diky za Vaše slova. Vás, respektive charakterove Vás bych chtěl potkat. Jsme na stejne vlně. A vlastně diky vsem za názory, jen tyto mi prisli takové hodně upřímné a takový vztah jsem vždy chtěl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky