Názor žen na ženu…

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
26.5.25 10:48

Nejsi jediný muž, od kterého slyším, že mu vadí, že jeho potenciální přítelkyně byla milenka ženatého muže nebo byla nevěrná ve svém manželství. Divila jsem se, jak moc negativně to muži vnímají. Ženy o tom nemají ani tušení a myslí si, že tohle muž nebude řešit a přitom je to často hlavní důvod, že s ní nechce jít do vztahu.
Vtipný je, že to často platí, i když je to jeho milenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
26.5.25 13:04
@pisisvori píše: Více

Alergii si res v soukromi a neobtezuj s tim diskutujici. Pokud v diskuzi napiseme obecne, ne konkretne nekomu, ale obecne, co si o vztazich se zenatymi myslime, to neni osobni utok. Ale co ty predvadis, je opakovany faul osobnimi utoky na Pidulku. Kazdy ma pravo se vyjadrit, co ty predvadis, je pokus o jednobarevnou debatu, aby se nevyjdrovala po tvych osobnich utocich strana, ktera ma na vztahy se zenatymi negativni nazor.

Příspěvek upraven 26.05.25 v 14:11

• Citovat
  • Upravit
14113
26.5.25 13:36
@pisisvori píše: Více

Smutné je, že máš potřebu se opírat o moje ego a údajné trauma, aniž bys vůbec dokázala připustit, že mám svoje věci dávno zpracované. Mám životní zkušenosti, které mě dostaly na křižovatku a ani tam jsem si nevybrala cestu, která by ubližovala jiným. Protože bolest není omluva pro další bolest.

A pokud ty sama stále potřebuješ někomu podsouvat, že jen tvoje vidění světa je to správné, pak jsi to právě ty, kdo má černobílý pohled, jen ho maskuješ jako „nadhled“ a „životní moudrost“.

Můžeš si obhajovat vlastní volby, jak chceš, ale prosím, nebal je do pouček o životě a neosobuj si právo soudit, kdo ví a kdo ne.

Protože životní moudrost nepoznám podle andělských citátů, ale podle schopnosti unést jiný názor bez výpadů a manipulací. A to se ti bohužel nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
27.5.25 14:29
@Pe.M.1 píše: Více
:) Ta predposledni veta zni, jakoby avantyry byly zalezitosti hezkych lidi. S kym podvadeji manzelky vsichni ti obycejni, starnouci, pupkati, nezajimavi tatuldove, s krasavicemi inteligentnimi? A sex maji jen krasavci a ostatni sex nemaji?
Soulozi, a podvadeji z kazde skupiny, hezki, nehezki, obycejni, atraktivni… spis vidim opak, hezke zeny a atraktivni muzi si nepotrebuji furt neco dokazovat, kupodivu nekdy muzou byt vernejsi, nebo mene promiskuitni a ten mene hezky to muze mit opacne, chytne se kazde prilezitosti, ktera se nemusi opakovat.
  • Citovat
  • Upravit
30.5.25 16:29
@My Melody píše: Více

Někde jsem četl výzkum, že atraktivní ženy jsou častěji zadané v dlouhém vztahu, zatímco ošklivé dávají každému skoro, aby se dostaly k sexu a měly děti. Samozřejmě je to jen statistika, ale evolučně to dává smysl. Hezcí muži prý víc promiskuitní ale byli, buď víc střídali partnerky nebo je podváděli. Samozřejmě s kým - to asi spíš s hezkýma ženama co občas taky podvedou. Protože časem si lidi zevšední. Ale méně opouští vztahy a méně střídají partnery ty hezké. To neznamená, že nepodvedou časem.

Je tu ta klasická evolučně psychologická teorie, že se ženy často usadí s nějaký mužem co je dobrý na výchovu, ale semeno chtějí od nějakýho pěknýho bohéma, hlavně v době ovulace… atd. :nevim:

Někdy se spojí hezký muž a dobrý muž. To nemůžu říct, že neexistuje. Znám jednoho co se ženám líbil, ale neuměl je sbalit a dotáhnout to do konce, byl až moc hodnej, pak se ho chytla jedna domina a je pod pantoflem už hodně let, mají 4 děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí