Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedivím se, že Ti v hlavě blikají vykřičníky.
Nejsem jeptiška, ledacos jsem v životě už taky prožila.., ale pořád si myslím, že pro slušnou ženskou je ženáč, navíc s dětma, tabu. Ještě bych pochopila nějaké bláznivé zamilování se, ale vstoupit do toho 2× za sebou? To už je dost zřejmé, že ten člověk má morální nastavení posunuté. Takže ano, vadilo by mi to, a to dost.
Taky záleží, kolik Vám je let. Jestli je to ženská středního věku, co prostě chtěla sex a šla za ním hlava nehlava, nebo vcelku mladá slečna, co teprve hledá životního partnera a bude zakládat rodinu. V druhém případě bych asi hledala dál..
@Anonymní píše: Více
Děkuji za poklonu
a velmi intenzivně přemýšlím nad tím, jestli opravdu některé dámy budou vychovávat dcery v tom duchu, že ony nic, podvádí chlap. Že jim doopravdy do očí neřeknou, že se jiným do vztahu neleze a že to není správné. Že nemáš dělat jiným, co nechceš, aby se dělo tobě. Že nestavíš své štěstí na neštěstí jiných… ![]()
Milenky jsou morální dno ![]()
Navíc jsou dost často hnusný a tlustý. Je dokázáno, že podvádí spíše ošklivý lidé, kteří si tím zvyšují ego, které se jim jinak nedostává.
Takže to, že píchání dva hnusný tlustý lidi není moc cool
Jasně, ale když máš 76 kilona ženskou tak je jasný, že nemůžeš být partnerka, ale maximálně milenka
Dej na intuici.
Máloco o charakteru člověka vypovídá tolik, jako být ochotný být milencem/milenkou, obzvlášť tam, kde jsou děti, v jejím případě dokonce 2×.
A není pravda, že zodpovědný je jen ten chlap, který má doma rodinu. Jako jo, ale jít tomu naproti, to musí chtít i ona, a být spoluúčastníkem takového morálního bahna je red flag. Svědčí to o pokřiveném charakteru, nízké sebeúctě atd. Toť moje zkušenost. Milenky, které znám, jsou prostě jiné a úplně nevím, jak to říct, ale prostě ten žebříček hodnot mají posunutý, jsou sobečtější, egoističtější, svým způsobem mají psychopatické rysy (zisk pro sebe bez ohledu na okolí).
@JenedaLinda píše: Více
Takže ten kdo se dobrovolně stane milencem/milenkou nenese žapdnou zodpovědnost, ale jdi ty ![]()
Proč pro místní rýpalky?
Jako ty bys byla tedy v pohdě, kdyby tvůj partner v době těhotenství kukal jinde? Jako co tě na něm přitahovalo?
Možná je na místě otázka, jestli u Tebe tímto přiznáním nějak „klesla v ceně“, jestli sis jí přestal vážit…
Tak záleží, jak ona to bere?
Kdybys jí ťekl, zda by byla v pohodě s tím kdybys jí zahýbal
… měla by být, jinak je vcelku pokrytec…
Kapánek? Je to ženská, ze které ti má být zle. S tou toho partnerského štěstí moc netrhneš.
@Pidulka1991 Je to fuj, že? Když odmyslím tu psychickou stránku věci, přijde mi to fyzicky fakt nechutný. Milenka většinou nemá problém kukat s manželem, manžel má s velkou pravděpodobností taky bokovku atd., atd. Pěkný permakulturní biotop v těle těhotné. ![]()
NO, to je těžké
já do dětných ženáčů nechodila, nikdy mi to nepřišlo v pořádku…
Jednou bych to asi pochopila… Ale dvakrát během celkem krátké doby je dost a nasvědčuje to o tom, jaká je… Neměla ti to říkat…
Tlustá čára za tím dle mne udělat jde, pokud je jinak skvělá-vše vám klape-je v tom láska-tak bych se kvůli minulosti nerozcházela,
pokud máš ale i další pochybnosti a jsou tam i jiné problémy, tak to nebude ta pravá…
Nedělala bych z toho žádné drama…Většina těch mravokárných je ve výsledku mnohem horších charakterově, jen to umí lépe skrývat a většinou u nich jde o Potěmkinovy vesnice. Jsme jen lidé, kteří dělají chyby a nejsme stroje. Ona se ti přiznala a řekla pravdu. Nikdo nechodíme v botách nikoho jiného…možná trauma z dětství, možná ublížení někým před těma dvěma…Možná většina z těch co tady kážou, by s tím co prožila ona nezvládly zvládnout nic…ona to možná jen řešila únikem do „špatných vztahů“…Kdy potřebovala lásku a ženáči umí oblbovat nejlépe a dávat ten pocit výjimečnosti atd atd. Těch možností je miliony a lidé opravdu slušní, kteří sami v životě něco prožili a zvládli málokdy soudí…jak místní „morální policie“
. Řešila bych důležitější věci.
Příspěvek upraven 23.05.25 v 09:24
Diky, Tebe jsem necitoval, ale máme stejný názor. Ty hodnoty nebudou dobre, to jsem chtěl slyset i od někoho jineho. Hledat omluvu je asi blbost.