Je to normální,taková bolest?

193
3.4.23 20:10

Je to normální,taková bolest?

Ahoj holky. Jsem 18tt. Před týdnem mě dva týdny bolela hlava. Ne hodně, ale bylo to otravný. Prášku jsem se spíš vyhýbala, magnesium beru.
Teď jsem měla týden klid a dnes znova. Sice jsem nepila tak moc, jako vždy, ale nevím, jestli je to tím. Není to velká bolest hlavy, ale je otravná a děsí mě, že to mám teď takto často. Tlak mám v pohodě.
Co myslíte, mám s tím jít k doktorovi? Gynekolog, nebo obvoďačka? Četla jsem, že je to v těhu normální, ale i tak mě to děsí. Potřebovala bych slyšet, že je to ok, ale já už tu plaším s nádorem.
Co si o tom myslíte? Měla jste to některá podobně? Řešili jste to s doktorem, nebo ne? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
3.4.23 20:36

Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35825
3.4.23 20:43

Možná se ti rozjely v těhotenství migrény. Zmínila bych se gynekologovi při další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.4.23 20:45
@JancaS84 píše:
Možná se ti rozjely v těhotenství migrény. Zmínila bych se gynekologovi při další kontrole.

Děkuji. Já mu to jako řekla minule, když to začínalo a on mi jen řekl, že paralen si vzít můžu. Ale řeknu mu to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.4.23 21:01

Muze byt, ač mě hlava nebolí skoro nikdy, tak v těhotenství mě bolela co chvíli. Kolikrát sem ležela s hadrem na hlavě, celkem mi pomáhalo si na ten hadr caknout alpu a dýchat ten mentol :D nádor mít nebudeš, ale zmin se pak Dr, třeba poradi něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
3.4.23 21:04

Ono to může byt hormony. Nekdo trpí na migreny, nekterou pálí žáha, bolí záda a další libustky. Paralen mi zrovna na hlavu nezabírá, ale dr. mi dovolil ibalgin pri bolesti zubů.
Spíš dobře? Na migreny trpím a pomáhá mi pohyb. Ideal na cerstvem vzduchu a pitný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.4.23 21:06

Ahoj, měla jsem taky mírné celodenní bolesti hlavy zhruba mezi 12-17tt. Nijak jsem to moc neřešila. Podle mě to bude těma hormonama a tím, jak se celé tělo začne jinak prokrvovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.4.23 21:08

Nádor :roll: no prostě tě bolí hlava…ono se těhotenstvím i mění těžiště a zakřivení páteře což taky může mít vliv…no a jestli to dala bez prášků tak to fakt není migréna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
3.4.23 21:21

A tlak máš v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.4.23 21:22

Těhotenství jsem začínala šílenou migrénou, až jsem z toho málem zvracela a v prvních týdnech jsem měla několikrát náběh na další migrénu. Bolest hlavy je otravná, ale migréna se opravdu velmi těžko snáší bez léků. To má člověk pocit, že jít hlavou proti zdi by byla menší bolest.
Bolesti hlavy jsou v těhu časté, zvyšuje se množství krve v oběhu, mění se zakřivení páteře, takže jo, může se to stát. Pokud je to opravdu nesnesitelné, poradila bych se s lékařem. Na migrény většinou paralen opravdu nestačí, takže bych řekla, že z tvého popisu se o migrénu nejednalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
3.4.23 21:46
@Karinka323 píše:
Děkuji. Já mu to jako řekla minule, když to začínalo a on mi jen řekl, že paralen si vzít můžu. Ale řeknu mu to znovu.

Odpověď mého doktora na jakoukoliv bolest v těhotenství bylo že to je normální a ať si vezmu brufen :pocitac:. Takže jsem změnila doktora. Nebudu ztrácet čas s někým kdo nerozumí své práci a jako jedinou odpověď zná Brufen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
3.4.23 22:01

V tom těhotenství tě bude neustále bolet něco :D připrav se na to a ne, fakt jako nešil kvůli mírné bolesti hlavy :)

• Citovat
  • Upravit
193
4.4.23 08:12

Děkuji všem. Nechci šílet, ta bolest se vydržet dá, jenom mi přijde divné, že ji teď mám tak často a minule 14 dní skoro za sebou. Ano byly tam dny bez, ale to bylo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.4.23 15:48

Paralen mi na to ale zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie