Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Platila jsem asi 1500 a pak si to dala přes pojišťovnu proplatit (VZP)
Já platila 1.700 Kč a pak si to nechala proplatit u pojišťovny, dostala jsem zpět 1.500 Kč. Netuším, jak to přesně je, ale většinou se za screening platí, i když některé holky nic neplatily. Údajně je rozdíl v tom, jak podrobný screening je. Pokud máte rozšířený, tak se platí. Nicméně mě nikdo nenabídl screening na pojišťovnu.
Příspěvek upraven 03.04.23 v 11:52
U prvního jsem platila nevím kolik, bylo to zahrnuto v těhotenském balíčku u gynekologa. Tipuju to na 1500. Teď s dvojčaty budu v Podolí platit 2000.
Nikdy jsem neplatila, ani u jedné dcery (2014,2017) chodila jsem na screeningy do nemocnice (k Apolináři), můj doktor měl starý křáp. Platila se jen fotka, či video..
Příspěvek upraven 03.04.23 v 12:48
Záleží jaký kód napíše doktor na žádanku. Já měla oba dva na pojišťovnu, v Gennetu se sice divili, nebývá to obvyklé, ale jde to ![]()
První screening se platí, druhý ne, tedy ten základní. Já za první platila 1200,– To ti musí říct tvůj gynekolog.
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, ve středu jdu na první screening a zajímalo by mě jestli se něco platí nebo ne. Myslela jsem že je to jako běžná prohlídka na gynekologii ale známá se zmínila o tom že platila asi 1800,– víc jsem se neptala, zatím to tolik lidi neví. Můj gynekolog také nic neříkal o tom že bych za screening měla platit. Jak to tedy je? Děkuji a hezký den
První dítě 0,– Kč za oba screeningy, rok 2013
Druhé dítě rok 2020. Platba poprvé 1500,– (ZP proplatila celé), podruhé 1200,–. Takže si zjisti, kolik přispívá konkrétně tvá ZP ![]()
První 2000kč ale zdravotní průmyslová proplatila celé
Druhý 1500 a pojišťovna proplatí 500kč.
Máme k tomu navíc fotku 3d plus flešku celého ultrazvuku v ceně.
Jo já platila 1500, pak sem si to nechala zpátky proplatit na pojišťovně. Koukni na stránky kam jdeš, musí tam mít ceník.
@vprouduzivota píše:
První screening se platí, druhý ne, tedy ten základní. Já za první platila 1200,– To ti musí říct tvůj gynekolog.
Jak kde, já platila i druhy, ale pojišťovna mi za oba vracela zpátky celou částku.
Kamarádce její lékařka napsala zadanku a nic neplatila..já jsem ji neměla a platila jsem…
Ja take 2 tis. plus 400 za fotku. Neni to bezna prohlidka. Zadanku jsem mela take. ![]()
Dobrý den všem, ve středu jdu na první screening a zajímalo by mě jestli se něco platí nebo ne. Myslela jsem že je to jako běžná prohlídka na gynekologii ale známá se zmínila o tom že platila asi 1800,– víc jsem se neptala, zatím to tolik lidi neví. Můj gynekolog také nic neříkal o tom že bych za screening měla platit. Jak to tedy je? Děkuji a hezký den