Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na štěnici to nevypadá, i když je na fotce vidět kulový… ![]()
Ale při dotazu na štěnici bych doporučoval do vyhledávače místo „emimino“ zadat slovo „štěnice“…
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte měli jsme návštěvu která má doma štenice.. Už druhý den mám po těle štípanece vždycky 2 vedle sebe :/ a svědí ale nejsem si jistá jestli to není třeba od komára.. Přidám sem bohužel nekvalitní fotky :/ líp to nešlo vyfotit (zaostřit) myslíte že je to štenice? Našla jsem toho broučka na roštu pod matrací.. Díky za odpověď
PS : všechno mě kouše 😄
Proč k vám pouštíš lidi, co mají doma štěnice? Je to hrozná fotka, hledej obrázky štěnice a porovnej.
Fotka není moc detailní, ale viděla jsem na netu, ze když se štěnice napije, její tvar muže být podlouhly. Jinak je to spis kulatý brouček. I místo nálezu sedí. Sedí i více kousnutí u sebe. Nevím, zda je to štěnice nebo ne, ale určitě bych to dal řešila.
Ahojte měli jsme návštěvu která má doma štenice.. Už druhý den mám po těle štípanece vždycky 2 vedle sebe :/ a svědí ale nejsem si jistá jestli to není třeba od komára.. Přidám sem bohužel nekvalitní fotky :/ líp to nešlo vyfotit (zaostřit) myslíte že je to štenice? Našla jsem toho broučka na roštu pod matrací.. Díky za odpověď
PS : všechno mě kouše 😄