Je to štenice?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.21 01:54

Je to šrěnice?

Ahojte měli jsme návštěvu která má doma štenice.. Už druhý den mám po těle štípanece vždycky 2 vedle sebe :/ a svědí ale nejsem si jistá jestli to není třeba od komára.. Přidám sem bohužel nekvalitní fotky :/ líp to nešlo vyfotit (zaostřit) myslíte že je to štenice? Našla jsem toho broučka na roštu pod matrací.. Díky za odpověď
PS : všechno mě kouše 😄

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23894
3.8.21 04:15

Na štěnici to nevypadá, i když je na fotce vidět kulový… :nevim:
Ale při dotazu na štěnici bych doporučoval do vyhledávače místo „emimino“ zadat slovo „štěnice“… :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.8.21 06:27

Dle mého názoru není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.8.21 06:55
@Anonymní píše:
Ahojte měli jsme návštěvu která má doma štenice.. Už druhý den mám po těle štípanece vždycky 2 vedle sebe :/ a svědí ale nejsem si jistá jestli to není třeba od komára.. Přidám sem bohužel nekvalitní fotky :/ líp to nešlo vyfotit (zaostřit) myslíte že je to štenice? Našla jsem toho broučka na roštu pod matrací.. Díky za odpověď
PS : všechno mě kouše 😄

Proč k vám pouštíš lidi, co mají doma štěnice? Je to hrozná fotka, hledej obrázky štěnice a porovnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.8.21 22:01

Fotka není moc detailní, ale viděla jsem na netu, ze když se štěnice napije, její tvar muže být podlouhly. Jinak je to spis kulatý brouček. I místo nálezu sedí. Sedí i více kousnutí u sebe. Nevím, zda je to štěnice nebo ne, ale určitě bych to dal řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný