Sousedi nad náma dupou.

Anonymní
2.8.21 10:14

Sousedi nad náma dupou.

Ahoj, nevíte, jak se dá odhlučnit strop. Sousedi nad náma starsne dupou, řvou po sobě, mají nevychované děti, které běhají sem a tam. Domluva s nimi žádná. Myslíte, že když jim tam zapnu kombo, a do toho nějaké techno, že je to přestane bavit, nebo si na to dají pozor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
2.8.21 10:15

Se odstěhuj do domu nebo posledního patra. :nevim: Děti prostě dupou. Přijde mi to jako běžná součást bydlení v bytovém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.8.21 10:18

Klasika při bydlení v bytě. Moje děti taky dupou, můžu se rozčilovat, nadávat, narvat všude koberce a stejně je to slyšet, ale sousedka pod náma je v pohodě, naštěstí je skoro hluchá a všimne si toho jen když vidí, že se jí houpe lustr :D my zas naopak slyšíme večer její televizi, jak je hluchá, tak ji to řve na celej barák a kolik to slyším i když mám puštěnou naší. Se odstěhuj do domu, když ti vadí běžný hluk z bytovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 10:19

@Lama Lama v Praze se těžko shání bydlení. A na koupi domu v Praze, u Prahy ještě finance nejsou. Já chápu, že je to součást, ale tohle je celý den nonstop, začnou ráno v 6 a končí v 22. My také chodíme po byte a nedupeme. A děti nám teda nedupou, ví, že pod náma bydlí lidé.

• Citovat
  • Upravit
53190
2.8.21 10:21
@Anonymní píše:
@Lama Lama v Praze se těžko shání bydlení. A na koupi domu v Praze, u Prahy ještě finance nejsou. Já chápu, že je to součást, ale tohle je celý den nonstop, začnou ráno v 6 a končí v 22. My také chodíme po byte a nedupeme. A děti nám teda nedupou, ví, že pod náma bydlí lidé.

A to je nějaká sociálně slabá rodina, že jsou všichni celý den doma? Nechodí do škol, práce? :nevim: A vy jste také celé dny doma? :think: Nebo to řešíš jen teď, o prázdninách? To, že začnou v 6 a skončí ve 22 podle mě svědčí o tom, že moc dobře vědí, že dělají bordel a nechtějí, abys na ně mohla volat PČR za rušení nočního klidu. Takže jedině se odstěhovat nebo to vydržet. Řešení typu obklady na strop vám toho asi moc nevyřeší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.8.21 10:22
@Anonymní píše:
@Lama Lama v Praze se těžko shání bydlení. A na koupi domu v Praze, u Prahy ještě finance nejsou. Já chápu, že je to součást, ale tohle je celý den nonstop, začnou ráno v 6 a končí v 22. My také chodíme po byte a nedupeme. A děti nám teda nedupou, ví, že pod náma bydlí lidé.

A jak to víš, že nedupete? Někdy jsou ty domy tak blbě stavěné, že je slyšet i obyč chůze jak dupání od slona. Švagr si taky myslel že nedupe a chodí normálně, až když sem mu řekla, že se mi při jeho chůzi třese nábytek si toho všiml :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 10:23
@Kriss Tina píše:
A jak to víš, že nedupete? Někdy jsou ty domy tak blbě stavěné, že je slyšet i obyč chůze jak dupání od slona. Švagr si taky myslel že nedupe a chodí normálně, až když sem mu řekla, že se mi při jeho chůzi třese nábytek si toho všiml :D

To je teda taky svatá pravda. To, že není rámus slyšet ve vašem bytě ještě neznamená, že není slyšet v bytě pod vámi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 10:27

@unuděná nevim, jestli je to sociálně slaba rodina, mají 4+1 ale jeden z rodičů je tam vždy celý den a dupe. Pak přijdou děti a manžel a jedou už všichni. My máme homeoffice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.21 10:28

@Kriss Tina protože pod náma bydlí sousedí, s kterými jsme se hned seznámili a ptali jsme se jestli slyší když chodime, jestli jsme hluční a je to v pohodě. Neví, že tam jsme, pokud nepustime pračku. Dá se chodit i normálně, bez dupání.

• Citovat
  • Upravit
53190
2.8.21 10:30
@Anonymní píše:
@unuděná nevim, jestli je to sociálně slaba rodina, mají 4+1 ale jeden z rodičů je tam vždy celý den a dupe. Pak přijdou děti a manžel a jedou už všichni. My máme homeoffice.

Jaktože to nevíš? Psala jsi, že domluva s nimi žádná - to znamená co? Že jsi u nich byla, slušně jim vysvětlila problém a poprosila o ztišení a oni nic? Nebo jak se k tomu staví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.8.21 10:31
@Anonymní píše:
@Kriss Tina protože pod náma bydlí sousedí, s kterými jsme se hned seznámili a ptali jsme se jestli slyší když chodime, jestli jsme hluční a je to v pohodě. Neví, že tam jsme, pokud nepustime pračku. Dá se chodit i normálně, bez dupání.

Ono taky můžou mít blbě izolované podlahy, to taky máme, majitelka bytu šetřila na podlahách a pak je to hodně znát. Jako neomlouvam je, pokud neporušují nocni klid, neuděláš nic, ale většina dětí, zvlášť menších doma prostě dupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.8.21 10:31
@Anonymní píše:

A nebo vy jste přecitlivělí a to, co ostatní nevnímají, vy vnímáte úkorně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 10:32
@Lama Lama píše:
A nebo vy jste přecitlivělí a to, co ostatní nevnímají, vy vnímáte úkorně.

Ano, buď tak, nebo mají blbě udělané podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.8.21 10:32

Nejhorší je na to plovoucí podlaha tam je pak slyšet všechno.. záleží na povrchu… další věc je že už budete vnímat cokoliv protože se na to soustředíte… a při home office zvlášt.. přes den s tím nic moc neuděláte.. jiná věc je po 22 hodině

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.8.21 10:33

@Lama Lama Tak když je člověk na home office myslím že vnímá věci jinak než když večer přijde domu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný