Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Se odstěhuj do domu nebo posledního patra.
Děti prostě dupou. Přijde mi to jako běžná součást bydlení v bytovém domě.
Klasika při bydlení v bytě. Moje děti taky dupou, můžu se rozčilovat, nadávat, narvat všude koberce a stejně je to slyšet, ale sousedka pod náma je v pohodě, naštěstí je skoro hluchá a všimne si toho jen když vidí, že se jí houpe lustr
my zas naopak slyšíme večer její televizi, jak je hluchá, tak ji to řve na celej barák a kolik to slyším i když mám puštěnou naší. Se odstěhuj do domu, když ti vadí běžný hluk z bytovky.
@Lama Lama v Praze se těžko shání bydlení. A na koupi domu v Praze, u Prahy ještě finance nejsou. Já chápu, že je to součást, ale tohle je celý den nonstop, začnou ráno v 6 a končí v 22. My také chodíme po byte a nedupeme. A děti nám teda nedupou, ví, že pod náma bydlí lidé.
@Anonymní píše:
@Lama Lama v Praze se těžko shání bydlení. A na koupi domu v Praze, u Prahy ještě finance nejsou. Já chápu, že je to součást, ale tohle je celý den nonstop, začnou ráno v 6 a končí v 22. My také chodíme po byte a nedupeme. A děti nám teda nedupou, ví, že pod náma bydlí lidé.
A to je nějaká sociálně slabá rodina, že jsou všichni celý den doma? Nechodí do škol, práce?
A vy jste také celé dny doma?
Nebo to řešíš jen teď, o prázdninách? To, že začnou v 6 a skončí ve 22 podle mě svědčí o tom, že moc dobře vědí, že dělají bordel a nechtějí, abys na ně mohla volat PČR za rušení nočního klidu. Takže jedině se odstěhovat nebo to vydržet. Řešení typu obklady na strop vám toho asi moc nevyřeší..
@Anonymní píše:
A jak to víš, že nedupete? Někdy jsou ty domy tak blbě stavěné, že je slyšet i obyč chůze jak dupání od slona. Švagr si taky myslel že nedupe a chodí normálně, až když sem mu řekla, že se mi při jeho chůzi třese nábytek si toho všiml ![]()
@Kriss Tina píše:
A jak to víš, že nedupete? Někdy jsou ty domy tak blbě stavěné, že je slyšet i obyč chůze jak dupání od slona. Švagr si taky myslel že nedupe a chodí normálně, až když sem mu řekla, že se mi při jeho chůzi třese nábytek si toho všiml
To je teda taky svatá pravda. To, že není rámus slyšet ve vašem bytě ještě neznamená, že není slyšet v bytě pod vámi!
@unuděná nevim, jestli je to sociálně slaba rodina, mají 4+1 ale jeden z rodičů je tam vždy celý den a dupe. Pak přijdou děti a manžel a jedou už všichni. My máme homeoffice.
@Kriss Tina protože pod náma bydlí sousedí, s kterými jsme se hned seznámili a ptali jsme se jestli slyší když chodime, jestli jsme hluční a je to v pohodě. Neví, že tam jsme, pokud nepustime pračku. Dá se chodit i normálně, bez dupání.
@Anonymní píše:
@unuděná nevim, jestli je to sociálně slaba rodina, mají 4+1 ale jeden z rodičů je tam vždy celý den a dupe. Pak přijdou děti a manžel a jedou už všichni. My máme homeoffice.
Jaktože to nevíš? Psala jsi, že domluva s nimi žádná - to znamená co? Že jsi u nich byla, slušně jim vysvětlila problém a poprosila o ztišení a oni nic? Nebo jak se k tomu staví?
@Anonymní píše:
@Kriss Tina protože pod náma bydlí sousedí, s kterými jsme se hned seznámili a ptali jsme se jestli slyší když chodime, jestli jsme hluční a je to v pohodě. Neví, že tam jsme, pokud nepustime pračku. Dá se chodit i normálně, bez dupání.
Ono taky můžou mít blbě izolované podlahy, to taky máme, majitelka bytu šetřila na podlahách a pak je to hodně znát. Jako neomlouvam je, pokud neporušují nocni klid, neuděláš nic, ale většina dětí, zvlášť menších doma prostě dupe.
@Anonymní píše:
A nebo vy jste přecitlivělí a to, co ostatní nevnímají, vy vnímáte úkorně.
@Lama Lama píše:
A nebo vy jste přecitlivělí a to, co ostatní nevnímají, vy vnímáte úkorně.
Ano, buď tak, nebo mají blbě udělané podlahy.
Nejhorší je na to plovoucí podlaha tam je pak slyšet všechno.. záleží na povrchu… další věc je že už budete vnímat cokoliv protože se na to soustředíte… a při home office zvlášt.. přes den s tím nic moc neuděláte.. jiná věc je po 22 hodině
@Lama Lama Tak když je člověk na home office myslím že vnímá věci jinak než když večer přijde domu
Ahoj, nevíte, jak se dá odhlučnit strop. Sousedi nad náma starsne dupou, řvou po sobě, mají nevychované děti, které běhají sem a tam. Domluva s nimi žádná. Myslíte, že když jim tam zapnu kombo, a do toho nějaké techno, že je to přestane bavit, nebo si na to dají pozor?