Sousedi nad náma dupou.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
2.8.21 13:38

A ještě taková vsuvka: stokrát radši jsem v bytě zkousla sousedovic dítě, co ještě ve 22:30 přebíhá hlasitě z pokojíku na wc, než sousedku, co na své dítě ječí kvůli každé blbině (a ano, je to slyšet otevřenými okny) nebo nájemníky vedle, co na balkoně hulí jednu od druhé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.21 13:38

Já zažila odrážedla na plovoucí podlaze (nad náma). Pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.21 13:39

Ale tak každého něco štve. My bydlíme v domku a v podkroví je slyšet auta - zvykla jsem si. Soused je de*bil, zvykla jsem si. Nikde to nebude ideální. Leda tak uprostřed lesa, ale to je zase dost nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 13:39
@jednoslunicko píše:
Ale tak každého něco štve. My bydlíme v domku a v podkroví je slyšet auta - zvykla jsem si. Soused je de*bil, zvykla jsem si. Nikde to nebude ideální. Leda tak uprostřed lesa, ale to je zase dost nepraktické.

Uprostřed lesa řvou jeleni a štěkaj lišky, to taky jednoho pěkně vytočí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.21 13:40
@KatkaVlas píše:
Já zažila odrážedla na plovoucí podlaze (nad náma). Pecka

Tohle jsme si odbyli ještě u tchýně, bydleli jsme nad ní. Prý je to jako když nahoře jede vlak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.21 13:41
@unuděná píše:
Uprostřed lesa řvou jeleni a štěkaj lišky, to taky jednoho pěkně vytočí :mrgreen: :mrgreen:

Jo! Ještě mně dost se.re kos - jak dělá to ť! ť! ť! :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 13:42
@jednoslunicko píše:
Jo! Ještě mně dost se.re kos - jak dělá to ť! ť! ť! :pocitac: :mrgreen:
@jednoslunicko píše:
Jo! Ještě mně dost se.re kos - jak dělá to ť! ť! ť! :pocitac: :mrgreen:

U nás jedou od 4 hodin od rána straky to svoje kkkkkkkk, jak varujou sousedovic kočku, ať se nepřibližuje. Blbky :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
2.8.21 13:43
@unuděná píše:
Uprostřed lesa řvou jeleni a štěkaj lišky, to taky jednoho pěkně vytočí :mrgreen: :mrgreen:

Souhlasím. Bydlíme v paneláku u lesíka. Jeleny či lišky tam sice nemáme, ale jsou slyšet ptáci. Osobně mi zpěv (pro někoho řev) ptáků nevadí. Jsem raději než kdybych měla poslouchat auta jezdící po 4 proudové silnici (taky jsem zažila a nikdy více).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61149
2.8.21 13:44
@warita píše:
a proc vychazis y toho, ze sousedi to rvani slysi?

protože nevěřím, že když je dupani podle tebe tak hrozně slyšet, že ten řev by nebyl.. protože co popisuje, tak od vás musí bejt randal silenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.8.21 13:44
@unuděná píše:
U nás jedou od 4 hodin od rána straky to svoje kkkkkkkk, jak varujou sousedovic kočku, ať se nepřibližuje. Blbky :cert: :mavam:

Nam zas každé ráno od 5 hodin na balkoně řvou holubi, smradi ani neumí respektovat noční klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61149
2.8.21 13:45
@Yorkmut píše:
Rekla si, ze za 4 roky ma posledni moznost, tak to rozjela ve velkym 😀.

mozna vrh kouli :nevim: nebo běh přes překážky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.21 13:46
@unuděná píše:
U nás jedou od 4 hodin od rána straky to svoje kkkkkkkk, jak varujou sousedovic kočku, ať se nepřibližuje. Blbky :cert: :mavam:

Nejhorší jsou stejně hmyzáci - mouchy, cvrčči, komáři. Kolikrát si říkám - tak si sedni, nasosej se a táhni chrápat. Ne, bude bzíkat až do rána. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.8.21 13:48
@Kriss Tina píše:
Nam zas každé ráno od 5 hodin na balkoně řvou holubi, smradi ani neumí respektovat noční klid :mrgreen:

Holubi :-D. Kolega žijící v paneláku mi vyprávěl, že jeho maminka dala na balkon chladit buchtu. Když pro ni šla, byla vyklovaná od holubů. a jak tak na tom balkoně stála s tím plechem a zuřila, tak si všimla, že na ni z protějšího paneláku mává paní v úplně stejné situaci - s vyklovaným plechem v rukách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 13:49

@jednoslunicko @Kriss Tina Jo, je to tak. Všude se najde něco, co člověka může sr. át :mrgreen: Vsadím boty, že i kdyby se zakladatelky sousedi rozhodli položit si tam kvůli ní 20 cm vysoký koberec, tak si stejně najde něco jiného, co jí na nich bude vytáčet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.8.21 13:50

@jednoslunicko no já už z nich silim, to je milionkrát horší než ty nejhorší sousedi, zlaté dupání :D já už na ten balkon ani nechodím, max po nich něco hodit, když už je ten kravál neúnosný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný