Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, pred 12ti dny jsem podstoupila prvni IUI zaroven s ovitrell 250, pred 10dny probehla ovulace dle utz, dr.mi rekl dva dny po ovu, ze sliznice je nejaka nerovnomerne narostla at pripichnu Ovitrell. Test jsem si delala tedy 6/8/10dni po ovu abych videla, jak se Ovitrell odbourava. 8.den tam uz nebyl. 10.den je tam zase znovu. Je to mozne? ![]()
To uz by mohlo byt mozna tehotenstvi urcite by nezmizel a zase obevil.Drzim palecky. ![]()
4 den mi to prijde jako ovitrell ale ten 8 už asi těhotenství. Ten 6 den bych brala jako kontrolu že už je ovitrell pryč. Tak ať sílí
![]()
Diky holky, to by bylo krasne, ale zatim tomu nechci uplne verit. Zitra zkusim dalsi test
ale teda leze to do penez to testovani
tak hlavne at to vyjde ![]()
@dreana dnes test uplne stejny jako vcera. Tak jsem trochu rozhozena, asi to fakt bude porad ten ovitrelle
zitra to bud musi zesilit nebo je to jasny fail ![]()
@EmilyRose Zkus zítra nebo pozítří. Ono se doporučuje alespoň obden, ten nárůst HCG během jednoho dne takhle z kraje nemusí být na proužku znatelný.
@EmilyRose přesně tak.. Jaky je vysledek dnes?
Mě třeba sílily testy ob 2 dny…
@EmilyRose ja jsem měla testy dny po sobě taky stejný opravdu to chce ob den jak pisou holky ![]()
@EmilyRose to me moc mrzi,pujdete znovu na IUI? Nebo mate v planu i IVF?
@Kikulele no v srpnu mi udelali hysteroskopii a hydrolaparo a vzali mi sliznici kvuli polypum. Mesic klid a ted jsem momentalne 9den po iui. Test je slaboucky, dost mozna je tam zase zbytek ovitrellu. Uvidime za par dnu ![]()