Je to vůbec přátelství?

Anonymní
3.2.14 13:15

Je to vůbec přátelství?

Zdravim vas dámy,
Asi si sem jdu postezovat a dozvedet se i jiny nazor?!
Mam dlouholetou kamaradku. Jeden cas jsme byly spolu denne a kdyz ne fyzicky, tak telefonicky. Problem je ale ten, ze seji nikdo v mem okoli nezdal. Brala jsem to jako takovy druh zarleni. Vic me mrzi, ze z zadnym s mych partneru nevychazi :( Devet let jsem zila s jednim, kterej byl pro ni blbec uz od zacatku. Brala jsem to tak, ze si proste nesedli.. Ted mam trilety vztah a rocniho syna. Muj nastavajici je opet blbec a rozpoutala s nim jakousi divnou valku. Ja jsem vzdy jeji partnery respektovala, i kdyz to byli hovadka. Ale od ni slyslim jen, je mezi vami vse v poradku? Opravdu si ho chces vzit? Kdy te budu moc navstivit, kdyz mas toho sveho porad doma? Mam ji rada a tak vzdy kdyz to jde, tak se snazim ji navstivit nebo se sni sejit. Jenze nema cas.. Ted zacala chodit s klucinou, se kterym mame hodne blizko. Dost casto spolu zajdem na kus reci ale ted to nejde, protoze ji mame porad v zadech i kdyz tvrdi ze nezarli.. Nikdy mi nezapomene pripomenout, ze by rada podnikla nejakou akci ve ctyrech ale to bych musela zit s nekym normalnim.. Uz nekolikrat jsem se ji ptala, koho si tak predstavuje, ze vlastne nesnasi vsechny v mem okoli?! Odpovi mi, ze si vybiram blbe.. Kazdopadne ted premyslim, ze ji odriznu nadobro ale porad ji mam i presto vsechno rada :(
Prozily jste to nekdo taky tak? Jak jste to pripadne resily?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
3.2.14 13:21

Tak mi to nějak připadalo divné z její strany než jsem dočetla k místu, kdy ona se seznámila s klučinou, který je Ti blízký, a nemůžeš s ním nikam vyrazit protože „ji“ - tedy jeho přítelkyni, jestli to dobře chápu, máte pořád v zádech. Takže jestli jsem dobře pochopila, tak nebudete úplně v pořádku asi ani jedna.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 13:22

Co bych poradila? je čas udělat „kamarádce“ pápá.. tohle není kamarádka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.2.14 13:24

Být tebou, tak jí to dost rázně vysvětlím a oznámím jí důsledky toho, když to nebude respektovat. V tom případě nejspíš víš, co dělat. Mně by to teda hodně vadilo.

• Citovat
  • Upravit
1907
3.2.14 13:24

Takovou kamaradku bych nechtela. Normalne zarli a zavidi. Ale na druhou stranku proc by ses mela stykat s jejim pritelem jen ve dvou i kdyz je to tvuj blizky kamos? To by vadilo i me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
3.2.14 13:31

Mela jsem velmi podobnou kamaradku. Byla jsem jj dobra, jen kdyz neco potrebovala, ale kdyz jsem potrebovala neco ja. Tak nemohla, nemela auto, nemela penize. Ja ji zvala do bazenu, vozila ji autem. A ona me nemohla hodit ani 3 km domu v -20, takze jsem cekala treba hodinu na bus. Aby neplacala benzin. Kazdyho koho jsem ji predstavila, jako myho kamarada ci chlapa ci kamaradku. Tak byli divny, nenormalni, blbci apod. Cpala se do veci, do kterych ji nic nebylo, jako vztahy mezi rodinou. A moji matce na me donasela, kdyz jsem odesla z domova. Potom jsem si rekla, ze takova kamaradka mi nesaha ani po kotniky a vybodla jsem se na ni. Od ty doby se citim o dost lip, mam svy kamarady rada a vazi si toho, co pro ne udelam ja, stejne tak jako oni pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 13:34

Tak jeho znam jeste dele nez ji a je to jen kamaradsky vztah, o kterem moc dobre vedela driv, nez se dali dohromady! Nikdy jsme spolu nic nemeli. Mam ted spokojenou rodinu a ona uz za tu dobu musi vedet, ze nejsem ten typ zensky, co by se motaly druhym do vztahu… A logicky asi nebudu dvacet let cekat nato az se daji dohromady, abych ho svedla :D Ne v tom problem opravdu neni a ty nase schuzky byly, jsou a budou pravidelny a jen o tom si pokecat a pobavit se.. Samozrejme v ramci slusnosti.. ;)
Vim, je to tak trochu tema o nicem ale dost s tim ted bojuji.. Mam ji rada ale…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.14 13:39
@angelsface píše:
Mela jsem velmi podobnou kamaradku. Byla jsem jj dobra, jen kdyz neco potrebovala, ale kdyz jsem potrebovala neco ja. Tak nemohla, nemela auto, nemela penize. Ja ji zvala do bazenu, vozila ji autem. A ona me nemohla hodit ani 3 km domu v -20, takze jsem cekala treba hodinu na bus. Aby neplacala benzin. Kazdyho koho jsem ji predstavila, jako myho kamarada ci chlapa ci kamaradku. Tak byli divny, nenormalni, blbci apod. Cpala se do veci, do kterych ji nic nebylo, jako vztahy mezi rodinou. A moji matce na me donasela, kdyz jsem odesla z domova. Potom jsem si rekla, ze takova kamaradka mi nesaha ani po kotniky a vybodla jsem se na ni. Od ty doby se citim o dost lip, mam svy kamarady rada a vazi si toho, co pro ne udelam ja, stejne tak jako oni pro me.

Kokam, ze zensky budou porad mrchy :D Proto mam vic pratel mezi muzi ale ciste jen pratelstvi a ona to musi za tu dobu uz vedet a znat me?!
Nekdy mi prijde, ze ji vadi, ze vyjdu s kymkoli a lidi se na me ptaji a maji me radi? Nevim tezko rict ale ted mam spis to citove dilema :(

• Citovat
  • Upravit
666
3.2.14 13:41
@Anonymní píše:
Kokam, ze zensky budou porad mrchy :D Proto mam vic pratel mezi muzi ale ciste jen pratelstvi a ona to musi za tu dobu uz vedet a znat me?!
Nekdy mi prijde, ze ji vadi, ze vyjdu s kymkoli a lidi se na me ptaji a maji me radi? Nevim tezko rict ale ted mam spis to citove dilema :(

Ja mam za kamarady taky muze az na par vyjimek. Je to jen se od toho odprostit, pokud te jeji pristup k tobe mrzi. Tak ti nedokazu popsat tu ulevu, jak si pak oddychnes, kdyz ti nikdo nedycha neustale na zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
3.2.14 13:43

Tak ono zalezi taky na tom, jestli ona o tech vasich schuzkach s tim kamaradem vi. Protoze muj pritel mel takhle kamaradku a schazel se s ni kdyz jsem byla v praci. A to mi bylo neprijemny. Proto pisu, ze by mi to vadilo.ALe jak popisujes ostatni… ne, tohle neni podle me uprimny kamardstvi ta holka ti dle myho nazoru nepreje mit kvalitni vztah s kymkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.2.14 13:47

Takže ty se chceš scházet s jejím přítelem a vadí ti, že ti dělá křena. No sorry, divný jste obě, myslím, že se k sobě báječně hodíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 13:56
@alexxa píše:
Tak ono zalezi taky na tom, jestli ona o tech vasich schuzkach s tim kamaradem vi. Protoze muj pritel mel takhle kamaradku a schazel se s ni kdyz jsem byla v praci. A to mi bylo neprijemny. Proto pisu, ze by mi to vadilo.ALe jak popisujes ostatni… ne, tohle neni podle me uprimny kamardstvi ta holka ti dle myho nazoru nepreje mit kvalitni vztah s kymkoli.

Jj vi o schuzkach moc dobre! Je to nase pravidlo uz dlouha leta.. Schazime se kazdy prvni patek v mesici na veceri a stridame se u placeni ;) Zadnej muj partner s tim problem nemel ani nema, protoze jim vzdy reknu kam jdem a navic, vidi jak se k sobe chovame jen pratelsky.. Ona taky vedela, ze tyto patky nema moznost se semnou sejit.. Fakt nikomu nic netajime, protoze k tomu nemame duvod :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.14 14:01
@Gina108 píše:
Takže ty se chceš scházet s jejím přítelem a vadí ti, že ti dělá křena. No sorry, divný jste obě, myslím, že se k sobě báječně hodíte :mrgreen:

Tak vic me stve to, jak odsuzuje meho partnera! O pratelstvi s jejim jsem psala tak aby bylo pochopeno, ze pokud se prestanu bavit s ni, tak se nesmim vidat i snim.. To ze jde s nami chapu… Jen bych byla rada, aby respektovala i muj zivot a nenavazela se mi do meho muze… A taky me mrzi, ze me uz musi znat, tak proc ma zarlive myslenky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.14 14:03
@Anonymní píše:
Tak vic me stve to, jak odsuzuje meho partnera! O pratelstvi s jejim jsem psala tak aby bylo pochopeno, ze pokud se prestanu bavit s ni, tak se nesmim vidat i snim.. To ze jde s nami chapu… Jen bych byla rada, aby respektovala i muj zivot a nenavazela se mi do meho muze… A taky me mrzi, ze me uz musi znat, tak proc ma zarlive myslenky…

Navic asi nikdo nestoji o to, se vzdavat nekoho, jen protoze prijde jiny partner do jeho zivota!

• Citovat
  • Upravit
2445
3.2.14 14:13
@Anonymní píše:
Tak jeho znam jeste dele nez ji a je to jen kamaradsky vztah, o kterem moc dobre vedela driv, nez se dali dohromady! Nikdy jsme spolu nic nemeli. Mam ted spokojenou rodinu a ona uz za tu dobu musi vedet, ze nejsem ten typ zensky, co by se motaly druhym do vztahu… A logicky asi nebudu dvacet let cekat nato az se daji dohromady, abych ho svedla :D Ne v tom problem opravdu neni a ty nase schuzky byly, jsou a budou pravidelny a jen o tom si pokecat a pobavit se.. Samozrejme v ramci slusnosti.. ;)
Vim, je to tak trochu tema o nicem ale dost s tim ted bojuji.. Mam ji rada ale…

Pokud by se můj kamarád stal „mužem“ mé kamarádky, přestala bych se s ním stýkat sama. Přijde mi to nevhodné. Navíc pokud jste kámoši, tak můžete pokecat i před ní a nebo klidně ve společnosti jiných známých ne?

Nebo co máte tak tajného, že to nikdo nesmí slyšet?

Ona je sice divná, ale promiň, ty taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová