Je to z tepla?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27007
17.7.10 13:56

Je to z tepla?

Holky malej mi z ničehonic začal marodit.Dneska před chvílí 37,7,je takový divný… nejí,má průjem…zoubky to nebudou ty už máme všechny:)Myslíte že to mžůe být jen tím že je zkrátka to teplo už moc?Vůbec nevím z čeho by co mohl mít…kdyby třeba z jídla tne průjem…jedla jsem to smaé co on a mně nic není.A ta teplotka…za chvilku budu zas přeměřovat.Jak naschvál tu skoro nic za léky nemám a je sobota že… a u nás nikde otevřeno nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
17.7.10 14:03

asi jo, můj malej měl včera taky teploty tak 38,5. a dneska už je v pohodě, nekašle, rýmu nemá tak to přičítám tomu horku. Celý den zavřený doma a dneska už dopoledne byl venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
17.7.10 14:04

my máme zatím 37,9 a ten průjem no:(už to chduák má jen jak vodu::(hlavně že aspon pije… a dneska jste teda už ok bez tpelotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
17.7.10 14:28

ahojky nas maly mel pred mesicem to same.Bolelo ho brisko,prujem teda nemel,ale mel teplotu max. 38,5.No a rano byl fit. Nech do zitra a uvidis! Taky by to mohla byt nejaka strevni virozka.Nemas doma laktobacilky,biopron ci neco podobneho.Tim nic nezkazis i preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
17.7.10 14:41

Nemám tu vůbec nic my normálně nemarodíme tkaž tu mám maximálně nurofen:( :zed: asi budu muset něoc nakoupit do zásoby,mrkev do něj nemůžu dostat ale on je co půl hodky na záchodě a jen voda:(jíst nic nechce chjo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.7.10 15:21

Muze to byt cokoliv a taky nic. Musíš vyčkat. Bez jídla chvíli vydrří, je velký. Pití je potřeba, ale říkáš, že pije. Při větší horečce nurofen bude OK (uprav dávku dle váhy).

Jinak dle naší mudry je syrové strouhané jablíčko léčba průjmu. Já bych zase na všechno střevní dávala laktobacily, pokud máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
17.7.10 16:04

taky taky-předevčírem přes 38°C, tuto noc se pořád budil s pocitem na zvracení. A před dvěma týdny to samé-jeden den teploty, druhý den průjem. Už vůbec nechodíme ven, koupila jsem větrák, tak většinu dne tráví v jeho dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
17.7.10 17:50

Starší má od čtvrtka horečky, nejdřív kolem 39, teď už ustupují.

Zničehonic, prostě najednou vyletěly, jsme bez rýmy, bez kašle.. :nevim: … ještě jsme stihly v pátek doktorku a pravděpodobně to bude opravdu jenom z horka, přehřátí a špatného nočního spánku v důsledku teplých nocí.

Ať jste brzo fit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
17.7.10 18:03

jj nám to taky vyletělo z ničeho nic. Ráno ji trochu měl, srazili jsme, pak byl celé odpoledne v pohodě, hrál, byli jsme se ostřihat a potom doma najednou odběhl od hraní, začal plakat a hned mu vyletěla horečka, nešla ani delší dobu srazit-pak na chvíli jo, ale v podstatě celou noc měl teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
17.7.10 18:11

jé tka zkusím to jablíčko aby aspon něco spapal jeslti bdue chtít… a na noc mu dám nurofenek pořád má 38.Pije dost naštěstí je to hrozný lohnil.ted tu sice pršelao no spíš lilo a byla bouřka ale teplo je pořád:(snad to nic nebude a bude mu brzo líp…jen si stěžuje že už ho bolí prdelka bodejt by ne když pořád sedí na wc no pořád ne ale každou hodinku určitě tak sjem mu jí ted mázla bepanthenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.7.10 23:02

AHOJTE ZROVNA TENHLE PROBLEM JSE ŘEŠILI NEDAVNO MALEJ MĚL VYSOKOU TEPLOTU AŽ 39,5 TŘI DNY JEN PIL A MĚL PRUJEM ALE JEN Z TOHO ŽE NIC NEJEDL A JEN PIL.CELOU DOBU ŘADIL JAKO BY MU NIC NEBYLO JEN SI STĚZOVAL ŽE HO BOLI NOŽIČKY.BYLI JSME U DOKTORKY A TA ŽE MU NIC NENI TAK MAME VYČKAT CO Z TOHO VYLEZE.NAKONEC PO TŘECH DNECH TEPLOTA BYLA PRYČ.TEN DEN MANŽEL DONESL ČLANEK Z NOVIN ŽE PO KOMAŘIM ŠTIPNUTI JSOU TYHLE REAKCE TŘI DNY TEPLOTA,BOLEST KLOUBU A PRUJEM A PAK TO ODEZNI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.8.18 10:14

Chci se zeptat, syn (10 let) má od včera průjem, teplotu nemá, břicho ho nebolí, pravděpodobně to je z vedra. Co radíte za léky, jídlo apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
1.8.18 10:18

Průjem jenom z vedra nemá. Jestli mu není špatně, tak snědl něco, co mu nesedlo. Zkus banán, případně suchary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.8.18 10:25

@Adrasteia díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
1.8.18 10:44

Průjem z vedra :zed: kam jste dala rozum devcata