Puchýřky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
17.7.10 09:24

Puchýřky

Moc prosím o radu,

dcerka už asi tři roky má na prstech - ukazováčku a palci puchýřek. Ale poslední tři týdny se jí na každé ruce pomnožili. Nevím z čeho. Napadlo mě, téměř každý den si hraje se stříkacími pistolemi, že by nějaké plasty? Puchýře nebolí, nesvědí. Zde jsem našla diskuze, ale byly to puchýřky na nohou a svědily, nepraskají a jí nevadí, ale nevím co s tím. Díky za reakce. Dcerka má 5,5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
17.7.10 09:32

Moje dítě je poštípané od komárů na obličeji a na rukou. taky se mu nakonec udělají puchýřky, troško se to podobá puchýřku při atopu, malé vodovaté, snadno praskající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.7.10 09:42

A nesahala v posledních dnech na nějakou trávu? Některé druhy trav vylučují takovou obrannou látku, která složením připomíná vojenské bojové plyny, po kontaktu pokožky s touto trávou naskáčou obvykle puchýře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.7.10 09:48

no po trávě se valí neustále, bydlíme ve městě, ale zarážející, že to má jen na těch dvou prstech jinde ne, ty puchýřky nepraskají, dva už má tři roky a nic, bradavice ani molusky to nejsou - už jsem se ptala pediatričky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
17.7.10 09:54

Napadlo mě, že to jsou normální puchýře z otlačení, jako v botech. Mě se někdy udělají, když slouho stříhám nůžkama. A jestli furt hmoždí ty pistolky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí