Je tohle normální? Nextka od ex..

Anonymní
9.5.23 16:08

Je tohle normální? Nextka od ex..

Ahoj, budu ráda za názory ostatních..
Dcera se včera vrátila od ex, byla tam na víkend.. Ex bydlel několik let s přítelkyní, byla to pohodová holka.. Včera jsem se od dcery dozvěděla, že tatínek teď bydlí s jinou paní a její dcerou, která je stejně stará jako naše dcera. Co mě ale zarazilo - dcera přišla domů v jiném oblečení, než jsem jí dala a řekla mi, že ho má od té holčičky, že jí ho dala, že ho má taky, a že jsou jako dvojčata.. a včera tak šly stejně oblečené na procházku po městě a na zmrzlinu.. není to divné? Že mi paní, kterou neznám a ani jsem o ní do včerejška neměla tušení, obléká dceru stejně jako tu svou? A dělá i holčičkam stejne účesy…Myslím si, že bude hodná, ale přijde mi to prostě divné..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18641
9.5.23 16:12
@Anonymní píše:
Dcera se včera vrátila od ex, byla tam na víkend.. Ex bydlel několik let s přítelkyní, byla to pohodová holka.. Včera jsem se od dcery dozvěděla, že tatínek teď bydlí s jinou paní a její dcerou, která je stejně stará jako naše dcera. Co mě ale zarazilo - dcera přišla domů v jiném oblečení, než jsem jí dala a řekla mi, že ho má od té holčičky, že jí ho dala, že ho má taky, a že jsou jako dvojčata.. a včera tak šly stejně oblečené na procházku po městě a na zmrzlinu.. není to divné? Že mi paní, kterou neznám a ani jsem o ní do včerejška neměla tušení, obléká dceru stejně jako tu svou? A dělá i holčičkam stejne účesy…Myslím si, že bude hodná, ale přijde mi to prostě divné..

Tak snaží se je asi zkamaradit. Hlavně je divne, ze o ni nevíš od ex. Hadry bych neresila pokud to nevadi dceri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.5.23 16:22

Trochu to divný je, ale víceméně neškodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.5.23 16:36

Tak nadšená bych z toho nebyla, je to celkem dost ujetý, ale prozatím bych tiše vyčkávala co bude dál.
Nechci Tě strašit ani nic přivolávat, ale aby to nebyla taková ta klasika…ze začátku ťuťu ňuňu, láska největší, rektální alpinismus vysokého levlu a do roka a do dne je dítě nevycválanej smrad, kterýho paní musí„vychovávat“, protože jeho matka na to kašle a vůbec nejlepší by bylo kdyby přestalo zaclánět a nárokovat si tatínkovi zdroje všeho druhu :(
Držím palce ať je všechno trvale okis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
9.5.23 16:38
@prokr píše:
Tak nadšená bych z toho nebyla, je to celkem dost ujetý, ale prozatím bych tiše vyčkávala co bude dál.
Nechci Tě strašit ani nic přivolávat, ale aby to nebyla taková ta klasika…ze začátku ťuťu ňuňu, láska největší, rektální alpinismus vysokého levlu a do roka a do dne je dítě nevycválanej smrad, kterýho paní musí„vychovávat“, protože jeho matka na to kašle a vůbec nejlepší by bylo kdyby přestalo zaclánět a nárokovat si tatínkovi zdroje všeho druhu :(
Držím palce ať je všechno trvale okis :kytka:

Napadlo mě to samé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
9.5.23 16:40

Klííííd. Že se to jeví divné ještě neznamená, že je to nenormální a že bys to měla nějak řešit. Podstatné jsou pocity dítěte, pokud dítě je s tím v pohodě, neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
9.5.23 16:43

Nevidím na tom nic tak divného. Chce mít dobré vztahy a spokojenou rodinu. A nebude dělat rozdíly, co víc si přát.
Ale uvidíš samozřejmě, jak se to vyvine. Ale zatím je to na dobré cestě. Hlavně, že holka je happy a má novou kamarádku.
Ale na chlapa bych asi byla naštvaná, že mi novou partnerku se kterou bude naše dcera sdílet domácnost nepředstavil. To by fungovat mělo. Minimálně my jsme si řekli, že to takto případně fungovat bude a je to slušnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
9.5.23 16:44

Divné mi spíš přijde to, že ti ex neřekl, že žije s novou ženou.

To, že dělá holčičkám stejný účesy a stejné oblečení bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.5.23 16:44

Normální zamilovanost „kukej miláčku, jsem nejlepší partnerka, máma, macecha“ snad jí to vydrží :lol:…pořád lepší, než opačný scénář. Tipuju, že to opadne, až se všichni navzájem poznaj a více si odžijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
9.5.23 16:49
@Anonymní píše:

Já to mám z druhého břehu. Můj muž má stejně starou dceru jako já. Když jsme spolu začínali, bylo holkám pět. Občas se sešlo, že měly něco stejného nebo podobného jen v jiné barvě zcela náhodně (zjevně ex-manželka a já máme podobný vkus nejen pokud jde o chlapy), jindy chtěly koupit stejnou věc záměrně. Dělalo jim dobře, když je cizí lidi považovali za dvojčata. Vlasy jsem jim taky česala já (pochybuju, že můj muž umí culík nebo cop) podle toho, co si řekly. Dneska jsou v pubertě, mají každá velmi vyhraněný styl a kromě lyžařské bundy (ta se opět náhodně sešla stejný výrobce, stejný střih jen jiné barvy) nic podobného nenosí.
Na Tvém místě bych to řešila jen tehdy, pokud by to bylo dceři nepříjemné. A už vůbec bych si nestěžovala, že si z víkendu u otce přinese nové oblečení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.5.23 16:55
@Anonymní píše:

Aspoň se stará a není lakomá. Pokud to nevadi dceři, modlila bych se, aby ji brzo nevyměnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.5.23 16:59

Oblečení a uces by mi nevadil, pokud je s tím v pohodě dcera. Ale spis by mi teda vadilo, ze ex s někým žije a ani nic neřekne :nevim: jako chápu ze ti do jeho vztahu nic není, ale spis bych třeba jen chtěla vědět, ze moje dítě bude bydlet s někým cizím/ novým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
9.5.23 17:11

No, neskákala bych asi úplně radostí, ale když to malé nevadí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
9.5.23 17:24

Chlapovi bych asi řekla, že je vhodné aby ti sdělil, že se o vaše dítě stará cizí baba. Přece jenom tohle je něco o čem by si měla mít přehled.
Ale co se týče dcery -neřešila bych. Pokud je spokojená a líbí se jí to, tak ať si to užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.23 17:26

Já to řešit nijak nechci, jen mi to přišlo divné.. ex si jinak dceru skoro nebral, a teď si ji vzal dvakrát za měsíc.. tak spíš nechci, aby to dceři ublížilo, že teď se začíná snažit, pak vztah krachne, najde si jinou a dcera přijde o kamarádku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky