Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Taky vás chtěl/a partner/ka nebo manžel/ka seznámit s milencem/kou?… než vše prasklo. By mě zajímalo, proč?
(Anonymně- osobní důvod)
Ne, ani jeden nikoho nemáme, tak se nemáme s kým seznamovat.
@arinecka píše:
Ne, ani jeden nikoho nemáme, tak se nemáme s kým seznamovat.
Ani není třeba reagovat ![]()
@Anonymní píše:
Taky vás chtěl/a partner/ka nebo manžel/ka seznámit s milencem/kou?… než vše prasklo. By mě zajímalo, proč?
(Anonymně- osobní důvod)
Milence a milenky nemáme. On tě chtěl s ní seznámit jakože to je jeho kamarádka? Další level by byl - a predstav si, na dovcu letí tam kam my
![]()
@Kfětoslava píše:
Milence a milenky nemáme. On tě chtěl s ní seznámit jakože to je jeho kamarádka? Další level by byl - a predstav si, na dovcu letí tam kam my![]()
Přesně tak, jakože „skvělá kamarádka“.
To by byl opravdu hrdina. ![]()
@Anonymní píše:
(Anonymně- osobní důvod)
Chtěl se ti pochlubit, jaký je king.
@Anonymní píše:
Přesně tak, jakože „skvělá kamarádka“.
To by byl opravdu hrdina.
Tak doufám, žes to prokoukla a s rozběhem kopla do pr…
@Anonymní píše:
Ani není třeba reagovat
Já vůbec nechápu, jak tohle může někoho napadnout, ale bohužel se to asi stává ![]()
Prostě si říkám, kolik takových blbců se najde, co jim zatemní mozek milenec/ka a chtějí se doma pochlubit svou „skvělou kamarádkou nebo kamarádem“.
Tohle se mi nestalo, ale nedivila bych se, lidi jsou schopno vseho!
Jedna znama cekala mimino s partnerem a on si strasne prosazoval divci jmeno. Prosadil ho, dceru tak pojmenovali a po jejim narozeni vyslo najevo, ze ma milenku. Hadejte, jak se ta milenka jmenuje
![]()
Mě se to stalo s tím rozdílem, že já už věděla, že je to milenka. Chtěl abychom se všichni tři setkali, sedli si na kavu a probrali, že bychom spolu žili ve třech.
![]()
(Anonymně- osobní důvod)