Ponorka v manželství. Je tohle výslech?

Anonymní
25.3.15 19:44

Je tohle "výslech"?

Dobry vecer :kytka:
Prozivame s muzem ponorku, je to na nic :?
Vzdycky kdyz nekde byl, neco delal kde jsem nebyla, v praci prescas atp. jsem ho rada videla (i ted-miluju ho) a tak jsem se ho se zajmem vyptavala snad na vsechno co tam zazil, delal, s kym tam byl a kolik toho vypil…proste vse me zajima. Mam rada kdyz mi to vypravi a neptam se proto abych potom po taji zurila, nebo by mi to proste vadilo. Jsem rada kdyz je mimo domov a neco dela, je sileny workoholik :lol: A pri nedavne hadce mi vycetl, ze je vzdycky jak u vyslechu coz me mrzi. On se me naopak na nic moc nevyptava a me to mrzi.
Tak se ptam. Prijde vam to jako vyslech? Vzdycky se ho ptam se zajmem a smeju se tomu co mi rika a proste mam z toho radost.
Ja doufam, ze mi to vycetl jen v rozcileni, jak to tak byva ze se vycitaji snad vsechny normalni a v pohode veci. Mrzi me to :?
Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.15 19:45

Záleží na situaci - ale např po kalbě bych to jako výslech brala.. já vždy počkám, co mi chlap řekne sám, neptám se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
25.3.15 19:46

Ano, je to výslech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 19:48
@martina.se píše:
Záleží na situaci - ale např po kalbě bych to jako výslech brala.. já vždy počkám, co mi chlap řekne sám, neptám se :think:

Byl na kalbe 2× v zivote :mrgreen: Ptam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2159
25.3.15 19:49

Drive jsem se ptala, ted co mame dve deti, uz me to moc nezajima… nestiham to pobrat. Jako vyslech to bral a i ted, když se zeptam tak ma pocit, ze zarlim. Faaktem je, ze jsem zarliva byla… nic extra, ale oproti nemu ano. Takze otázka asi zni jinak nezarlis? Z toho by se to asi mohlo odvíjet proc vylitnul zrovna na tohle téma… a jinak je faktem, ze je lepsi je nechat rozkecat a pak jsou radi, když se ptas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.15 19:50
@Anonymní píše:
Byl na kalbe 2× v zivote :mrgreen: Ptam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak :nevim:

to bych se fakt neptala.. proč ho nenecháš, ať Ti řekne sám? Nikdy by mi nenapadlo se chlapa ptát, kde a s kym byl.. co chce, to řekne :nevim: kor u služebních cest.. dle mého ano, je to výslech :think: osobně by se mi to hrubě nelíbilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
25.3.15 19:50

Není to výslech, jsi jen zvědavá a hledáš drby

• Citovat
  • Upravit
6578
25.3.15 19:51

Mě to taky přijde jako výslech. A myslím, že tímto způsobem, jako nám tady, ses mu taky snažila „vysvětlit“, že tě to moooc zajímá, co? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 19:52

Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.15 19:53
@Bondatrova píše:
Není to výslech, jsi jen zvědavá a hledáš drby

No to je pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
25.3.15 19:54
@Anonymní píše:
Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni :nevim:

Tak se domluvte, aby ti vždycky sám poreferoval o tom, co všechno dělal, abys ho nemusela vyslýchat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.3.15 19:55
@Anonymní píše:
Byl na kalbe 2× v zivote :mrgreen: Ptam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak :nevim:

no jo to jako výslech působit může… jak maminka když se jí vrátí dítko ze školního výletu. co jste papali a na co jste si hráli stejnej princip.. ;) :mrgreen:
Zkus se ptát jinak, dospělejší způsob komunikace by asi neuškodil.. jako ptát se dospělého muže na sled otázek tak jak popisuješ musí být opravdu poněkud navné, ne jako zájem ale opravu jako kontrola - ač to tak třeba ani nemyslíš..prostě musíš komunikovat jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

Souhlasím s @j.a.n.i1 .
Kdyby se mě partner pořád na všechno vyptával a chtěl vědět kdejaký detail ze všeho, co a kde a s kým a proč dělám, vnímala bych to jako výslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Mě to jako výslech nepřijde, my si takhle doma povídáme o všem když u toho nebyl ten druhý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni :nevim:

ale máš ráda přehled co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek