Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží na situaci - ale např po kalbě bych to jako výslech brala.. já vždy počkám, co mi chlap řekne sám, neptám se ![]()
@martina.se píše:
Záleží na situaci - ale např po kalbě bych to jako výslech brala.. já vždy počkám, co mi chlap řekne sám, neptám se
Byl na kalbe 2× v zivote
Ptam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak ![]()
Drive jsem se ptala, ted co mame dve deti, uz me to moc nezajima… nestiham to pobrat. Jako vyslech to bral a i ted, když se zeptam tak ma pocit, ze zarlim. Faaktem je, ze jsem zarliva byla… nic extra, ale oproti nemu ano. Takze otázka asi zni jinak nezarlis? Z toho by se to asi mohlo odvíjet proc vylitnul zrovna na tohle téma… a jinak je faktem, ze je lepsi je nechat rozkecat a pak jsou radi, když se ptas:-)
@Anonymní píše:
Byl na kalbe 2× v zivotePtam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak
to bych se fakt neptala.. proč ho nenecháš, ať Ti řekne sám? Nikdy by mi nenapadlo se chlapa ptát, kde a s kym byl.. co chce, to řekne
kor u služebních cest.. dle mého ano, je to výslech
osobně by se mi to hrubě nelíbilo..
Mě to taky přijde jako výslech. A myslím, že tímto způsobem, jako nám tady, ses mu taky snažila „vysvětlit“, že tě to moooc zajímá, co?
![]()
@Bondatrova píše:
Není to výslech, jsi jen zvědavá a hledáš drby
No to je pravda ![]()
@Anonymní píše:
Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni
Tak se domluvte, aby ti vždycky sám poreferoval o tom, co všechno dělal, abys ho nemusela vyslýchat. ![]()
@Anonymní píše:
Byl na kalbe 2× v zivotePtam se ho proste fakt vetsinou na tu praci, nebo kdyz mq sluzebni cestu to me zajima jak se jelo, co si dal na jidlo, jak se jednalo s lidmi a tak
no jo to jako výslech působit může… jak maminka když se jí vrátí dítko ze školního výletu. co jste papali a na co jste si hráli stejnej princip..
![]()
Zkus se ptát jinak, dospělejší způsob komunikace by asi neuškodil.. jako ptát se dospělého muže na sled otázek tak jak popisuješ musí být opravdu poněkud navné, ne jako zájem ale opravu jako kontrola - ač to tak třeba ani nemyslíš..prostě musíš komunikovat jinak
Souhlasím s @j.a.n.i1 .
Kdyby se mě partner pořád na všechno vyptával a chtěl vědět kdejaký detail ze všeho, co a kde a s kým a proč dělám, vnímala bych to jako výslech.
Mě to jako výslech nepřijde, my si takhle doma povídáme o všem když u toho nebyl ten druhý ![]()
@Anonymní píše:
Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni
ale máš ráda přehled co? ![]()
Dobry vecer

A pri nedavne hadce mi vycetl, ze je vzdycky jak u vyslechu coz me mrzi. On se me naopak na nic moc nevyptava a me to mrzi.
Prozivame s muzem ponorku, je to na nic
Vzdycky kdyz nekde byl, neco delal kde jsem nebyla, v praci prescas atp. jsem ho rada videla (i ted-miluju ho) a tak jsem se ho se zajmem vyptavala snad na vsechno co tam zazil, delal, s kym tam byl a kolik toho vypil…proste vse me zajima. Mam rada kdyz mi to vypravi a neptam se proto abych potom po taji zurila, nebo by mi to proste vadilo. Jsem rada kdyz je mimo domov a neco dela, je sileny workoholik
Tak se ptam. Prijde vam to jako vyslech? Vzdycky se ho ptam se zajmem a smeju se tomu co mi rika a proste mam z toho radost.
Ja doufam, ze mi to vycetl jen v rozcileni, jak to tak byva ze se vycitaji snad vsechny normalni a v pohode veci. Mrzi me to
Co vy na to?