Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se ptám, ale i kdybych se neptala, tak mi to chlap vyslepičí
Je to hrozná drbna ![]()
V klidu prosímtě, pokud se s ním bavíš normálně a směješ se atd a prostě tě to zajímá, tak to žádný výslech není. A kašli na řeči ostatních..
@Anonymní píše:
Nezarlim vubec a on to vi. Naopak jsem velice tolerantni
hmmm tak ho to mozna jenom mirne se*e, ze se moc ptas… fakt plati, když zacne on povi toho mnohem vice, jen jim chce dat cas oni nepotrebuji prijet domu a vyzvanit se co a jak:-). Jen se divim, ze Te to tak zajima… měli jste spolecnou praci nebo ty lidi znas? Ja si rada vyposlechnu, co který kluk z oddeleni od nich, ale znam je z akci. Nezname lidi to me az tak nebere, leda ty baby, ale to se stejne nedovim ![]()
@barunkastastna píše:
V klidu prosímtě, pokud se s ním bavíš normálně a směješ se atd a prostě tě to zajímá, tak to žádný výslech není. A kašli na řeči ostatních..
tady nejde o to cosi myslí ostatní, ale o to jak to vnímá její muž a tomu se to asi moc nelíbí ![]()
Hmm…tak já jsem pravý opak…z práce jsem každý den tááák vymluvená, že po návratu domů chci TICHO…nemluvit, neptat se…TICHO! (v soukromí jsem i trochu introvert) Chlap dělá naopak práci, kde si moc nepokecá…takže má tendenci se vyptávat, bavit o práci…v tu chvíli bych ho zabila!
Pedle mě je to hrozně individuální, u jedněch partnerů by to mohlo být bráno jako výslech, u jiných přátelské popovídání.
Jestli to tvůj chlap bere jako výslech, tak bych se ho neptala ![]()
@martina.se píše:
to bych se fakt neptala.. proč ho nenecháš, ať Ti řekne sám? Nikdy by mi nenapadlo se chlapa ptát, kde a s kym byl.. co chce, to řeknekor u služebních cest.. dle mého ano, je to výslech
osobně by se mi to hrubě nelíbilo..
Vzhledem k tomu ze se pohybujeme v okruhu stejnych lidi a nemame zadne pratele ani spolupracovniky ktere by jsme neznali tak treba u tech sluzebek se ho ptam…a jel i sef? Ne? No beztak to zase vcera prepisk? A co jedl Petr kdyz neji skoro nic. Koukala jsem na dopravni situace a byl tam nehoda. Stali jse v kolone? A takove otazky ![]()
@Terina89 píše:
Taky se ptám, ale i kdybych se neptala, tak mi to chlap vyslepičíJe to hrozná drbna
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu ze se pohybujeme v okruhu stejnych lidi a nemame zadne pratele ani spolupracovniky ktere by jsme neznali tak treba u tech sluzebek se ho ptam…a jel i sef? Ne? No beztak to zase vcera prepisk? A co jedl Petr kdyz neji skoro nic. Koukala jsem na dopravni situace a byl tam nehoda. Stali jse v kolone? A takove otazky
no jak říkám jde o to že to tomu tvému asi leze na nervy. čili tím se řid.. pro mě osobně by toto - co si dal Petr byla otázka kterou bych nechápala-já totiž nesleduju „petry“ co jedí..stejně tak to - sleduju dopravní situaci = mám tě pod dozorem… ono je toho třeba na tvého muže opravdu příliš… na mě osobně by toho taky bylo moc
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu ze se pohybujeme v okruhu stejnych lidi a nemame zadne pratele ani spolupracovniky ktere by jsme neznali tak treba u tech sluzebek se ho ptam…a jel i sef? Ne? No beztak to zase vcera prepisk? A co jedl Petr kdyz neji skoro nic. Koukala jsem na dopravni situace a byl tam nehoda. Stali jse v kolone? A takove otazky
jo, pokud jsou to společní známí, tak to chápu, to je jiná - mělas to napsat hned.. ale vždy bych prostě počkala, až se rozmluví sám ![]()
@martina.se píše:![]()
u nás to samé.. ale nevyslepičí hned, musí mít náladu. Pak mi řekne i to, co neví
a když ne, tak potkam jeho kamaráda a ten to dorazí (pár dní zpět)
![]()
Přesně
I s těma kamarádama ![]()
@SIMONA1234 píše:
Hmm…tak já jsem pravý opak…z práce jsem každý den tááák vymluvená, že po návratu domů chci TICHO…nemluvit, neptat se…TICHO! (v soukromí jsem i trochu introvert) Chlap dělá naopak práci, kde si moc nepokecá…takže má tendenci se vyptávat, bavit o práci…v tu chvíli bych ho zabila!
To to to mluveni fakt nezavidim
On pracuje vetsinou sam nebo s jednim kolegou a ja v praci taky moc mluvit nemusim tak se chci vykecat ![]()
Tak záleží, jak se ho ptáš, já se taky ráda zajímám, jaké to kde bylo atd., jsem ženská zvědavá
ale upřímně, znám to i z opačné strany, u nás v rodině takto vyzvídal otec a není to nic příjemného..takže se snažím krotit a když cítím, že některé dotazy jsou přes čáru, neptám se..
@Terina89 píše:
PřesněI s těma kamarádama
pár dní zpět jeden tak opatrně - týýý, jak došel chlap domu ve středu
Hned mi bylo jasno, kam míří - byli spolu na akci
Tak jsem se dozvěděla věci, které netušil ani chlap ![]()
Já bych čekala sama co řekne. Jinak já se svého chlapa jen zeptám jak bylo a buďto se rozkecá sám a nebo ne. když někam jede, tak pak napíše že dorazil tak jen se optám co cesta a to je vše. Jako kolik si vypil, kolik si měl knedlíků, kdo tam byl, s kým si mluvil apod tak to se ho fakt neptám.
(trochu nadnešeno)
mě takto podobně VYSLÝCHALA máma když jsem byla školou povinná a neměla jsem to ráda, natož ted v dospělosti to bych teda fakt zuřila. Co chci povím sama, co ne tak prostě ne. Ale každý to má jinak.
jana