Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potřebovala bych toto přeložit, dala jsem to do gůůglu ale vyjely mi nesmysly.
Bescheid über die Zuerkennung der Familienbeihilfe ab 1.1.2012 und die Mutter-Kind-Pass-Untersuchung vom 6. Lebensmonat.
Děkuji
Oznámení o poskytování rodinných přídavků od 1.1.2012 a matka-dítě složi zkoušku z 6 Měsíc života dítěte bych řekla já. mě vyjelo z googlu tohle ale, to jak řékáš je asi pitomost co
Doklad o přiznání finanční podpory v rodičovství od 1.1.2012 A doklad o šestiměsíční kontrole dítěte u Dr. (co je to mutter-kind -pass? předpokládám, že jde o žlutý Untersuchungsheft) ![]()
Mutter kind pass je ockovaci+prukaz ditete+tehotenska prukazka v jednom
@zuzka.mamka ty ale žádnej mutterkindpass nemáš ne??
nerodila jsi v Německu, a nechodíš tam k doktorovi, kažopádně chtějí po tobě aby jsi jim tam cosi doložila, tady v rakousku musím mít všechny ty kontroly u všech lékařů(dětskej, oční, nosní ušní krční, nožičky atd) pokud to máš komplet dostaneš peníze nebo jak to je, nebo spíš pokud to nemáš vše a nebyla jsi u všech tak spíš nic nedostaneě ![]()
Už jsem to zjistila, chtějí po mě to co psala SussiK
Viky to nemám, ale každoročně dávám těhotenskou průkazku a okopírovaný průkazky že chodíme na pravidelné kontroly
mě zmátla ta první věta nevěděla jsem co chcou dodat za papír, tak chtějí papír že jsem dostala přídavky, tak předpokládám že už je mám na cestě