Jaké výhody u VZP využíváte?

300
22.4.13 17:45

Jaké výhody u VZP využíváte??

Ahojte všichni, chtěla bych vědět, jestli někdo využíváte nějaké výhody a příspěvky od VZP. Zatím mě to přijde, že člověk musí být v tom a onom klubu, no jestli se to vůbec vyplatí, se tím zabývat. Mám doma jak předškoláky, tak v létě přibude miminko…Díky za tipy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
22.4.13 17:48

Nevím jak u vzp já mám ministerva vnitra, žádnou klubovou kartu nemám. V těhotenství jsem měla vitamíny 500,–.Pro kojící maminku tam byla částka 2000,– nakoupila sem si podprsenky a odsávačku všechno mi proplatili do týdne na učet. Malýmu na podzim jsem brala marťánky, a ted na jaře si necháme proplatit plavání co mají ve školce za 500,– Nejlepší máš zajít přímo na pobočku a tam se jich zeptat na veškeré výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
22.4.13 18:01

Já nevim, jak je to letos, ale loni jsem využila 500Kč na kojenecké plavání a kamarádky z plavča říkaly, že to jde i letos, v klubu zatím nejsem žádném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
22.4.13 18:02

@-Sára zakladatelka se ptá na VZP ne na ministerstvo vnitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.4.13 18:03

Nic…vubec nevim ze neco takovyho maji… :nevim: takze se rada neco dozvim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.4.13 18:04
@-Sára píše:
Nevím jak u vzp já mám ministerva vnitra, žádnou klubovou kartu nemám. V těhotenství jsem měla vitamíny 500,–.Pro kojící maminku tam byla částka 2000,– nakoupila sem si podprsenky a odsávačku všechno mi proplatili do týdne na učet. Malýmu na podzim jsem brala marťánky, a ted na jaře si necháme proplatit plavání co mají ve školce za 500,– Nejlepší máš zajít přímo na pobočku a tam se jich zeptat na veškeré výhody.

Letos bylo pro matky jen 800,– :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
22.4.13 18:11

Pro děti využívám proplacení očkování proti klíšťové encefalitidě, letos to bylo 500 Kč, loni měli nějaký bonus pro dětský tábor s pohybovou aktivitou (myslím že 1000 Kč), já pro sebe využívám v rámci programu Zdravý život proplacení buď očkování, nebo loni masáže za 1500 Kč, loni jsem využila cvičení pro těhotné taky za myslím že 1000 Kč. Letos tam mají pro děti i plavání - můžou se použít vstupenky z bazénu, tak to určitě také využijeme. Všechno to mají na stránkách www.vzp.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
22.4.13 18:13

@Tereza1986 To jsou potvory :cert: no jo no všude škudlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.4.13 18:25

Já jsem ještě nic nevyužila, zítra zajdu na pobočku a optám se..
Pořád mě lákají na metalku..Že je prý lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.4.13 18:27

My sme s klukama u VZP a loni jsme uplatňovali 1000,– Kč u toho menšího na plavání batolat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.4.13 18:36

My sbíráme body-musíme být v klubu zdraví, členství zdarma-za preventivky, pohybové aktivity…za minulý rok jsme dostali vyplaceno 1250,–,kamarádka toho měla víc a dostala 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
22.4.13 18:38

Ja teda vyuzivam prispevek 500kc na ockovani takhle jsem malou nechala ockovat na zloutenku A vakcina jedna davka stala 750kc a takze me vlastne vysla na 250kc. Jinak o zadnych jinych vyhodach u VZP nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.4.13 18:50

No, tak já zatím nevyužila. Sice mi přišlo po porodu dcery nějaký dopis a kartičky, že mi dávaj slevu a blablabla. Pak dcera byla na speciálním mléku(podle zákona mi měla přispět) i to jsem si musela docela tvrdě vybojovat. Pak jsem tam volala bo starší dcera potřebovala bílou blombu tak jestli náhodou nepřispějí-jasně, že ne takže naštěstí ji dal zubař obyč bez doplatku.
Teď si říkám, že mrknu po nějaké helmě na kolo-kamarádka říkala, že dětem přidaj i na toto tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.4.13 18:50

http://www.vzp.cz/…zdravy-zivot

Tady je odkaz na bonusy, které využíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
22.4.13 18:52

Měla bych dotaz - na to je pak nějaký formulář, kde se o to žádá? třeba zrovna na to plavání/cvičení batolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová