Jaké výhody u VZP využíváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
23.4.13 13:15

@náhradní maminka já jsem z toho, co psala Lasička, pochopila, že nic nečerpala, jen jí ty nasbírané body vyplatili v penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
23.4.13 18:13

@náhradní maminka jj, taky si myslím, že něco využiju ;) děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
23.4.13 18:14

Ty masaze se tykaji jen tehotnych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
23.4.13 19:21

@alexxa - ne, pro těhotné měli loni nějakou akci navíc, myslím že to bylo cvičení, jinak masáže se týkají všech. Ale pro jistotu je dobré zjistit co vše který bonus obsahuje a jak je to ve chvíli kdy zrovna člověk žádá, někdy se podmínky mění během roku. Vím že tam musela být permanentka na ty masáže, aby to uznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.4.13 20:19

Já sem se tam byla asi před měsícem zeptat, protožem i na 3d dali stvrzenku a ať si tam skusim zajít, že to propláceli. Paní mi řekla, že to minulej rok propláceli a pak mi začala povídat o nějakým tom klubu (mam alergii na tyhle všelijaký kluby :cert: ) a pořád bla bla bla. Tak jí řikam že mě to nezajímá, ať mi řekne, jestli mi za to něco dají a ona že mi nic neproplatí :palec: ani za vitamíny, ani za cvičení. Tak sem řekla, děkuji, příští rok přecházím jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3589
3.5.13 17:53

Jsem u VZP a v žádném klubu. využila jsem pro dceru příspěvky na očko - žloutenku a klíšťovku, a vloni nám přispívali 1000,– na tábor v rámci nějaké akce, kéž by to bylo i letos. A ještě přispívali na helmu na kolo, ale to už je pár let, nevím jestli to pořád funguje.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PAJUSsss
21.5.13 18:38

Děvčata prosím

Chtěla bych se zeptat, jestli některa nevite zda-li VZP i letos proplaci detem letni tábor??,Teda přispívá :D Loni to bylo 1000kč. děkuju za všechny odpovědi

• Citovat
  • Upravit
3589
21.5.13 18:51

Zatím ne, ale taky na to čekám, vloni jsem využila. Ale i vloni to oznámili vpodstatě až nějak na přelomu května a června, tak je ještě čas.
Osobně si myslím, že to ale letos nebude, mají teď tu akci, že proplácej mamograf v plné výši, tak jim to jistě bude stačit :)
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.5.13 10:07

Jj proplácí se tisícovka na tábor - využijeme :)

http://www.vzp.cz/…a-bonus-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3589
24.5.13 10:30

Super, díky, jdu shánět potvrzení :) A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.7.13 12:35

Ahojte holky,

tabory a kempy + plavani se proplaci 1000,– a ted je i na dentali hygenu az 1500,–, muzete vyuzit i 1000,– na sportovni aktivity v ramci cervnovych bonusu a 500,– za cely rok na plavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
12.7.13 20:31

@janka12
Muzu se zeptat, kde jsi nasla, ze prispivaj na dentalku- hodis odkaz?
Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.7.13 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.7.13 13:55

Kdo půjdete žádat o příspěvky na VZP - dnes jsem tam byla, několik lidí přede mnou vraceli s tím, že jim chybí v dokladech různé informace, tak si na to dejte pozor, ať nemusíte jet dvakrát. I když je možné, že na každé pobočce budou vyžadovat něco jiného.

1. příspěvek na tábor - musí být na dokladu jméno, rodné číslo a bydliště dítěte, termín kdy byl tábor zaplacený a termín tábora, měla by být i přihláška na tábor. Samozřejmě cena, kdo tábor pořádá, jestli je cena na dokladu už konečná, nebo jestli je to nějaká záloha.

2. Příspěvek na dentální hygienu - opět jméno, rodné číslo, bydliště, termín čerpání zubní hygieny, datum zaplacení

3. Cvičení, masáže - pozor, vztahuje se to jen na permanentky, musí to být v dokladu výslovně uvedeno, že se jedná o permanentku, jméno, rodné číslo, bydliště, termín čerpání, datum zaplacení.

Mně neuznali dneska jeden doklad, protože tam bylo napsáno jen permanentka masáže a nebyl tam počet masáží, takže ten musím odnést zpátky na masáž, aby mi to tam dopsali.

A kdo žádáte o cokoliv na děti, tak s sebou buď občanku kde je máte napsané, nebo jejich rodné listy (kartičky pojištěnce nestačí). Pozor na některé bonusové příspěvky, termín je jen do konce července, tak zase by byla škoda to nevyužít. Já si dneska vyčerpala na masáže pro sebe 1500 Kč, na zubní hygienu pro sebe 1500 Kč, na tábory pro děti po 1000 Kč na každého. Ještě musím přijít s tím jedním účtem na masáže na 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.13 12:55

Můžu se zeptat, jestli příspěvek na pohybové aktivity (posilovna) můžu získat, i když jsem si vyčerpala 1500 na zubní hygienu a nejsem dárcem krve?
Děkuji Lenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová