Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, máte nekdo tento tarif a už první vyúčtování???
@Barun píše:
Dobrý den, máte nekdo tento tarif a už první vyúčtování???
Já mám S námi, co chceš vědět konkrétně?? Mám ho za 249 kč. Stejně platím víc.
Příspěvek upraven 23.04.13 v 11:23
@Barun píše:
Nejsou na t-mobile je napsané Snami sít nesithttps://www.t-mobile.cz/…fy/s-nami-ii?…–
Jo už jsem koukala, omlouvám se… Tak to nevím, jen že je za 749 kč
No tak vzhledem k tomu, že tento tarif lze získat od 21.4.2013, tak těžko bude mít už někdo vyúčtování. Jinak pokud provoláš hodně, tak bych do toho šla. Já jsem chtěla od T-mobile odejít, tak mi dali za 300,– 260 minut do všech sítí. Kdybych neměla toto, tak do toho jdu, protože moje předchozí vyúčtování převyšovala i 1000,–. ![]()
@berunkab3 přítel chtěl od Tmobile odejít (resp. zrušit tarif a přejít na twist) a taky mu nabídli za 300,– 260 volných minut…tak si to nechal.
Já měla do minulého týdne přátelé 700, takže mě se ten neomezený sakra vyplatí ![]()
a určitě byly ty tarify nové k dostání o něco dřív než 21. dubna, já ho mám asi týden…každopádně to nic nemění na tom, že ve vyúčtování to asi nebude mít ještě nikdo. Já mám vyúčtování k pátému v měsíci…
Děkuju…nevedela jsem že už to nebeží aspon mesic…já mela Prátele 500 a platila 1000,– až 1200,– a každy mesic se bala co dojde tak toto je s dph tak by melo prijit jen 749,– když nebudu posílat mms…Dala bych si v siti, ale muj má O2…babička o2 takže proto sit nesit…mám to od včerejska tak uvidim:-)
Ahoj, já jsem se právě taky nechala přemluvit k tomuto tarifu…že oni to tak umí člověka překecat chjo. No ale využívala jsem v telefonu hlavně internet a ted vůbec nevím, co za to budu platit, nevíte??? používáte taky při tomto tarifu internet?
@Pomádka já ho ma asi dva tydny, ale nevyuzivam a kamoska jo a rikala že oproti tomu co mela predtim jsou ty volne dobre…ale nesmi to met clovek zaple nonstop prej