Je tu někdo bez kamarádek?

Petunye
29.6.15 10:32

Je tu nekdo bez kamaradek

Ahoj.Jste tu na tom nektera jako ja? jsem pristehovana do jineho mesta k chlapovi.Jsem na materske a zadnou kamaradku tu zatim nemam.No,nerikam, ze mi to nejak hooodne vadi, ale obcas bych nekam s nekym zasla nebo se projit s detma atd.Nebo jste nektera radsi sama nez casto s kamoskama, i kdyz byste mohly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
29.6.15 10:44

Ahoj taky jsem na tom tak. Jen že tady jsou buď ženský s dětma o hodně starší a nebo nemají děti a s takovýma se moc bavit nemá protože mají jiný starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
29.6.15 10:45

Já se hlásím do klubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 10:58

Ja taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
29.6.15 11:01

I jáá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27631
29.6.15 11:02
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
29.6.15 11:04

Já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
29.6.15 11:10

Taktéž se hlásím =) Co s tím provedem? :lol: Mě to celkem vadí, ale přestěhovala jsem se na vesnici, takže moc obyvatelek stejně starých tu není a já se ani neumím moc seznamovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
29.6.15 11:15

Ahoj ja se teda nikam nestehovala, kamaradky mam, ale vubec se nevidame. Ja mam dite, ony ne…ja sem doma a ony v praci…vidam kamaradku tak jednou za pul roku. Asi uz mi hrabne…vidim furt jen mamku, pritele, a ostatni z rodiny a naseho psa :|

• Citovat
  • Upravit
6865
29.6.15 11:15

Všem posílám :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
29.6.15 11:21

Mám to trochu jinak, nemam potřebu mít kamarádky zadne, max jako známe, mam kamarády jen rodu mužského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
29.6.15 11:22

@Petunye

kamarádky že nemám - tak to mi ani nevadí…mám tedy jen jednu jedinou takovou „skalní“, na kterou se můžu spolehnout, jinak žádnou…

vy ostatní se aspoň stýkáte s někým z rodiny, já nemám ani z rodiny nikoho, za kým bychom zašli nebo někdo z rodiny k nám…po maminčiné smrti se veškeré kontakty absolutně zpřetrhaly a totálně to upadlo - ani na narozeniny ani na Vánoce - prostě NIC. Trochu to mrzí kvůli dětem - že neznají žádné strýce, tety, bratrance, sestřenice, jako babičku brali a vnímali pouze mou mamku, která se jim věnovala a chodila k nám, tchýni jako babičku vůbec „neberou“, nemá k nim pražádný vztah, takže z manželové strany to bylo totální nic už dřív, z mojí strany až po smrti mamky :nevim:

buďte rády aspoň za rodinu, my jsme sami s manželem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
29.6.15 11:24

@Bebuu No to já vidím přítele, ale jen málo, protože je pořád v práci. A jeho rodiče a sestru. Tím to asi končí. Jelikož mám klidový režim tak se ani nemůžu jít pořádně projít, takže mám taky pocit, že mi z toho za chvilku přeskočí. @quanavera No to taky není špatné, myslím, že chlapi jsou mnohdy 100× lepší než baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.6.15 11:24

@Bebuu Mám to podobně, asi už mi taky hrabe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
29.6.15 11:27

@Gerberka mám to stejné.