Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj taky jsem na tom tak. Jen že tady jsou buď ženský s dětma o hodně starší a nebo nemají děti a s takovýma se moc bavit nemá protože mají jiný starosti.
Taktéž se hlásím =) Co s tím provedem?
Mě to celkem vadí, ale přestěhovala jsem se na vesnici, takže moc obyvatelek stejně starých tu není a já se ani neumím moc seznamovat. ![]()
Ahoj ja se teda nikam nestehovala, kamaradky mam, ale vubec se nevidame. Ja mam dite, ony ne…ja sem doma a ony v praci…vidam kamaradku tak jednou za pul roku. Asi uz mi hrabne…vidim furt jen mamku, pritele, a ostatni z rodiny a naseho psa ![]()
Mám to trochu jinak, nemam potřebu mít kamarádky zadne, max jako známe, mam kamarády jen rodu mužského.
kamarádky že nemám - tak to mi ani nevadí…mám tedy jen jednu jedinou takovou „skalní“, na kterou se můžu spolehnout, jinak žádnou…
vy ostatní se aspoň stýkáte s někým z rodiny, já nemám ani z rodiny nikoho, za kým bychom zašli nebo někdo z rodiny k nám…po maminčiné smrti se veškeré kontakty absolutně zpřetrhaly a totálně to upadlo - ani na narozeniny ani na Vánoce - prostě NIC. Trochu to mrzí kvůli dětem - že neznají žádné strýce, tety, bratrance, sestřenice, jako babičku brali a vnímali pouze mou mamku, která se jim věnovala a chodila k nám, tchýni jako babičku vůbec „neberou“, nemá k nim pražádný vztah, takže z manželové strany to bylo totální nic už dřív, z mojí strany až po smrti mamky
…
buďte rády aspoň za rodinu, my jsme sami s manželem…
@Bebuu No to já vidím přítele, ale jen málo, protože je pořád v práci. A jeho rodiče a sestru. Tím to asi končí. Jelikož mám klidový režim tak se ani nemůžu jít pořádně projít, takže mám taky pocit, že mi z toho za chvilku přeskočí. @quanavera No to taky není špatné, myslím, že chlapi jsou mnohdy 100× lepší než baby.
Ahoj.Jste tu na tom nektera jako ja? jsem pristehovana do jineho mesta k chlapovi.Jsem na materske a zadnou kamaradku tu zatim nemam.No,nerikam, ze mi to nejak hooodne vadi, ale obcas bych nekam s nekym zasla nebo se projit s detma atd.Nebo jste nektera radsi sama nez casto s kamoskama, i kdyz byste mohly?