Je tu někdo úplně sám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.10.25 19:14

Je tu někdo úplně sám?

Jde o to, že jsem do třiceti let přišla o všechny příbuzné a novou rodinu se mi nepovedlo založit. Jak se vám žije? Já si pořád hledala nějakou náhradní mámu, ale nikdy to nevyšlo. Někdy jsem z toho úplně na dně. Nemám jediného kamaráda, který by neměl mámu nebo rodinu. A ten život bez podpory je sakra jiný. A kamarádky s hroznou rodinou mají zase manžela.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17208
4.10.25 19:24

A na co se ptáš?
Já mám biologickou rodinu nefunkční, táta umřel, matka narcistka…
Jsem vdaná, mám dítě, ale nesnesitelná lehkost bytí se nekoná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35584
4.10.25 19:32

A kolik ti teda je let teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 19:35
@JancaS84 píše: Více

44

• Citovat
  • Upravit
17208
4.10.25 19:41
@JancaS84 píše: Více

Mne 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6106
4.10.25 19:48

Myslim, ze Pavla Beretova uz nema najblizsiu rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2211
4.10.25 19:56
@Anonymní píše: Více
:hug: Obětí na úvod, zakladatelko, zní to smutně. A jistě to je takhle smutné. :hug:

Mně ještě pár těch příbuzných zbylo, ale už nejsou ti, co jsem měl nejraději. :( Ale co naděláš? Partnera se také nepodařilo najít? Ten by měl být největší oporou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.10.25 21:08
@D. C. píše: Více

Si rikam, o jakych obetech je rec…a ono je to o objeti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
5.10.25 13:29

Každému někdy bylo kvůli něčemu těžko. Chápu, že to hodně svádí k tomu dívat se na to optikou, že to není fér, když každý má alespoň někoho a vy nikoho. Ale tohle není otázkou spravedlnosti, takže to můžete s klidem vynechat. Tohle se dá jen přijmout a pracovat na tom, abychom si sami dali to, co jsme chtěli od ostatních. Náhradní mámu v cizí ženě nejspíš nenajdete. Ale můžete se aspoň vnitřně stát matkou sama sobě. To je nakonec jediné řešení, které může zaplnit to prázdno… Vyřešte sebe a pak jděte a poznávejte lidi. Někteří s vámi zůstanou. Ale nejspí to neudělají, pokud budete negativní, hořká, ublížená a spadnete do pozice životní oběti. S takovými lidmi není ostatním dobře. Takoví mají vyloženě odrazující energii. Proto si myslím, že alespoň tak nějak uzdravit sama sebe, by měl být první krok. Ať si zbytečně neničíte šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.10.25 02:07

To že mají rodinu neznamená že jim to klape a vše je ok. To se hraje dnes tak na efekt že všecko v poho, ale není to tak a věř mi že lepší nemít nikoho, než tunu nevhodných lidí okolo.
Co já bych dala za to moct být sama a v klidu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.25 15:46

Ahojky,

Mě je 28, maminka mi zemřela letos, tatínek když jsem byla dítě. Nemám sourozence. Babičky, dědové, bratranci tetičky, které jsem v dětství znala už to mají taky za sebou.

Upřímně mi je strašně smutno, často mám pocit, že nemá život smysl. I když mám partnera a kamarádky, hezký kolektiv. Přijdu si jak z planety ahrozně mě bolí, když vidím kamarádky jak jsou s mamkou na výlet, na kafe, neb jim táta pomůže se zahradou..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová