Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,jsem maminka na mateřské.Mám dceru která bude mít 2 roky a jsem ve 22tt.Hledáme maminku se společnými zajmy.děti by si mohly pohrát a mi si popovídat… ![]()
Já se v BV narodila, ale bohužel už 5 let bydlím jinde.. ![]()
Jezdím tam ale docela často, např. teď o víkendu na ten velký kaneval ![]()
Ahojte, nejsem sice z BV, ale kousek, co je tam kde teď za karneval? můžete mi prosím hodit nějaké info? díky ![]()
25.6 ted v sobotu je podzámkem akce.ve 13h začíná pruvod ale nevím kde a pujde se smerem pod zámek.
25.6 ted v sobotu je podzámkem akce.ve 13h začíná pruvod ale nevím kde a pujde se smerem pod zámek.
tééda už slečna.Karolínka má ted 20 měsícu.kde jste předtím bydleli?
Ahoj,karolínka ma 20 m ale to vubec nevadí.z které části bv? já bdlím na věžáku na dukelských.tady moc dětí není ani maminky které by měly čas
My bydlíme u Moraviapresu na konci ulice K.H.Máchy jsou postaveny nové bytovky a nové baráky. Tak v jedné z těch bytovek, takže kousek od vás.
misasa píše:
tééda už slečna.Karolínka má ted 20 měsícu.kde jste předtím bydleli?
To je otázka na mě?
Já bydlela ve staré, na Jánském dvoře.. Téda, to je ale let, co jsem tuhle adresu nikam nepsala
Je to divný ![]()
O karnevalu info tady: http://www.radiodyje.info/view.php?…
misasa píše:
Ahoj,jsem maminka na mateřské.Mám dceru která bude mít 2 roky a jsem ve 22tt.Hledáme maminku se společnými zajmy.děti by si mohly pohrát a mi si popovídat…
ahoj, tak to jsme na tom celkem podobne
Mam 1,5rokus tarou holcicku a jsem v 31tt
bydlime v Postorne kousek od kostela
Ahoj, jsem tatínek na mateřské a jsem z Břeclavi
Kája má 2 roky ![]()