Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Jsou tu nějaké maminky na kočárkování?
Moc dlouho tu nebydlím a nikoho tu neznám. Mam 8 měsíční holčičku a nerada jezdím ven sama.
jo jo. Začali jsme chodit do Stonožky, tak doufám, že tam někoho potkám a malá je mezo dětmi.
A copak umí?
Chodí tam i maminky co mají 9,5 msíční děi. Jen v pondělí mi příjde, že je to pro větší děti. Středa a pátek pro jákékoliv. Dám si tam kávičku, pokecám a malá si hraje a je mezi dětmi. Alespoň získá drobek imunitu. Asi by jsem taky raději počkala? A to je tvoje první mimi? Já jsem ze sídliště.
To ani nevím, že to na FB je.
Teď v zimě se nedá s tak malýma dětma nic dělat. Taky se těším na léto. Ale zimu mam taky ráda. Jen pak nesnáším to bláto když taje sníh
Ahoj maminky, najde se tu někdo, kdo je z Nové paky a měl by občas náladu kočárkovat nebo děcka nechat společně vyhrát? Bydlím tu asi dva roky a neznám tu nikoho s mimčem. Mám 14měsíční holčičku a chtěla bych aby byla více ve společnosti dětí.
Ahoj ja jsem z Nové Paky ze sídliště a mam 14 denního chlapecka rada vyjdu nekam na prochazku s kocarkama ![]()
Ráda bych se seznámila s mamkou z Nové Paky na kočárkovaní.
@Missa2 ahoj,tak to bych ráda. Co se domluvit na příští týden? Jinak se omlouvám za pozdější reakci, já sem moc nechodím.
Mamci ja mam 4mesicni holcicku, pristehovala jsem se pred 2mesici a nikoho tu neznam.Budu rada kdyby nekdo chtel jen tak zajit ven, jsemze sidliste.
Ahoja maminky, mám kluka 21 měsíců, nechtěl byste někdo zajít na procházku po sídlišťi?
Syn má moc rád společnost
Kočárkem už moc nejezdíme, spíš couráme tady kolem, dopolko i odpolko. budu ráda za každou odezvu. Díky.