Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Missa2 ahoj,tak to bych ráda. Co se domluvit na příští týden? Jinak se omlouvám za pozdější reakci, já sem moc nechodím.
Mamci ja mam 4mesicni holcicku, pristehovala jsem se pred 2mesici a nikoho tu neznam.Budu rada kdyby nekdo chtel jen tak zajit ven, jsemze sidliste.
Ahoja maminky, mám kluka 21 měsíců, nechtěl byste někdo zajít na procházku po sídlišťi?
Syn má moc rád společnost
Kočárkem už moc nejezdíme, spíš couráme tady kolem, dopolko i odpolko. budu ráda za každou odezvu. Díky.
@Chrisie Ahoj, já mam 18 měsíční dcerku, ale bydlíme na druhém konci Paky :-/ Dcera taky celkem nerada kočárkuje, tak nevím, jestli bychom se až k vám na sídliště dostaly
Je to pro nás poměrně daleko, ale někde v půli cesty by to šlo. Třeba u Zaďáku, tam ani nejezdí tolik aut…
@monca2310 ahoj,mám 6měsíční holčičku a taky to tu moc neznám a nikoho na procházky s kočárkem také ne.Tak kdyby jsi chtěla.
@monca2310 me je o par let vice, ale snad to nevadi. Treba si budeme mit co rict minimalne alespon o detech.
Mám 10.měsíční holčičku a ráda vyrazím s někým s kočárkem na pokec. Jsem z Nové Paky. Je tu někdo?
@dajdy Jo, tady v této skupince to velmi žije ![]()
Můžeš napsat, jestli chceš ![]()
@Winksi ahoj ja jsem tu nove taky nova paka neda kousek ustí. mam 9 mesicu kloucek a nikoho tu neznam. Jen chodime s malym na plavani do novy paky. ![]()
Dobrý den,
doporučuji kouknout do diskuzí, které tu už běží. Našla jsem:
Případně doporučím vyhledávání, kde najdete maminky právě podle města.
Monika
@majka marinka píše:
@Winksi ahoj ja jsem tu nove taky nova paka neda kousek ustí. mam 9 mesicu kloucek a nikoho tu neznam. Jen chodime s malym na plavani do novy paky.
Ahoj uloz si me dystak na facebuku majka marinka bubu nebo *** moc to stimhle neumim tak bude lwpai pres neco jineho ja semtu taky nova a nikoho tu neznam jen chodime do novy paky na plavani kazdy pondeli ted mame od 14 ale malej do vody ted nemuze. ale sejit dat caficko muzeme.???
edit admin - odstraněno telefonní číslo