Najde se maminka z Nové Paky

21.6.13 13:54

Najde se maminka z Nové Paky

Ahoj :) Našla by se tady maminka nebo nastávající maminka z Nové Paky.Jsem ve městě nová, je mi 24 let a mám 1,5 měsíce starého chlapečka. Tak bych ráda nějakou kamarádku na společné procházky s kočárkem, kafčo a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9079
21.6.13 14:30

Ahoj. Já jsem z Nové Paky a mam skoro 3 letou dceru. Sice tu bydlím delší dobu, ale moc lidí tu též neznám. A teď v létě je fajn i cesta na kumburák na zmrzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
21.6.13 14:36

Ahoj holky,
nejsem primo z NP ale na Fb je skupina Novopacky minibazarek kde jsou maminky z NP a okoli treba by jste i tam mohli najit kamaradky https://www.facebook.com/…30005438587/?… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
21.6.13 14:41

Také jsem z Nové Paky, ale maminkou teprve budu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.13 22:21

Tak to jsem ráda, že se někdo ozval :)
Bertík 28:Na Kumburaku jsem ještě pěšky nebyla, jen jsme se tam stavovali autem na jídle. Paku ještě moc neznám, tak jezdím zatím kolem náměstí, směrem na Jičín jsem byla nejdál v Lidlu :) Ale určitě cestu ráda prozkoumám. A z které části Paky jsi? Chodíš s malou na procházky i v těchto vedrech?
Luciis 173:Tak to je krasný a kdypak to čekáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
23.6.13 22:23

Když byli teď ty příšerný vedra, tak jsme se zdržovali doma a já jsem ze sídliště. V které části sídlíš ty? Já jsem o té cestě na kumburák taky nevěděla- chodí se zadem a je tam fajn cesta- děti si mohou lítat po polní cestě. I kočárkem se tam nechá jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 12:23

Tak to mi ji musíš někdy ukázat :) Jezdím s malým pořád stejnou trasu dokola a nějak nevím kam bych se měla jinam vydat, abych se vyhla té spoustě aut :( Jinak já bydlím u Penny. A co ještě takhle podnikaš s malou kromě procházek? U mě je to zatím takový stejný, malej buď spí, jí nebo řve…už se těším až bude větší, to s ním snad bude větší sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
24.6.13 13:19

V tomhle veku jsem taky jezdila porad dokola jenom dve trasy. Ted chodime tady u nas na sidlisti na pisek nebo treba se necha byt na pisku i v KaZetku kde si u toho muze clovek pekne posedet. Tak jen co bude drobek lip, tak tam muzem vyrazit. Spi ti uz jenom po obede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 22:20

Koncem příštího týdne předpovídají pěkné počasí, tak pokud budeš mít čas můžeme se někde sejít :)Zrovna KaZetko mám kousek od baraku:)Tak to ti upřimně závidím, že je malá už větší ;) Já tomu svému řvounkovi zatím vůbec nerozumím a jsem pomalu na prašky když pláče :( Spí jak se mu chce, žádnou pravidelnost v tom zatím nevidím, jeden den dopoledne, jinej zase odpoledne, někdy celý den nezamouří očka a to se pak chce buď pořád nosit a utěšovat nebo jezdit v kočárku…už aby aspoň komunikoval:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
1.7.13 14:54

Tento tyden mi to zrovna nevychazi, ale melo by byt pekne i v pondeli, tak by jsme ho klidne mohli dat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 15:43

V pondělí odpoledne by to šlo :)Můžeme se třeba sejít v tom KaZetku, dát si třeba kafe a pak se jít projit?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
7.7.13 08:54

Moc mě to mrzí, ale bohužel nemůžu. Dcera včera začala teplotovat. nejprve mě pozvracela celý gauč a pak spala jako špalek. Pěkně mě to štve, když je venku pěkně a musíme být zavřený doma. Ale zas je klid- pořád spí. Doufám, že to bude třeba jen otázka dvou dnů, aby jsem mohli na kafe ještě tento týden, když má být tak pěkně. Tak si to pěkné počasí užívejte za nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 20:57

V pohodě, pozvracený gauč ti nezávidím…mě si malej ublinkava zatím jen na rameno :) Snad nemá nic vážného, tak se kurýrujte a až to bude lepší, tak vyrazíme. Počasí snad ještě nějakou chvíli vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.7.13 22:51

Snad ještě vydrží. Dneska měla teplotu už jenom ráno. A celý den poslouchám, že chce ven :-). Jenom nemůže pochopit, že to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
15.7.13 13:49

Kdy by se hodila ta kavicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie