Těhulky z okolí Znojma ve věku kolem 24 let?:-)

208
20.6.13 17:57

Tehulky z okoli Znojma ve veku kolem 24 let?:-)

Ahojte vechny tehulky z okoli Znojma :-) Nenasla jsem tu zadne podobne tema a protoze bych rada nasla nekoho z meho okoli, kdo take prave proziva to stejne co ja, tak zakladam tuto diskusi a doufam, ze se nekdo takovy najde ;-) Budu se tesit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46226
20.6.13 17:58

Ahojky, bydlim v Zeroticich, je mi uz 30 a mam malyho a bude mu 10mesicu, moc holcin ze Znojma tu neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 18:10

Ahoj Luci, ja jsem si prave vsimla, ze tu neni skoro nikdo od Znojma :-( Ja jsem z Visnove, coz je uplny kousicek od Zerotic - max.10 km :-) Jsem rada, ze tu aspon nekdo je :-) Jinak jsi stejny rocnik jak muj pritel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.6.13 18:20

Holky znojmacek je tu sposta. Schvalne kouknete na maminky a zadejte mesto znojmo a uvidite. Jinak ja jsem ze znojma, ale partner je puvodem z tvorihraze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 18:59

@areca Jeeee,tak Tvorihraz je take kousek :-) A ty uz mas take mimco? A ja tim, ze jsem teprve v 9.tt a vim o tom teprve tyden, tak se na teto strance teprve rozhlizim, tak nevim, kam presne se mam divat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
20.6.13 19:14

Taky jsem ze Znojma (Mikulovice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 19:29

Ahoj Luci, super :-) Ty uz mas velke deti :-) Jak jsou stare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.6.13 19:42

Adelinee pokud muzu poradit, tak kouni na skupinu ci diskuzi, kde bude stejny termin porodu ( mesic) jako mas ty. Ja to takhle v tehu udelala a chodim tam porad. S holkama jsme kamosky. V tehu jsme resily stejne problemy, protoze jsme byly ve stejnem mesici a ted zas mame uz deticky, tak si povidame o nich. Je teda blby, ze jsme po ce republice, takze na kafe nezajdem, ale jinak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.6.13 20:11
@areca píše:
Adelinee pokud muzu poradit, tak kouni na skupinu ci diskuzi, kde bude stejny termin porodu ( mesic) jako mas ty. Ja to takhle v tehu udelala a chodim tam porad. S holkama jsme kamosky. V tehu jsme resily stejne problemy, protoze jsme byly ve stejnem mesici a ted zas mame uz deticky, tak si povidame o nich. Je teda blby, ze jsme po ce republice, takze na kafe nezajdem, ale jinak je to super.

jj taky sem v takovych skupinach a je to super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 20:41

@areca a holky, ja uz v takove skupine jsem take, ale neni tam nikdo od nas a ja jsem prave myslela treba kafco nebo spolecne nakupy oblecku atd. :-) Ale dekuji moc, asi tedy zustanu u te skupiny a na nakupy budu chodit sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.6.13 20:53

No tak to by byla asi velka nahoda najit na emiminu nekoho tehotneho na zacatku ze znojma si myslim. Ja uz mam orcja takze nakupy oblecku se me netykaji. Ja uz dokupuju jen to, co je ted potreba. Ale koukala jsem ruhle v obchode u gymplu, kdyz jsem byla malemu pri cepku, ze tam ma pani mooc krasne vecicky. Takze ti to nakupovani zavidim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.6.13 20:55

Jestli mas fb tak si tam zadej Srazy maminek Znojmo, holky chodej na kafco a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
20.6.13 21:25

Dekuji moc holky :-) No, asi by to byla nahoda, to je pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
20.6.13 21:35

@Adelinee kluci mají 5 a 2roky a holčička 7 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 16:42

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Znojmo a okolí. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe. :) Stačí jen zažádat o členství.

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová