Okolí Hostomic u Berouna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sterezie
12.6.11 09:23

Okolí Hostomic u Berouna

Ahoj,
najde se tu někdo z Hostomic popřípadě z blízkého okolí?Zatím bydlíme v Praze, ale kupujeme v Hostomicích byt a v srpnu se stěhujeme :mrgreen: Tak bych ráda poznala někoho, kdo to tam zná :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
12.6.11 10:30

Ahoj já jsem z Dobříše,to je kousíček od Hostomic,a tenhle kraj znám docela dobře:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.6.11 10:39

to je nějakých 10km ne? :wink: a jak máš staré dítko?a bydlíš v Dobříši odjakživa? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2292
12.6.11 10:44

Jo jo asi 10km,mimi se mi teprve narodí-v červenci,ano bydlím tady odjakživa :-D, A ty máš děti??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.6.11 10:47

mám 5ti měsíční holčičku:)tak to už máš za pár:)takže jsi v tom kraji zvyklá :mrgreen: já žiju od malička v praze, tak doufám, že to nebude šok :mrgreen: ale je tam krásně, ale prý v zimě se odtamtud člověk moc nedostane :-P :think:

• Citovat
  • Upravit
83
15.2.16 11:28

MAMINKY Z HOSTOMIC

Ahoj je mi 29let a jsem maminka čtyřměsíční dcerky. Ráda bych se seznámila s maminou na pokec procházky nebo společné akce.
Těším se na příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79728
15.2.16 12:31
@sterezie píše:
mám 5ti měsíční holčičku:)tak to už máš za pár:)takže jsi v tom kraji zvyklá :mrgreen: já žiju od malička v praze, tak doufám, že to nebude šok :mrgreen: ale je tam krásně, ale prý v zimě se odtamtud člověk moc nedostane :-P :think:

Při té letošní taky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová