Mladé maminky Brno

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
5.6.11 10:40

Mladé maminky Brno

Ahoj holky, chtěla bych si najít nějakou věkově blízkou kamarádku z Brna nebo okolí. Já bydlím kousek od Brna, ale Brno navštěvuji docela často.
Je mi 20 a mám 2 dětičky - holky.
Jestli se najde nějaká maminka, která má zájem si popovídat, či seznámit, honem sem :-)
Budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
5.6.11 10:50
mlavinka píše:
Ahoj holky, chtěla bych si najít nějakou věkově blízkou kamarádku z Brna nebo okolí. Já bydlím kousek od Brna, ale Brno navštěvuji docela často.
Je mi 20 a mám 2 dětičky - holky.
Jestli se najde nějaká maminka, která má zájem si popovídat, či seznámit, honem sem :-)
Budu moc ráda.

ahoj, já bydlím v brně, ale cca za měsíc se stěhujeme za brno 20 km, čekám první mimčko, chlapečka. Mě je 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 10:53

Ahoj :-)
A kam se stěhujete? My bydlíme v Moutnicích.
V jakém měsíci jsi? Já čekám 3, ještě nevím co … ani nevím jestli si to necháme říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
5.6.11 12:06

Ahoj, holky. Mě bude 27 a před měsícem se mi narodila holčička. Bydlím přímo v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.6.11 13:06

Ahoj mě je 26 a čekáme v září chlapečka a bydlím přímo v Brně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.6.11 14:50
mlavinka píše:
Ahoj :-)
A kam se stěhujete? My bydlíme v Moutnicích.
V jakém měsíci jsi? Já čekám 3, ještě nevím co … ani nevím jestli si to necháme říct..

Stěhujeme se směrem na Slavkov, doteď jsem bydleli v Brně a ještě chvíli budeme…holky, jak to vidíte s předporodními kurzy? A co porodnice v Brně? Já už jsem téměř jistě rozhodnutá pro Obilňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.6.11 15:14

No předporodní kurz nevím mudr mi doporučuje kurzy který se platí ppo hodinách a né ty co se zaplatí dopředu tak se musím ještě po nějakým podívat. Jinak já jsem rozhodnutá rodit v bohunicích od konce června už bych tam měla začít chodit, ale měla jsme možnost tam jeden den ležet a velice mile mě překvapili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 15:37

Jo, tak to my jsme taky kousek od Slavkova :-)
Já jsem na 100% rozhodnutá pro Ivančice :-) . Byla jsem tam před rokem a bylo to naprosto supr. Moc příjemný pobyt.
A předporodní kurzy… nebyla jsem na nich nikdy a teď ani nemám čas začínat :-) , ale docela bych se na takový kurs mrkla, zajímá mě co by mi řekli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
6.6.11 12:33

Ahojky. Já jsem teda na žádném kurzu nebyla. A když jsem s malou přišla z porodnice tak jsem si říkala, že jsem asi někam chodit měla, že vlastně vůbec nic nevím. Ze začátku jsme taky měly problémy s kojením, malá nechtěla papat, tak to blo takové trošku vypjaté, ale teď po měsíci se dá říct, že jsme si už na sebe alespoň částečně zvykly a začíná se to zlepšovat. Takže i bez kurzu se to dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
6.6.11 12:35

No a jak jste se ptaly na porodnici, tak já jsem byla na Obilňáku. Rodila jsem císařským řezem a na porodní sály a ARO kde jsem potom ležela si nemůžu stěžovat. Všude byli moc hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.6.11 12:40

Na obilňák je slyšet asi nejvíc chvály z Brna. Já jsem si díky dálnici mohla dovolit i Ivančice a pro ty jsem se rozhodla díky domáckému prostředí (první jsem rodila v Motole a měla jsem tam děsný zážitek, takže se velkých nemocnic moc bojím) a nemůžu si tam stěžovat.
Ale to strašně moc záleží na lidech :-)
Jinak s tím kursem - kdybych měla mít první, tak bych se tam asi šla podívat, ale spíš ze zvědavosti co se bude dít. Teď už ne. Dělám si radši všechno podle svého nejlepšího vědomí, popř. na radu Dr. kterou znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
7.6.11 06:23
mlavinka píše:
Na obilňák je slyšet asi nejvíc chvály z Brna. Já jsem si díky dálnici mohla dovolit i Ivančice a pro ty jsem se rozhodla díky domáckému prostředí (první jsem rodila v Motole a měla jsem tam děsný zážitek, takže se velkých nemocnic moc bojím) a nemůžu si tam stěžovat.
Ale to strašně moc záleží na lidech :-)
Jinak s tím kursem - kdybych měla mít první, tak bych se tam asi šla podívat, ale spíš ze zvědavosti co se bude dít. Teď už ne. Dělám si radši všechno podle svého nejlepšího vědomí, popř. na radu Dr. kterou znám…

no já uvažuju o tom přípravném kurzu na obilňáku právě, prý to jsou tři návštěvy a není to tolik drahé..a toho kojení se taky bojím a prý ti to hezky vysvětlí…tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
7.6.11 12:42

Jo kojení to mi povídejte. První tři týdny to byl u nás docela boj. Malá už v porodnici s tím měla problém, že nechtěla pít, tak musela mít dokrm a doma to byl docela boj. Kojení je věda, když mimčo odmítá prso nebo nevydrží dlouho sát nebo je málo mlíka. Já jsem první týden po propuštění z porodnice kvůli tomu probrečela, že to nejde a měla jsem chuť to vzdát, protože Beat málo přibírala a kojila jsem třebas hodinu i dýl než byla najezená tím jak nevydržela delší dobu sát. Ale teď se to zdá už o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.7.11 08:43

Ahoj maminky,
bude mi 23, bydlím přímo v Brně a mám půlroční dcerku. Taky hledám nějakou věkově blízkou kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.10.11 12:31

Ahooojte :mavam: už to tady trochu opadlo nebo diskutuje tady ještě někdo? Ráda bych se k vám přidala. Je mi 19 let, jsem přímo z Brna a s přítelem se snažíme o první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová