Mladé maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
28.3.12 14:56

NIKI: Taky někdy na tu cyklo.chodíme my bydlíme u nem.sv.Anny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.12 12:25

Maminky z Brna

Ahoj, jsem tu nova, mam 11mesicni dceru a hledame nejakou maminku[ky] s podobne starymi detmi na prochazky nebo spolecne aktivity. Jsme z Bohunic, ale cestovani po Brne neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.4.12 12:28

Ahoj jsem ze starého lískovce a mám 8 měsíčního klučinu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.12 14:28

A kam tak vyrazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.4.12 17:09

no chodím an ústřední hřbitov, nebo tady projdu sídliště záleží na co je nálada:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.12 17:59

tak to bychom se nekdy pripojily na nejakou prochazku. Semtam zastavime nekde na pisek, ale mala jeste nechodi, takze spis jen na koukanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.6.12 17:13
@mlavinka píše:
Ahoj holky, chtěla bych si najít nějakou věkově blízkou kamarádku z Brna nebo okolí. Já bydlím kousek od Brna, ale Brno navštěvuji docela často.
Je mi 20 a mám 2 dětičky - holky.
Jestli se najde nějaká maminka, která má zájem si popovídat, či seznámit, honem sem :-)
Budu moc ráda.

Ahoj, je mi 23 a mám půl ročního chlapečka. V brně bydlím cca rok a jsem věčně sama s prckem a moc přátel tady nemám. Taky hledám kamarádku a uvitala bych ji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.7.12 00:15

Ahojky jmenuji se Nikola a mam 4letou dceru. Nutne hledam a potrebuji kamaradku. Prosim napiste a zajdem na kavco a pisek atd. Budu se moc tesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radka.marijánka
13.7.12 07:42

Ahojte, ženský:) sem zde v brně rok:) mám tříměsíční holčičku, je mi 20 a většinou se pohybujem okolo poříčí, mendláku a v centru:) pokud zde najdu,,parťačku" na prochajdy, budu moc ráda:) mějte se krásně a dyštak si mužem napsat přes mail:) ***@gmail.com ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
817
24.7.12 12:44
@radka.marijánka píše:
Ahojte, ženský:) sem zde v brně rok:) mám tříměsíční holčičku, je mi 20 a většinou se pohybujem okolo poříčí, mendláku a v centru:) pokud zde najdu,,parťačku" na prochajdy, budu moc ráda:) mějte se krásně a dyštak si mužem napsat přes mail:) ***@gmail.com ;) :mavam:

Raduš, já bydlím u Milosrdných bratří, takže fakt blízko, ale nezobrazuje se mi tvůj e-mail. Doufám, že se tu ještě ukážeš.

Vidím jen ***@gmail.com ale jak to mám rozluštit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radka.marijánka
24.7.12 15:31

:) tak to je supr:) asi není povolený zde uveřejňovat mail:)… a kde brouzdáváš na prochajdách:)já většinou chodím dopoledne, podle počasí:) domluvíme se teda nějak:)? sem uplně ráda, snad to klapne:)

• Citovat
  • Upravit
817
24.7.12 18:22
@radka.marijánka píše: :) tak to je supr:) asi není povolený zde uveřejňovat mail:)… a kde brouzdáváš na prochajdách:)já většinou chodím dopoledne, podle počasí:) domluvíme se teda nějak:)? sem uplně ráda, snad to klapne:)

Raduš, tak se tady zaregistruj, zabere ti to minutku a pak si můžem písnout e-mail to soukromého vzkazu.

Jen si vymysli jméno a heslo a je to. Moc ráda bych s tebou vyrazila ven. Málokdy se stává, že najdu maminu, která bydlí tak blízko.

No já chodím většinou odpoledne, ale jak kdy. Taky mám psa, tak občas jdu s ním i s malou a občas ho nechám doma a vyrazím jen s malou. Chodím většinou do toho parku směr nemocnice Milosrdných bratří nebo taky do toho parku blízko Bauhausu, atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.7.12 18:23

Ale když nad tím tak přemýšlím, tak je divné že se tu nezobrazuje e-mail, protože když napíšu svůj, tak jde normálně vidět. Monika. Chicago@seznam.cz

Jinak, mne je 24 a mam skoro 7mi mesicni holcicku, Klaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.8.12 08:27

Ahojky, najde se tu někdo komu se bude chtít na kolečkáče? Za ty dva roky co jsem na mateřské je to fakt strašný a potřebuju pohyb ale nemám s kým :? A samotnou mě to nebaví. Pořád trčím s malou doma a když už někam vyrazíme, tak jen na chvilku protože mě ty procházky samotnou fakt nebaví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.8.12 09:07

Ahoj všichni mám 5ti měsíční holčičku, je mi 21 a v Brně žiju od narození ale nikdy jsem nechodila s kočárem nějak daleko sama moc mě to nebaví když nemám s kým povídat, bydlím v Medlánkách ale často někam putujeme po obchodech či tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová