Mladé maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
2.9.12 17:13

Ahojky mam 3 mesicni holcicku je mi 22 let a hledam nekoho na prochazky s kočarkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.9.12 17:14
@petamok píše:
Ahojky mam 3 mesicni holcicku je mi 22 let a hledam nekoho na prochazky s kočarkem :-)

Ahoj, ja mam 8mi mesicni holcicku a bydlim u Milosrdnych bratri. Kde bydlis ty? Rada s tebou zajdu na prochazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.9.12 17:15

A je mi 24 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.9.12 17:16

@petamok Tchyne je venku s malou, ale uz skoro 3 hodiny, tak pocitam, ze se za chvilicku vrati.

Kdyztak mi pisni na mail: Monika. Chicago@seznam.cz a muzeme treba neco podniknout. Mej se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.9.12 18:01

Na ten tvuj mail me to nejde napsat :-) to je jedno a ve stredu treba bys mela cas? ja bydlim sice v blansku ale v brne su skoro porad takze to nebude problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.9.12 21:56

Monika. Chicago@seznam.cz mělo by to normálně fungovat.

Ve středu zatím nic nemám, ale nejsem si jistá, jestli mi do toho něco nevleze..kdyžtak mi zkus písnout.

Předtím jsem ten mail totiž napsala s mezerou za Monika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.9.12 09:51

Tak jsem ti napsala mail snad prisel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.9.12 18:32
@petamok píše:
Tak jsem ti napsala mail snad prisel

Ahojky, bohuzel mi nic neprislo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.9.12 15:54

@petamok Ahojky, jak se vede? Doufala jsem, že už se ochladí a zase je hic ;) Ja dneska peru a teď jsem navařila, malá si hraje a pak půjdem ven no a tak rychle to uteče, že bude čas na koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
4.9.12 17:59

Holky nejste tady nějaká ze starýho lískovce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.9.12 08:50

Ahoj, holky chodíte někdo někam s dětmi? Kde je to fakt baví a baví to i Vás? Já jsem pořád s malou (2roky) sama doma a chtěla bych někam vyrazit ale nevím kam se s ní vydat. Máte někdo nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.9.12 14:02
@Agi20 píše:
Ahoj, holky chodíte někdo někam s dětmi? Kde je to fakt baví a baví to i Vás? Já jsem pořád s malou (2roky) sama doma a chtěla bych někam vyrazit ale nevím kam se s ní vydat. Máte někdo nějaký typ?

Ahojky, tak já mám 8mi měsíční holčičku, takže ti asi neporadím, ale někdo se určitě ozve. V Brně je spoustu míst, kde můžeš s dětmi, kde se baví jak oni tak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.9.12 14:03

@Agi20 Kdyžtak zkus pohledat i na netu, nějaké skluzavky, kavárny, restaurace, parky, apod. kde můžeš s dětmi a kde se budou bavit.

Našla jsem třeba tohle:

http://www.ahojbrno.cz/deti-brno/

I když by bylo asi lepší zeptat se maminek se staršími dětmi, které chodí někam pravidelně a znají to tam a vědí, jestli je to tam fajn nebo ne..ale tak snad jsem aspoň trošku pomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.9.12 07:16

@Monika1988 Už jsem na internetu hledala všude možně :) I na té stránce kam s dětmi jsem byla. Já byla s dcerou v Bongu a užily jsme si to obě ale taky to není místo kam by jsem s ní chtěla chodit pořád (za chvilku by nás to omrzelo)Včera jsem zjistila, že za 14 dní začne cvičení s dětmi, tak budeme chodit s dcerou aspoň jednou týdně tam. Každopádně díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.9.12 13:41

@Agi20 Nemáš vůbec zač. Když můžu, pomůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie