Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak to fakt nechapu ze ti to neprislo kdyz tam necham tu mezeru tak mi prijde ten email jako ze to neexistuje a kdyz jsem tu mezeru vymazala tak se to odeslalo ale asi nekomu jinymu…
@petamok Ahojky, přísahám, že mi nic nepřišlo.
Jako, fakt tomu nerozumím. E-mailovou schránku mám neomezenou, takže se nemůže stát, že ji mám plnou..tím pádem by mi měl e-mail normálně přijít.
Monika. Chicago@seznam.cz
Ale asi to tak má být no. ![]()
@Monika1988 píše:
Raduš, tak se tady zaregistruj, zabere ti to minutku a pak si můžem písnout e-mail to soukromého vzkazu.Jen si vymysli jméno a heslo a je to. Moc ráda bych s tebou vyrazila ven. Málokdy se stává, že najdu maminu, která bydlí tak blízko.
No já chodím většinou odpoledne, ale jak kdy. Taky mám psa, tak občas jdu s ním i s malou a občas ho nechám doma a vyrazím jen s malou. Chodím většinou do toho parku směr nemocnice Milosrdných bratří nebo taky do toho parku blízko Bauhausu, atp.
jinak, ženský, domluvily ste se zde někdo na nějakou tu procházku? šak brno není zas tak velký, se nás muže sejít i víc, co:)? že, moni;):)
Ahoj
jsem náctiletá maminka a bydlím v Bílovicích nad Svitavou
hledám nějákou maminku nebo i maminky na společné procházky ![]()
@Mmaminka píše:
Ahojjsem náctiletá maminka a bydlím v Bílovicích nad Svitavou
hledám nějákou maminku nebo i maminky na společné procházky
Ahojky, moc ráda bych s tebou šla na procházku, ale bydlíš bohužel moc daleko
13km. Já bydlím u nemocnice Milosrdných bratří (je to blízko Mendlova náměstí).
Určitě se ale najde někdo, kdo bydlí blízko tebe ![]()
@Renatta píše:
Ahoj Holky..Chodi sem jeste nekdo z Brna??
Ahojky, já jo
Je mi 25, mám 22 měs. dcerku Klárku a bydlíme u Milosrdných a ty? Moc ráda zajdu někam ven, na procházku, do přírody, do dětské kavárny, kamkoli.
Jeej ja to spatne napsala.. Nevite zda je tu nekde na emiminu diskuse snazilky Brno?? My se teprv snazime.. =))
Hledám pro sebe maminu na pokec a kámoše pro skoro ročního syna. ![]()
Ahoj, jmenuju se Ivona je mi 30let a mam 4měsíčního chlapečka..
Hledam maminku, maminky kamarádky na pokec, kafco, prochazky, výlety..