Mladé maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
10.9.12 14:45

Ahoj tak to fakt nechapu ze ti to neprislo kdyz tam necham tu mezeru tak mi prijde ten email jako ze to neexistuje a kdyz jsem tu mezeru vymazala tak se to odeslalo ale asi nekomu jinymu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.9.12 20:41

@petamok Ahojky, přísahám, že mi nic nepřišlo.

Jako, fakt tomu nerozumím. E-mailovou schránku mám neomezenou, takže se nemůže stát, že ji mám plnou..tím pádem by mi měl e-mail normálně přijít.

Monika. Chicago@seznam.cz

Ale asi to tak má být no. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.10.12 21:15
@Monika1988 píše:
Raduš, tak se tady zaregistruj, zabere ti to minutku a pak si můžem písnout e-mail to soukromého vzkazu.

Jen si vymysli jméno a heslo a je to. Moc ráda bych s tebou vyrazila ven. Málokdy se stává, že najdu maminu, která bydlí tak blízko.

No já chodím většinou odpoledne, ale jak kdy. Taky mám psa, tak občas jdu s ním i s malou a občas ho nechám doma a vyrazím jen s malou. Chodím většinou do toho parku směr nemocnice Milosrdných bratří nebo taky do toho parku blízko Bauhausu, atp.
:D :D moni!!! tak takhle to začalo :D :potlesk: :dance: :srdce: sme se našly, co;)

jinak, ženský, domluvily ste se zde někdo na nějakou tu procházku? šak brno není zas tak velký, se nás muže sejít i víc, co:)? že, moni;):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.2.13 13:43

Ahoj :) jsem náctiletá maminka a bydlím v Bílovicích nad Svitavou :) hledám nějákou maminku nebo i maminky na společné procházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.2.13 16:18
@Mmaminka píše:
Ahoj :) jsem náctiletá maminka a bydlím v Bílovicích nad Svitavou :) hledám nějákou maminku nebo i maminky na společné procházky :)

Ahojky, moc ráda bych s tebou šla na procházku, ale bydlíš bohužel moc daleko :( 13km. Já bydlím u nemocnice Milosrdných bratří (je to blízko Mendlova náměstí).

Určitě se ale najde někdo, kdo bydlí blízko tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
2.11.13 15:04

Ahoj Holky..Chodi sem jeste nekdo z Brna?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.11.13 15:15
@Renatta píše:
Ahoj Holky..Chodi sem jeste nekdo z Brna?? :-)

:mavam: Ahojky, já jo ;) Je mi 25, mám 22 měs. dcerku Klárku a bydlíme u Milosrdných a ty? Moc ráda zajdu někam ven, na procházku, do přírody, do dětské kavárny, kamkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
2.11.13 15:17

Jeej ja to spatne napsala.. Nevite zda je tu nekde na emiminu diskuse snazilky Brno?? My se teprv snazime.. =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
7.11.13 00:31

:mavam: Hledám pro sebe maminu na pokec a kámoše pro skoro ročního syna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.11.15 22:29

Ahoj, jmenuju se Ivona je mi 30let a mam 4měsíčního chlapečka..
Hledam maminku, maminky kamarádky na pokec, kafco, prochazky, výlety..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová