Mladé maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
21.11.11 13:11

Acha, tak teď už to chápu :palec: , jak máš starou tu druhou holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.11.11 14:16

3/8 takže už bude mtí brzy 4 měsíce ty máš ty 3 měsíce si psala mám pocit že tedy je taky v srpnu :lol: už se snaží přetáčet a jak se točí v posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31
21.11.11 15:29

Jo malá se narodila koncem srpna. A jak starou máš tu první dceru? podle fotky bych řekla tak 3 roky… Máš holky naočkované proti rotavirům a pneumokokům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.11.11 16:41

rotaviry nemá ani jedna to je ten průjem ne?A pneumokoka mají obě Nikča placenýho začlo to být neplacený až od ledna smůla a Nelinka má placenýho toho lepšího pneumokok 13 s doplatkem :jazyk: snad se poštěstí ve zdravý. Pro zdravý dětí všechno :wink:
Starší má 3 roky a 3 měsíce jsou o 14dnů po 3 letech :wink: plán by jasný od začátku :lol: a taky mně 16/7 řekli už to bude brzy skoro jsem porodila na stejný den 12/7 ale zastavili to :lol:

• Citovat
  • Upravit
443
21.11.11 18:04
Lexxa píše:
stihacka píše:
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, sice nemám ještě žádný mimčo ale s přítelem se začínáme znova snažit po mém prvním nevydařeném těhu. Moc ráda bych našla nějakou kamarádku která je taky tak ulítlá na mimča a vše kolem nich :mrgreen: . Jsem z Brna líšně a je 23.
Ahoooj :mavam: tak to jsme na tom stejně, kdybych mohla, tak už mimčo mám dávno :)

Ahoj, no já doufám, že se brzo zadaří.. Jéé ty budeš mladá maminka. Tak to držím palce :palec: Jak dlouho už se snažíte?? Odkud jste se přestěhovali?? Já bydlím v Brně celej život, ale moc ráda bych se odstěhovala někam na dědinu, jenže to není tak jednoduchý :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.11.11 21:36

stikacka:uff resite bydleni ja to ted taky dost rezim jako tak nejak resime a nic se nedeje ja netlacim my jen jak ty prejes si dedinu ale je to dost slozity muz by byl cely den v haji :cry: a zase mit deti a byt takto od nevidim pryc je to proste na houby takze zvazujeme ze zustaneme v Brne ale 2 děti a chceme nejspíš další se do 2 pokojovýho bytu nevlezeme :lol: A já mám mamku v Brně a takto bych i já byla dost odřízlá je to tak složitý, ale dávám přednost rodině nad snem mít domeček už jsem s rozhodla nejspíš a ted uvidíme zda muž něco vymslí jak se mít dobře ve větším už i on sám řekl že má něco vše do sebe a dáme si příští rok tužku s papírem a co vyhraje ale já se nejspíš nehnu a v Brně oupit barák no uvidíme

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.11.11 21:38

a dodal mně to mně říkáš ted když jsem navrtal pracně do panelu s 2 vrtákama poličku moje celoživotní dílo a chceš se stěhovat jinam to tu musíme zůstat dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1075
18.1.12 11:37

Kde je kdo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.3.12 05:04

ahojky termín mám cca za 3 týdny a jsem z Vinohrad nastěhovali jsme se nedávno a nikoho tu neznám tak bych se ráda seznámila s nějakou maminkou .. na popovídání či kočárkování :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.12 10:44

Ahojky je tu někdo z okolí Mendláku mě je 25 syn má 3.
Mužem společně někam na písek nebo procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.3.12 11:31

Ahoooj všechny :mavam:

Holky a co se sejít třeba ve větší skupince? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.12 13:43

Ahoj :)
Ano to mužem ale myslim že to bude celkem na dlouho než se domluvíme na společném místě a času.
Já se přizpůsobim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.3.12 13:51

To je pravda, ale tak zkusíme navrhnout nějaký všední den (odpoledne) a myslím, že to vyjít mohlo. :) třeba na nějakém dětském hřišti, v parku, nebo někam na kávu? :)
Já se také přizpůsobím, nejsem v Brně moc dlouho a rozhodně bych byla moc ráda, kdybych si tady nějakou kamarádku maminku našla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.12 14:27

Ahoj, bydlím 3 zastávky od Mendláku, chodím každý den na cyklostezku Poříčí. Mám 14 měs. dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.12 14:55

Tak pokud se vám chce jet do centra tak na Špilberku je hezké pískoviště, tak někdy v týdnu třeba tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová