Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acha, tak teď už to chápu
, jak máš starou tu druhou holčičku?
3/8 takže už bude mtí brzy 4 měsíce ty máš ty 3 měsíce si psala mám pocit že tedy je taky v srpnu
už se snaží přetáčet a jak se točí v posteli ![]()
Jo malá se narodila koncem srpna. A jak starou máš tu první dceru? podle fotky bych řekla tak 3 roky… Máš holky naočkované proti rotavirům a pneumokokům?
rotaviry nemá ani jedna to je ten průjem ne?A pneumokoka mají obě Nikča placenýho začlo to být neplacený až od ledna smůla a Nelinka má placenýho toho lepšího pneumokok 13 s doplatkem
snad se poštěstí ve zdravý. Pro zdravý dětí všechno ![]()
Starší má 3 roky a 3 měsíce jsou o 14dnů po 3 letech
plán by jasný od začátku
a taky mně 16/7 řekli už to bude brzy skoro jsem porodila na stejný den 12/7 ale zastavili to ![]()
Lexxa píše:stihacka píše:Ahoooj
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, sice nemám ještě žádný mimčo ale s přítelem se začínáme znova snažit po mém prvním nevydařeném těhu. Moc ráda bych našla nějakou kamarádku která je taky tak ulítlá na mimča a vše kolem nich. Jsem z Brna líšně a je 23.
tak to jsme na tom stejně, kdybych mohla, tak už mimčo mám dávno
Ahoj, no já doufám, že se brzo zadaří.. Jéé ty budeš mladá maminka. Tak to držím palce
Jak dlouho už se snažíte?? Odkud jste se přestěhovali?? Já bydlím v Brně celej život, ale moc ráda bych se odstěhovala někam na dědinu, jenže to není tak jednoduchý ![]()
stikacka:uff resite bydleni ja to ted taky dost rezim jako tak nejak resime a nic se nedeje ja netlacim my jen jak ty prejes si dedinu ale je to dost slozity muz by byl cely den v haji
a zase mit deti a byt takto od nevidim pryc je to proste na houby takze zvazujeme ze zustaneme v Brne ale 2 děti a chceme nejspíš další se do 2 pokojovýho bytu nevlezeme
A já mám mamku v Brně a takto bych i já byla dost odřízlá je to tak složitý, ale dávám přednost rodině nad snem mít domeček už jsem s rozhodla nejspíš a ted uvidíme zda muž něco vymslí jak se mít dobře ve větším už i on sám řekl že má něco vše do sebe a dáme si příští rok tužku s papírem a co vyhraje ale já se nejspíš nehnu a v Brně oupit barák no uvidíme
a dodal mně to mně říkáš ted když jsem navrtal pracně do panelu s 2 vrtákama poličku moje celoživotní dílo a chceš se stěhovat jinam to tu musíme zůstat dlouho ![]()
ahojky termín mám cca za 3 týdny a jsem z Vinohrad nastěhovali jsme se nedávno a nikoho tu neznám tak bych se ráda seznámila s nějakou maminkou .. na popovídání či kočárkování
![]()
Ahojky je tu někdo z okolí Mendláku mě je 25 syn má 3.
Mužem společně někam na písek nebo procházku.
Ahoj ![]()
Ano to mužem ale myslim že to bude celkem na dlouho než se domluvíme na společném místě a času.
Já se přizpůsobim. ![]()
To je pravda, ale tak zkusíme navrhnout nějaký všední den (odpoledne) a myslím, že to vyjít mohlo.
třeba na nějakém dětském hřišti, v parku, nebo někam na kávu? ![]()
Já se také přizpůsobím, nejsem v Brně moc dlouho a rozhodně bych byla moc ráda, kdybych si tady nějakou kamarádku maminku našla ![]()
Ahoj, bydlím 3 zastávky od Mendláku, chodím každý den na cyklostezku Poříčí. Mám 14 měs. dceru.
Tak pokud se vám chce jet do centra tak na Špilberku je hezké pískoviště, tak někdy v týdnu třeba tam.