Procházky - Chrudim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
10.6.11 14:53

Procházky-Chrudim

Ahojky maminky,
sice vím,že to není nějaká seznamka,ale i přesto to zkusím. Jsem z Chrudimi a hledám maminku/y, která/é by s námi ráda/y chodila/y na procházky nebo podnikala/y nějaké akce. Je mi 29 a mám 9m Filípka bydlíme u Stromovky. Jsou tu maminky poblíž nás?

Děkuji za odpovědi :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14092
10.6.11 14:56

Mám tam tvrvalé bydliště a jezdím tam za rodiči, akorát bohužel nebydlím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.6.11 20:11

Děkuji za odpověď. Škoda:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.6.11 08:19

Hledáme kamarádku - maminku

ahojda, taky hledáme někoho na procházky s kočárkem, chybí mi nějaká kamarádka - maminka, v okolí bohužel žádnou nemám, tak by jsme byli s Terezkou rádi, když by jsme mohli vyrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.6.11 21:04

Flyingfrog

Ještě jsem se chtěla zeptat,jak často jezdíš za rodiči a přespáváš u nich? Kdyby jsi tu občas přespala,tak by jsme mohli jít na nějakou tu procházku?. A jak máš starý mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.6.11 21:07

Cupik

Ahojky a kde bydlíš? A kolik tobě a Terce je? Můžeme se sejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.6.11 14:12

ahojda, Terince je mesic, tak muzeme za par dni uz vyrazit na prochajdy, bydlime u nemocnice, coz neni od vas tak daleko, tak by jsme mohli podniknout prochajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.6.11 20:32

Super, :dance: tak to se moc těšíme. :kytka: To jste na světě krátce.
Tak já se představím. Jsem Alča a je mi 29 a Filípkovi je 9 měsíců,15.7. mu bude deset.Sice je o něco starší,ale to vůbec nevadí,stále se rád vozí,takže procházky nejsou problém. Bydlíme pod bowlingem směrem na Šance, jestli víš kde byla pekárnička Jenta a jsou u ní dvě bus zastávky,tak tam bydlíme.Jsem ráda,že jsi se ozvala protože chodím s malým sama a vůbec mě to nebaví. Náš taťka dost pracuje a jezdí jen na víkend,takže je to hrůza. Samo,že mám kamarádky,ale ne vždy mají na nás čas,ale hlavně jsou bez dětí,takže mají jinou zábavu.
Chci tě upozornit,že jsem ukecaná,ale zase žádnou švandu nezkazím. Jsem upřímná a miluji plno lidí kolem sebe a hlavně se ráda seznamuji s novými lidmi. Jsem moc společenská,ale to poznaš a kdykoliv mě můžeš zastavit :mrgreen:
Nelekla jsi se? :lol: Doufám,že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.6.11 12:56

ahojda

ahojda, tak my se taky uz moc tesime, chodim jenom par dni sama s kocarkem ale jak sama píses, samotnou me to nebavi… doufam, ze vam nevadi, ze jsme o neco mensi nez vy, ale myslim, ze je to v pohode, hlavne ze bude zabava :-) tak se predstavime i my, ja se jmenuji Hanka a mala Terezka, sice je malicka, ale je to uz poradny ciperka :-) koukam, ze bydlime i blizko sebe, tak to bude na prochajdy idealni, uz se moc tesime, pristi tyden jeste nebudeme moct, ale pak hned muzeme vyrazit… uz se fakt moc tesim . Kamarádky taky mame, ale podobny problem jako ty, bud deti nemaji a kdyz tak uz maji treba skolni deti a mamky chodi do prace a na nas cas uz nemaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.6.11 17:10

Ahojky

Tak za týden. Kliďo počkáme. Nevadí,že je malinká. A jak to zvládáte? Přeci jenom jste krátce po porodu,tak jak zvládáš domácnost,prcka atd.? Já tu žiju s přítelem a oboje rodiče bydlí od nás daleko,takže jsem to musela zvládat sama. Ale nebylo to nic hroznýho. Akorát je fakt,že jsem byla ještě dosti unavená a trvalo to snad 2 měsíce možná i 3. Vždy jsem s malým chodila spát,kdy on potřeboval. :-D Takový medvídek jsem byla. Ale bylo dobrý,že mě nikdo nehonil a nic nepotřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.7.11 13:35

ahojda

ahojda, tak za tyden se budeme moc tesit… s Terezkou to celkem zvladame, je moc hodna, akorat nas hrozne trapi prdiky a brisko, protoze jsme na UM… takze to hodne place kdyz ji boli brisko, ale jinak je to hodne miminko… doted jsem kolem sebe nekoho mela, manzela nebo moji mamku, jeste pristi tyden mi pomuze mamka, ale pak uz budu sama, tak jsem zvedava jak to vsechno zvladnu.. no holt domacnost bude muset chvilku pockat :-) ja pres den toho moc nenaspim, takze pak chodim jak malatna po noci, kdyz zrovna terca nechce spinkat… ale po mesici jsem si uz zvykla na par hodin spanku a celkem to jde… a co planujete na svatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.7.11 16:04

Ahojky

Tak na prdíky můžu doporučit skvělí polštářek z třešňových pecek. Seženeš ho v DM drogerii(Není drahý)dá se i vyrobit. Nemůžu si ho vynáchválit,doteď ho používáme a není jen pro mimi. Já ho občas použiju,když to mám. Masíruji ho s ním malýho bříško,boky,prdelku.Nebo když bylo v zimě hodně chladno tak jen tak na zahřátí do postýlky. A pak mám osvědčené kapičky Sab Simplex,ale ty jsem dávala jen opravdu když bylo nutno. Jinak ruční masáže,cviky s nožkama a pokládání na bříško.
O svátcích nevím co budeme dělat,protože jsm na ně úplně zapomněla. Pokud Robert pojede makat,tak budu asi doma.
Neboj určitě to zvládneš,domácnost bude trošku pokulhávat,ale pokud máš manžela pohodáře,tak mu to určitě vadit nebude. Ten můj to taky vydržel. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.11 09:12

ahojda

ahojda, to je dneska osklivo co? Uz jsme u mamky a ja se tesila, ze budeme venku na zahrade a v pohode a nakonec budeme zavreny doma :-( na ty prdiky zkusim ten polsterek, treba pomuze.. jeste ale musime nejak vyresit problem s kakanim, doktor nam cpe trubicku, s ni se sice Terca vykaka ale bez ni ani nahodou, jak presla na UM tak nedokaze sama kakat a ja se bojim, aby si na trubickovani nezvykla a co potom?? A tvuj pritel dela co, ze musi takhle do prace? muj manzel dela na smeny, takze je v praci skoro porad i dva vikendy v mesice bohuzel stravi v praci, ale uz jsem si nejak na to zvykla… jen me to nebavi samotnou doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.11 11:54

Ahojky

O víkendu moc na net nechodím. Vyklízím pole,protože miláček nemá notebook,takže si chce taky na netu pobýt. Já ho mám přes týden on přes víkend. To teda víkend byl úplně k prdu. :pocitac: My jsme byli v nemocnici za tchýni,je po operaci páteře. A pak jsme zajeli ke známým na návštěvu. Vratili jsme se v podvečer,takže rychle Filípka vykoupat,nakrmit a hupky šupky do pelíšku. :andel: A pak jsem vařila a pekla Robertovi na celý týden do práce,aby měl alespoň něco domácího. Takže jsem skončila kolem půl desáté. :-?
Moc ráda vařím,řekla bych že mám k tomu nádání(nechci, aby to vyznělo jako chlouba,to ne,ale moc mě to baví a hodně ráda vymýšlím. :?: Takže doufám,že jednou vydám nějakou tu kuchařku:-D). Třeba někdy moje jídlo ochutnáš.A pečení to mě moc neba,ale když mě to chytne,tak něco upeču. V pátek jsem poprvé pekla dort(Robert měl narozky) Tak se prý povedl,mě teda taky chutnal,ale já na sladký moc nejsem.(jsem masová a zeleninová) A teď jsem mu pekla míša řezy,aby pohostil trošku kolegy.(Ty jsem pekla po druhé v životě,tak uvidíme jestli chlapům bude chutnat :oops: )
Dělá svářeče. Je živnostník. Někdy jezdí hodně velké dálky na týden a někdy na 14 dní. Ale teď je kousek,takže to není zase tak hrozný.A teď dokonce dostal nabídku stavět dřevostavby,jako jsou baráky v Americe. Tento týden si vzal i auto,takže nemůžeme s malým nikam razit autem.
Jinak taky ráda jezdím autem. Jsem taková všehochuťka. Já snad můžu všechny sporty a nějaké ty kultůry:-D. Miluji filmy pohádky komedie,občas ráda přečtu nějakou zajímavou knížu,hlavně skutečné příběhy. :pankac: Tak co, kdy vyrazíme? Dnes nebo až zítra? Já teda když je hnusně ven nechodím,ale to jen kvůli tomu že chodím sama. :roll: Ale jinak bych klidně malýho nechala vyčuchnout na čerstvým vzdoušku,ale záleží na tobě. Ty máš ještě miminko. A taky jak ty se cítíš? :dance:
A co dělá manžel za práci a ty? Já jsem voják z povolání,ale zelený mozek nejsem :mrgreen: A nesloužím ani tady v Chrudim(nechci aby jsi se lekla).
Pracuji u armády už deset let. A původně pocházím z Jaroměře,jsem takzvaná naplavenina :-P :lol:
A v kolik sem asi tak chodíš,já že bych se přizpůsobila a popísaly by jsme.
Já jsem kecalka,viď. Ale je zase dobrý,že se semnou nudit nebudeš. :pankac: možná že to občas bude do zblbnutí :zed: ,tak to chce pak zastavit :mrgreen: .
A co babičky a dědečkové,jak si užívají vnučku?

Tý jo,já se ale rozepsala,hotová spisovatelka.
No raději to ukončím a počkám na tvoji odezvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.7.11 13:44

ahojda

ahojda,
ty brďo ty jsi teda spisovatelka… to jsi se rozjela… ale ja jsem rada, ze jsi ukecana.. nemam zrovna v oblibe jak se rika lekly ryby :-D ja chodim na net, jak mi to povoli Terka, nekdy se dostanu vickrat za den a nekdy ani jednou… no vcera to byl rachot, cely den plakala, takze to byl frmol kolem ni a nic jineho.. nastesti se vecer uklidnila, takze jsem se dokonce i v noci trochu vyspala :wink: dneska uz je to nastesti v pohode, dopolko na prochazce spinkala a ted usnula taky, ale tipnula bych to na kratky spanek, velmi kratky spanek :-D tak jsem toho hned vyuzila a supky na net :-) tak to super, ze jsi dobra kucharka, to mi s Terkou radi prijdeme na ochutnavku :wink: ja teda taky umim varit, ale nejak me to extra nebavi a hlavne ted nejak nemam cas, takze vetsinou vari manzel a to jsou dobroty :wink: manzel delat operatora v cementarne, ale neptej se me co to presne dela, ani ja to moc dobre nevim :lol: a ja jsem pracovala do ted na ekonomickym oddeleni ve stavebni firme. Takze ty jsi vojanda? to je zajimavy a co jsi tam presne delalal u vojaku? Na tu prochajdu muzeme vyrazit pristi tyden, protoze ja jsem zustala u mamky tento tyden, ma dovcu a je v baracku sama, tak ji delame s Terkou spolecnost :-D ale pristi tyden bych hned vyrazila… jo? uz se moc tesime s Terkou…jinak nam vychazi prochajda vetsinou dvakrat denne, dopoledne tak kolem 9 a odpoledne kolem 3, ale kdyz je velke teplo tak se snazim oddalit jidlo pro Terku a vyrazime i pozdeji. Tak ja si jdu dat jeste kafco nez ten nas maly " Terorysek" vstane :-) uff taky jsem se docela rozepsala :jazyk: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová