Procházky - Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
4.7.11 13:52

Zjistila jsem že tu mají chat,nepůjdeme tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.11 14:29

Super

Jsem ráda,že ti nevadí,že se takhle rozepisuji a jsem ukecaná. Taky nemám ráda leklý ryby. Nebo ty co se přetvařují,že je něco zajímá. Tak to si budeme asi notovat. :hug: :pankac: Ale raději nechci nic zakřiknout. Už jsem se v tom zklamala.
Našla jsem maminu přes net,ale seznamku.Byly jsme venku na procházce a kecaly,ale od té doby mi už nenapsala ani nevolala. Já ji psala,ale žádna odezva. Nevím co jsem pokazila,ale mrzelo mě to.Ale co život šel dál,a já zkoušela hledat dál. :think: :-) .
Neva,že nevíš konkrétně co dělá manžel. já to chtěla jen tak informačně a hlavně tak aby jsme se troška poznaly než vyjdeme spolu na procházku. takto mě to stačilo a ani bych nechtěla více vyzvídat. nejsem zvědavka,teda jak na co? :jazyk: :mrgreen:
Tak to máte super práce a taky zajímavé.
Já jsem vystudovala vojenskou střední v Moravské Třebové, byl to můj sen a taky jsem si ho splnila. No a pak jsem nastoupila sem do Chrudimi- Depo u přejezdu směr Pardubice. Dělala jsem ze začátku skladníka techniky a hadrů,pak jsem se dopracovala na náčelníka skladového oddělení a měla jsem pod sebou 8 lidí. Po 5 letech se útvar zrušil a já nastoupila do L.Bohdaneč a tam jsem zase skladník,ale chemického materiálu. tak jak jsem se krásně vypracovala,tak pak jsem velmi drsně dopadla zpět do bláta. Ale co? jsem vděčná,že alespoň nějakou práci mám a je dobře placená. né tak jak bych si přála,ale na vše potřebné to stačí. Což v této době je dobře. Pomalu,ale postupně si plním sny,tak doufám že se mi splní všechna. :twisted: :-P .
Jsem ráda,že jsme našly další společnou věc,která nás baví. Neboj já taky ze začátku nestíhala a vařila jen to jednoduché. začala jsem pořádně až když malýmu bylo asi 4-5 měsícu a od půl roku běžím naplno. :palec: Super,tak až ke mně příjdete na návštěvu,tak já něco vytvořím,ale musím troška pozjistit,co ti chutná a co ne.To abych neuděla něco,z čeho by se ti zvedl kyblík :poblion: :mrgreen: .Tak to ten můj umí uvařit tak těstoviny s párkem nějaká ta zeleninka,pak ohřát párky. :-) Ale co umí,tak to je pečení. Umí luxusní jablečnou bábovku. Normálně jsem čubrněla.
8-o.
Tý jo tak to máte s mamčou dámskou jízdu,co? :-)
Mně občas taky mamka přijede i s taťkou nebo my k nim. Vnukla jsi mi nápad s mamkou,tak jsem ji teď cinka,zda by s taťkou nepřijela. Tak se prý ještě ozvou,ale myslím že přijedou :mrgreen:
My dopolko spinkáme nebo si malej hraje a já něco dělám,vždy se něco najde,ale když je krásně,tak taky vyrážíme do terénu. a odpolko by nám to vyhovovalo.
A co? Budete jezdit k vodě nebo si ještě letos s malou netrofneš?
Pozdravuj mamču a přejeme vám pěkný den. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.11 14:31

PS: Ještě jsem chtěla podotknout,že tvé jméno figuruje i u nás v rodině. Mám segru Hanku,neteř,tetu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.7.11 14:02

pozdrav

ahojda, tak ted jsem napsala dlouhy mail a ono mi to cele spadlo… ach jo… takovy slohy a jsou v tahu :cry:
tak znovu :-)
tak mam za sebou ukrutnou noc, terca od pul 2 do 6 do rana nespala, to byl masakr… jeste ze nekdo vymyslel kafe, jinak umru za ziva :-D
ja si myslim, ze si budem rozumet, prijdes mi moc fajn :-) a uz se tesim az se sejdem a popovidame si…
co se tyka toho vareni, tak si taky urcite budeme rozumet… me to bavi, kdyz je teda cas, coz tedka moc nemam..... a vetsinou to skonci u peciva a neco k tomu :-( to ma muj zaludek radost :-) ale ted jak jsme u mamky, je kazdy den teply obidek, jeste mi Terku pres obed pohlida, takze je v naprostym klidu obidek, no super :-)
v lete bych vyrazila s tercou k vode, nebo spis na deku a trochu se zabavit, myslim, ze by jsme mohli vyrazit s vami ne? :wink:
ted si terca hraje se svou prvni hrackou, housenkou…akorat ze ji dam Terce k hlavicce ona do ni bouchne rucickou,housenka se odporouci na druhy konec postylky a krik, takze mamka nabehne da housenku k hlavicce, za chvili housenka opet na druhym konci postylky a takhle je to porad dokola :-) tak ja zase padim za housenkou a terezkou, zatim papa a zase pisnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.7.11 16:54

Ahojky

Taky mě příjdeš moc fajn a dobře se s tebou píše. No já bych byla moc ráda,kdyby jste s námi vyrazili k vodě,proto jsem se i zeptala. :palec: :dance:
To když jsem měla před dvěma roky net,tak mě taky blbnul a furt mě to padalo. A já jsem na tyhle dlouhý texty,takže když to spadlo,tak jsem byla úplně vzteky bez sebe :pocitac: To jsem myslela,že ten počítač roztřískám. Ale teď je to už v pohodě.
Ale copak že nemohla spát,žeby bříško? Malej se teď asi tři dny budí už v pět a to je pro mě taky masakr. Předtím se budil kolem 6-7 někdy v osm,tak to bylo super. Teď v pět a ani pak nechce usnout a je chvilkami protivnej.
No a mamka za námi přijela,táta zůstal doma. Je to televizní maniak. :roll: :zed: A my s mamkou máme dámskou jízdu a užíváme si to. :lol:
A jakou barvu máte pokojíček pro malou. My jsme vymalovali na modro-zeleno-žlutou,protože jsem to měla jako pokoj pro hosty,takže byl na kávovou.
A co ještě ráda dělaš? Sport? Knížky? Jezdíte na dovolený a kam?
Já moc ráda sportuju,ale nemám s kým. Plavu,běhám,hraju volejbal,všechny pálkový sporty,jezdím na bruslích jednou nebo dvakrát vyrazím na kole,ale teď nemůžu protože ještě nemám pro malýho sedačku.Jinak čtu skutečné příběhy,občas nějaký román,mám ráda muzikály.
Na dovče jsem byla na posledy před 2 roky s kamarádkou bez chlapa,ten makal. :-) Jinak mám za sebou Španělsko,2× Chorvatsko a Itálii.Toť vše. :cry:
Moc jsem toho nestihla.Ale strašně bych chtěla do Řecka,Australie,Nový Zéland,Asie,Mexika,atd. je toho hodně :oops: :mrgreen:
Jinak bych ráda cestovala i tady,ale taky není s kým.
Už se nemůžu dočkat přítího týdne až se uvidíme. tak pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.7.11 06:13

Dobre ranko, vidis ja tady moc toho po ranu uz nenaspim :-( i kdyz musim uznat dneska Terca dokazala spat 7 hodiny vkuse, takze jsem dokonce i vyspala.. po tech 4 hodinach co mi doted dopravala je tohle hotovy luxus :-D ted jeste dospava… tak mam chvili klidu…
My jeste pro malou nemame poradne pripraveny pokojicek, ma tam jenom skrin na vecicky a jinak je na bilo… protoze jsme nechteli vedet co budeme mit jestli kluka nebo holcicku, tak jsme nemohli vymalovat a vsechno jsme kupovali neutralni, meli jsme to prekvapeni do konce :-)
Co ještě rada delam? kdyz jsem jeste mela cas :wink: tak strasne rada sportuju, chodila jsem az 3 krat tydne cvicit, rada na kole, brusle… proste od vseho neco, nejsem moc lenoch a hlavne nesnasim nudu.. tak jsem porad neco podnikala a doufam, jak Terezka trosicku povyroste, aby ji mohl tatka hlidat a ja nemela strach, ze doma to bude jak po vybuchu az se vratim tak bych zase rada sportovala, tak muzeme vyrazit spolu kdyz budes chtit :-)
Ja moc nectu, to spis manzel to je takovy knihomol… ja tak maximalne nejaky drbavy casak nebo noviny :-) a nebo neco prelousknu na netu :wink: ale kdyz jsi nakousla muzikaly, tak ty ja moc rada, naposledy jsme byli na konci dubna v Praze na Detech raje, moc hezky.. i male se to v brisku jeste libilo, poskakovala tam :dance: tak doufam, ze treba na podzim by se mohlo zase vyrazit nekam, ale uvidime jak na tom bude mala a hlavne tatka nebo babicka zdatni v hlidani :palec:
To jsi toho nacestovala celkem dost, my radi jezdime po čechach,ale v cizine jsme toho zvladli taky dost.. ja byla v Chorvatsku, Italii, Spanelsku, Tunisu, Egypte a vloni naposledy na Kanarskych ostrovech, tam jsme jeli s mamkou, dámska jizda… hlavne mamka uz je sama tak jsem ji chtela udelat rozveselit a vyrazili jsme spolu na dovcu…akorat byl spatny navrat z dovci, protoze tam jsem jela tehotna a kdyz jsem se vratila a sla na kontrolu, tak jsem o miminko prisla, nebylo mu srdicko… vloni to bylo sileny leto… v podstate jsem ho jen probrecela, ze jsem prisla o mimco, ale hned v zari se nam povedl druhy pokus a z toho uz je nase Terezka :dance:
a co mate v planu na vikend? uz se pomalu blizi? ja jeste budu u mamky, protoze manzel ma cely vikend pracovni av pondeli hned razime zpatky do chrudimi a muzeme se konecne sejit, to bude super :dance: :potlesk:
tak se opatrujte a ja jdu pripravovat Terce bastu nez se vzbudi a bude vriskot :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.7.11 16:15

Dobrý odpolko

Jj to znám,ale taky jsem si zvykla. Já mám dobrý,že když je tu mamka,tak si ho po krmení bere k sobě a já můžu chrnět jako dudek. Dnes dokonce byla vyjímka a spala jsem až do půl dvanácté. Já ho mlíkem nakrmila a mamka mu dala jogurtík,takže byl spokojený. 8-)
Jak jste to mohli vydržet,tolik měsíců a nevědět,co to bude. hrůza. Ale je fakt,že mi to chceme takhle u druhýho prcka. A jakou barvičku by jste chtěli do pokojíku? A jméno jste dali po někom nebo jste si jen tak vybrali?
My nemáme po nikom a dlouho jsme vybárali,snad do 7 měsíce,protože se Robertovi nelíbjej česká jména a mně zase cizí k typickýmu českému příjmení. Ale udělali jsme kompromis. Kluk Filip a kdyby to byla holčička tak Lilly.A další kluk kdyby byl tak bych chtěla Marečka. Alespoň si zapamatuje naše výročí,máme ho na Filipa :lol: ,,můj nápad,, :jazyk:
3× týdně cvičit? Jsi dobrá. Já když chodla do práce,tak občas taky,ale spíše 2×. A to jen s spolupracovníky,ale tady s nikým. Ráda bych v tom pokračovala,protože bych potřebovala zhubnout,než půjdu do práce. Až nastoupím budu muset udělat tělesné přezkoušení,protože ho změnili,tak nevím nevím zda bych to udělala. A hlídání tak to bude složitější,no uvidíme,třeba seženu pak někoho na hlídání. Ten můj nebude moci,protože bude dělát baráky v Polsku. :cry: Já trošku lenoch jsem,ale z toho důvodu,že tu nemám žádnýho tahače :-D ,ale taky nesnáším nudu. :dance: :pankac:
Teď taky moc nečtu,ale občas mě to chytne. Teď zase spíš hodně luštím křížovky.
Taky jsme byli na Děti ráje,jen jak začali a taky jsem tam byla s pupkem. A malej to celý prochrněl. :srdce:
A hlídání,ti to určitě zvládnou. Naši to taky zvládli,ale občas mamka má problém udělat malýmu mlíko nebo kaši :mrgreen: ,sice nechápu proč :think: ,ale to je jedno. Vždy to připravím sama.
Tím loňským létem mě to mrzí je to smutné. A proč se to přihodilo? 8-o Nechci se zbytečně vyptávat,abych nevyvolala zbytečnou bolest,tak jestli nechceš odpovědět nemusíš.Třeba až se budeme lépe znát,tak se budeš chtít svěřit,ale to nechám na tobě. Jsem ráda,že vám to pak znovu vyšlo a máte krásnou dcerku. :wink:
To jste toho taky dosti procestovali.
A kde mamča bydlí?V pátek přijede návštěva,takže bude kávička a pokec. No a mamka tu bude do soboty,pak pojedeme společně za tchýni do nemocnice a pak našim odvest mamkou s možností přespání,ale to nevím na 100%. V neděli návrat a zase pečení pro miláška.Jak vycházejí manžel s tvojí mamkou a naopak? U nás to je v pohodě. on má rád naše a já jeho. :-) Což je super. Z toho jsem měla největší strach :evil:
Slyším,že se malej budí z odpoledního dlouhého spánku,tak mu dám obídek a jdeme na procházku. Tak se měj a přeji pěkný den papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.7.11 06:14

Dobre ranko,
tak zase po ranu… Terca jeste spinka, ale ja jsem celkem vyspala tak jsem vstala zase pripravila vsechno pro Tercu, aby jsme mohli jit brzo na prochazku, protoze v tech vedrech je to sileny… musi si Terca na ty vedra zvyknout, odpoledne byva ted hrozne mrzuta… vcera jsme byli venku asi tak pul hodiny a museli domu… hrozne brecela.
Ale ono se to da vydrzet tech par mesicu, ze nevis co se narodi a hlavne je to prekvapeni.. u me kazdy tipoval, ze to bude urcite kluk a a ja to si to myslela taky a nakonec z toho je holcicka… jmeno jsme vybirali s manzelem dohromady… neni po nikom to jsem nechtela a chteli jsme ceske jmeno. Nemam rada, kdyz se deti jmenuji po rodicich, vlastni zkusenost, ja mam jmeno po mamce a bracha po tatkovi, no hruza… a taky se mi nasi pomstili, ze mam jeden den narozky a druhy svatek.. jako kdyby se nemohli podivat do kalendare :-( tak jsem se to snazila napravit u Terci, aby to nemela u sebe :-)
Tak to muzeme obcas zajit si zacvicit i spolu, aspon se dame trochu do formy ne? Na jak dlouho vlastne chces byt doma s malym?
Ted uz me to nevadi o tom mluvit, ze jsme prisli o miminko, i kdyz je mi smutno, kdyz si na to vzpomenu, v sobotu to bude presne rok co jsem lezela v nemocnici… nevim co se vlastne stalo.. jeste pred dovcou nez jsme odjizdeli bylo vse v poradku a kdyz jsme prijeli a ja sla na kontrolu, tak jsem jen slysela doktora jak mi rikal, ze se mu to nelibi a musim okamzite do nemocnice, v nemocnici znovu UZ a pak uz jsem jen slysela, ze musim na revizi a miminko ven, bylo mu " teprve" 10 tydnu, ale i tak to bylo pro me hrozny… potom nasleduje klasicky sestinedeli, ktery je docela psychicky tezky, protoze o prcka clovek prijde a ty hormony pracuji jak sileny… nastesti jsme to prekonali a v zari se zadarila Terezka :srdce:
No u nas vztah rodice a my? Muj manzel no vychazi celkem s moji mamkou, ale idyla to urcite neni a ja s jeho rodicema? S tatou jo, ale s mamou katastrofa :-( jsou to boje :twisted: to ti povypravim az se uvidime.....
a jak to vlastne mas pristi tyden? kdypak by jsi mela volno, ze by jsme se mohli srazit?
tak ja jdu za tim nasim zvířátkem, už se probouzí, asi hlad :wink:
zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.7.11 22:50

Dobrý pěkně dusný večer. Promiň neodepsala jsem včera. chytl mě slepák,tak jsem celý den ležela a chladila pupek zmraženou zeleninou a večer přijel Robert tak už mě bylo líp a mohli jsme vyrazit na kulábr. mamka pohlídala malýho.No a dnes jsme jeli na tu oslavu mamka zůstala u nás a ležela jako lemra protože se ji přitížilo a nebyla schopna cestovat tu štreku. :-( Takže tu bude do pondělí. No na oslavě jsme byli jen hodinku,bylo dusno a malej byl taky protivnej, :roll: tak jsme jeli k jeho rodičům.Ale můžu být taky ráda,protože nás to tam taky nebavilo :-P :lol: Tam jsem malýho nakrmila a jela zpět do Chrudimi. Robert tam už zůstal. Mamce je furt mdlo,tak uvidíme jak ji zítra bude,doufám že už dobře.Jinak by jsme musely na pohotovost. :think: A Filípek je celej šťastnej,že už je doma v chládku,vykoupanej a napapanej. :mrgreen:
A já konečně taky. :-D Jsem úplně hotová za dnešek. Dnes to bylo na koupání a u vody je vždy líp.A taky mám špatnou zprávu. Jelikož mamku budu odvážet do Jaroměře,tak tam budu celý týden,takže se neuvidíme a moc mě to mrzí. :cry: Strašně jsem se na vás těšila. :pankac: Tak bych tě chtěla poprosit,zda ještě týden vydržíte. :?: A zda mi pošleš telef.číslo,abych mohla alespoň písat. Notebook nemáme,takže bych se nemohla přes celý týden ozvat.
Ach jo. To je fakt vzteku.
Musím tam zůstat,protože projedu dost benzínu a není dostatek peněz,aby to jen tak projížěla a taky přijela rodina z Austrálie a v pátek Roberta rovnou vyzvednu a přijedeme.A v kolik se v neděli vrátíte? To by jste asi na procházku nešly,že? 8-o
Fakt je to vzteku. Tak jsem se těšila jako malá holka na zmrzlinu. To je přirovnání,co? :mrgreen:

No můžu ti říct,že jsi ránní ptáče,co dál do skáče. Místo aby jsi chrupala,tak už lítáš,jako pilná včelička. :-D
To se ti tedy pěkně vymstili s tím jménem :mrgreen: ,to je mazec. Ale co,zase je to pěkné jméno.Ale taky nemám ráda když se dávají po rodičích.Protože by se taky každej mohl hádat kvůli tomu. Našim se taky Filip nelíbil,protože jsme měli papoušky Filipy,ale co. Nám se líbil a hlavně to byl kompromis. :-D
Jsem jen na dva roky,z toho důvodu,aby mi drželi moje místo v práci. Takže pak bude mamka hlídat. Budu v práci 2-3 roky a pak další mimi. A co vy,kdy plánujete druhý?Vím,že je to brzy se ptát,ale třeba už to máte naplánované. A ty jsi na tři roky?
Je to něco nepředstavitelnýho s tím mimčem. Ani si to nedokážu představit,ale pochopit ano a strašně mě to mrzí. Ale je super a velké štěstí,že se vám to povedlo s Terkou.A moc gratuluji. I za to,že jste to zvládli a šli dál. :palec: :palec: :kytka: :-D
Jinak kdyby jsi chtěla vědět jak vypadáme,tak mám profil na facebooku,,Alena Petrášková,, Tak mrkni. Jsme tam všichni. Třeba jsme se někde potkaly a ani o tom nevíme.Jsem vyřízená,jdu si lehnout do postele a kukat na telku. Tak přeji dobrou noc. pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.7.11 22:53

PS:

Promiň,píšu čím dál tím delší zprávy,ale slibuji to bylo jen dnes. Vynahrdila jsem ti ten včerejšek. :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.7.11 07:48

ahojda, to mi povidej včera bylo příšerně, dusno na padnuti… Terca odpoledne probrecela, jak se ji to nelibilo, ven s ni clovek jeste moc nemuze v tom parnu… takze naprd… :-( snad se to pocasi zlepsi…v noci tady byla silena bourka…ale zase ted je krasny vzduch
S tim rannim ptacetem sice jsem ale ono to jinak nejde, protoze bych s terkou zatim nic jinyho neudelala, uz se ji celkem upravil rezim vstavani v noci, ze usne v 9, probere se ve 2 a pak az kolem 6, ale tim jak je vyspala tak cely den vzhuru a je jeste mala na to aby se zabavila hrackama, tak musi zabavit holt mamka a taky chlacholi kdyz brecime a jsme jen tak protivny… uz se tesim az se zabavi mala hrackama… to budu mit aspon chvili, abych mohla delat neco jineho nez byt porad u ni…
mamka za chvili vyrazi s malou na prochajdu, tak budu mit dve hodiny volnyho casu.. musim ale delat veci do prace… ja si budu brat rodicak taky na dva roky a rada bych na castecny uvazek po pul roce zpatky… ze by mi vypomahala mamka a manzel chodi na smeny, takze by se to snad dalo nejak skloubit.. ale do podzimu daleko.. tak uvidime… ja jsem mela hodne dobry misto, tak bych nerada o nej prisla :wink:
my uz budeme na konci sestinedeli, tak taky planujeme navstevy znamych nebo spis znamy k nam :-) tak jsem zvedava jak Terka prezije najezdy navstev :wink: a ja taky jsem zvedava jak to zvladnu… :wink:
To mi je lito s mamkou, ale snad ji bude lepe… ono to teplo moc zdravi neprida…to vis ze urcite tyden vydrzime… to neni problem… aspon si budeme pisat, moje cislo je 737718880, takze kdykoliv muzes pisat :-) budeme s Terinkou jen radi…
My se budeme nakonec vracet az zítra rano, tak to nezvladneme dnesni prochajdu, ale urcite si to za tyden vynahradime… to uz proste musi vyjit :dance:
tak ja jdu chvili pracovat nez se Terezka probere a s mamkou odjedou na prochajdu :-)
tak se opatrujte a hlavne neupecte a budeme se tesit zase na zpravicky od vas papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.7.11 14:25

Ahojky Hani

Tak dnes odjíždíme a vrátíme se v pátek. Dnes jsme byli na 10.měsíční kontrole a Filda váží 9,72kg a 75cm měří. Jsme zdraví jako řípy a doktorka chválila. Mamce je už lépe,ale má děsný tlak na hrudi,tak zítra musí k lékaři na kontrolu. Já teď balím a uklízím. :-? Mámka šla s malým ven,aby mi nepřekáželi a v podvečer vyrazíme. Vůbec se mi nechce,nesnáším to balení a všeho táhání s sebou.musím uklidit auto,protože máme malý,tak potřebuji,aby se mi do toho autíčka vše vešlo. Ještě malýmu nachystat s sebou jídlo,naložit kočárek a tašky. Číslo jsem si uložila,takže pak písnu. Nikdy mě to tak neštvalo jako teď,že musíme jet. Ani nemám na to náladu. Musím to zkousnout. :evil:
Tak se mějte pěkně užijte si den a já napíšu. pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.7.11 14:58

preju stastnou cestu a ozvete se papa :mavam: jinak my dnes byli taky na kontrole a mame 3,8 kg a 51 cm… to jsme obri co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.7.11 22:21

Ahojky

Prý obři. :lol: Já už si ani nepamatuji,kdy měl Filda takovou váhu. Moc jsem si ho neužila,když byl mimi,strašně to totiž uteklo. Hned bych to vrátila zase zpět. Brouček malinkej. Teď je to větší mimi. mazel jeden :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.7.11 07:16

ahojda, mam konecne chvilku se aspon dostat na mail, ten vcerejsek me moc mrzi, ale vcera to bylo s tercou fakt hrozny, plakala cely den, spustila kolem poledne a do osmi do vecera to bylo hrozny.. az vecer kdyz se vykoupala, najedla a dala jsem ji do postylky, tak usnula… ma chudera rymu jak hrom.. ja teda taky frkam a manzel taky.. mozna je to z toho pocasi, jeden den vedro k padnuti, druhy den zima..
a co vy? jak se mate? jak bude Terce lip, tak se urcite musime sejit, nebo s Tercou prijedeme k vam nebo vy k nam…
Dneska musim padit na plicni, v dubnu jsem prechodila chripku nebo ja nevim co, sileny kasel a ten mi zustal do tedka, takze me doktorka poslala na RTG plic a dneska me ceka vysetreni, zitra jeste terca na kontrolu k doktorovi a ja na gyndu.. to je porad jenom doktor.. asi se brzo rozpadnu :wink:
Manzel ted jeste spi po nocni, Terca taky dospava jen ja jsem vzhuru, musim vsechno pripravit, aby se manzel pak postaral o Tercu az pujdu k doktorovi… to si myslim, az prijdu, ze bude doma brekot :wink: ale treba to ti dva doma zvladnout :-)
tak se zatim opatrujte a aspon pisnete holkam.
zatim papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová