Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, hledá se ještě nějaká kamarádka na procházky s mimčem?Během pár týdnů se stěhujeme poblíž Chrudimi a nikoho tam neznáme:(
Ahoj Almondee,klidně se s vámi zkamrádíme,sice chodím už do práce,ale klidně se seznámit můžeme a pak bych tě mohla klidně seznámit i s ostatními maminami,co znám. Já jsem Alča a mám 1,6 Filípka.Bydlíme poblíž Hyperalbertu a Kauflandu. ![]()
A tak to by bylo super:)Stěhujem se z Moravy,takže velká změna a snad k lepšímu:)
Tak se budem moc těšit a hned jak tam budem,dáme vědět:)Hledala jsem už i něco pro malého v Chrudimi a našla jen mamaklub,tak uvidime.
@almondee píše:
A tak to by bylo super:)Stěhujem se z Moravy,takže velká změna a snad k lepšímu:)
Tak se budem moc těšit a hned jak tam budem,dáme vědět:)Hledala jsem už i něco pro malého v Chrudimi a našla jen mamaklub,tak uvidime.
Ahoj, copak Tě sem přivedlo? ![]()
No bydleli jsme rok v Pardubicích a teď jsem dočasně s malým u babičky na Moravě,než doděláme domeček, takže manžel mě přivedl ![]()
@almondee píše:
No bydleli jsme rok v Pardubicích a teď jsem dočasně s malým u babičky na Moravě,než doděláme domeček, takže manžel mě přivedl
jo tááák
a kdepak budete mít baráček, přímo v Chrudimi, nebo v okolních vesničkách? ![]()
@almondee píše:
Vesničky:)Ty bydlíš taky někde poblíž?
já jsem přímo z Cr, ale na miminko teprve čekám ![]()
Tak to jo:)No my to budem mít do Chrudimi kousíček, takže snad se tam nějak zadaptuju:)Tak to je prima, kdypak se narodí?
@almondee píše:
Tak to jo:)No my to budem mít do Chrudimi kousíček, takže snad se tam nějak zadaptuju:)Tak to je prima, kdypak se narodí?
To viš že zadaptuješ,neboj se nic
no až v říjnu, ještě doba pořádná
Tak ono se to táhne,ale až se narodí, tak to poletí jako blázen:)Aspoň mě to tak přišlo,možná to bylo tím,že jsem celou dobu byla doma:)
@almondee píše:
Tak ono se to táhne,ale až se narodí, tak to poletí jako blázen:)Aspoň mě to tak přišlo,možná to bylo tím,že jsem celou dobu byla doma:)
No já jsem právě taky, byla jsem v nemocnici začátkem března na dní a od té doby jsem doma, hruza děs
zítra jdu na kontrolu, tak snad mi řekne pozitvní zprávy a taky že už bych mohla jít trajdat ![]()
Tak to budem držet palečky:)ať je všechno ok,ono určitě bude:)
@almondee píše:
Tak to budem držet palečky:)ať je všechno ok,ono určitě bude:)
Moc děkuju, ted mě ještě do toho chytl zánět dásní, nikdy jsem to neměla a jsem z toho docela na nervy ![]()