Procházky - Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
22.8.11 11:28

ahojda, mam chvilicku, tak aspon jeste pisnu.. byly jsme s Terkou jeste venku v lese, tak chvili i usnula, ale jinak venku na padnuti.. fuj tece ze me jak z vola..... :poblion: uz se taky moc těším až příští rok budeme moc vyrážet na koupání společně, to bude super :dance: to uteče jak voda a už to bude :jazyk: ted je to naprd, musím být s terkou většinou doma, v tom vedru nejde jít ani ven s ní, jen po ránu a když jsem tady u mamky, tak chvíli na zahradu pod strom a stejně z nás teče :poblion:

no za dvě hodiny a kousek nás čeká pan doktor, tak snad to přežijeme bez úhony, už jen v tom vedru k němu jít, to bude masakr, natož ty další úkony co nás čekají :-(
ale snad budeme statečný :potlesk: tak se opatrujte a pisněte, když se neupečete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.8.11 22:36

Ahojky,tak jsem se konečně dostala k pc. :pankac: Od rána lítám a makám jako fretka. Robert včera na štěstí zapojil počítač,takže můžu psát a zamontoval skříň.dveře. Ložnice už konečně vypadá jako ložnice,obývak je taky vcajku,wc,koupelka napůl a ještě mě čeká kuchyně a předsíň,ale to až zítra. Jsem vyřízená. Než jsem to vše srovnala a naskládala do skříní a poklidila,no běs. Konečně jsem po spršce,čistá voňavá :dance: a néééé upocená :poblion:
Malej se taky na chvilku vycákal ve vaničce na balkoně,ale jinak jsme měli všude zabedníno a zatažíno,jinak by jsme chcípali a k tomu puštěný dva ventilátory.
Robert odjel konečně zase makat na celý týden. Jsem šťastná jako blecha,že má zase práci,už jsem to viděla zle a taky si troška od sebe odpočineme.
Možná že zítra přijede mamka,měla mi volat,ale asi zapomněla :nevim: .
Jinak zítra zase jedeme na bazén,malej si to musí užít. Miluje vodu jako blázen. Když ho vytahuji z vany,tak začne brekot a jekot,že co ho vůbec z tý vany vytahuji :mrgreen: :mrgreen:
Dokonce jsem vyprala všechny deky a polštářky,aby zase byli pěkně voňavé. :lol: To jsem ale magor,co? :mrgreen:
A jak jste dopadly u doktora? A co ouška,trpěla nebo to zvládla?
Tak já jdu do hajan,prohlídnu letáky,vyluštím křížovku a kouknu na telku,konečně chvilka klidu :dance:
Tak přejeme dobrou noc,ať vás blešky jemně štípou celou noc.Krásné sníky :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.8.11 22:38

Pošli mi tu stránku s těmi samolepkami. Je možný že jsem to našla,ale nejsem si jistá. Díky
Mě se líbí tahle tapeta,až budou penízky,tak mu ji koupím :-D
 http://www.e-color.cz/…ruzstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.8.11 09:06

ahojda, no ty jsi teda pilna jak vcelicka :potlesk: sikulka velika, chvalim, ze jsi toho tolik stihla :-)
ja jsem zůstala jeste u mamky, na zahrade se to vedro da celkem snest, ve meste je to sileny… terka vcera od 4 do 7 byla na zahrade na houpacce, usnula si na ni a byla moooc spokojena.. takze tady zustaneme az do soboty, to by snad ty vedra mela koncit a pristi tyden konecne zase muzeme na prochajdu, uz se potrebuju vykecat :jazyk:
jinak u doktora byla moooc sikovna, teda brecela tam teda ukrutne, nejdriv ockovani a ty nausnice, no des… ja jsem slysela, ze rodice u toho ani nechteji,ale nas doktor, ze chce, Dan ji dokonce pomahal drzet, ja byla za rohem a nedivala se, jen jsem trpela za Terezku, ale zvladla to, nez jsme odchazeli od doktora, tak dokonce mi usnula v naruci, pak odpoledne trosicku mrzuta, ale v pet se nabastila a pak usnula na te houpacce, zadna reakce na ockovani, nic na ousku, tak snad to bude v pohode :palec:
ted jsem byla v lekarne pro BEBU, aby mela mala co bastit, je to kousicek od mamky a prisla jsem domu spocena jak prace… no fuj :poblion: venku je fakt silene…
bazenek vam zavidim a uz se tesim moc na pristi leto, to bude super :dance:
tak ja jdu jeste neco udelat nez se vrati tatka s prochazky s Terkou, vyslala jsem je do lesa.. to je jediny misto, kde je trochu jeste vzduch… tak zatim papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.8.11 09:46

Ahojky

Mamka nakonec přijela a volala až v jedenáct. Už jsem myslela,že nebude moci přijet. Byli jsme včera na bazéně a malej si to opět moc užíval,tentokrát jsme vzali i kruch a byli jsme celou dobu ve velkým bazénu. :mrgreen: Do malýho jsme ho nechtěla dávat,protože bylo narváno,plno děcek a určitě strašně načůráno :poblion:,takže jsem ho vzala rovnou do velkýho.Byl tak vyřízenej,že po cestě domů vytuhnul a doma spinkal přes 4 hodiny. :potlesk: Totiž on si po obídku neschrupnul a chtěl si asi užít bazén.A večer než usnul,tak taky to byla doba. :roll: Nevím zda dnes někam pojedeme,protože přijela tetička z Červeného Kostelce :-x ,tak uvidím jak mi bude. :nevim: :-( :cert:
Je fakt strašný dusnu,ale u tý vody to je super. Strašně se těším,až bude další rok a budete s námi jezdit. Už se nemůžuž dočkat,až pokecáme.
Mamka by mě furt honila něco dělat,to je jeden velkej neposeda,tak ji musím krotit.Nesnáším když mě někdo nutí něco dělat. :evil: Já mám totiž na to svůj systém,čas a musím mít chuť :-P
No můžuž ti říct,že už nechci stěhování už dlouho vidět. :poblion: Ještě bych chtěla všude umýt okna a vyprat záclony,ale nějak se mi do toho nechce a vydrbat kuchyň(skříňky,sporák,špajz a tak) abych to nemusela dělat před vánoci. A jak budete trávit vánoce?
Tak to je Terezka moc šikovná. Je jasné že bude brečet,protože ji ubližují,ale pak zase na to rychle zapomene. A usnula určitě vyčerpáním,chuděrka malá.
Jdu si lehnout dokud malej spí,strašně mě bolí bachor,Tak pa pa a nerozpuste se :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.8.11 12:42

ahojda, tak to je prdola teda opravdu sikovny, ze zvladnul i velky bazen, to ho chvalime :potlesk:
a zavidime, ze jste takhle u vody… a už aby byl příští rok léto a mohli jsme vyrážet společně, to bude moc super…
my se tak nejak potime na zahrade, ale lepsi na zahrade nez v byte, takze snad to uz nejak ty 3 dny zvladnem a pak uz bude lip… jj teta z cervenyho kostelce, fuj fuj :poblion: to nemám vůbec ráda, ale je fakt že ted jsem si uvědomila že je to 45 dní co jsem to měla naposled, asi se někde zapomněla :-D
jejda vánoce? to je ješět za dlouho… ale budou to první vánoce s Terkou, tak se na ně těším a už jí bude 7 měsíců, tak snad z toho trochu rozum mít bude, aspon z těch světýlek, stromečku a tak :o) a budem určitě u moji mamky, nikdy jsem jinde na vanoce nebyla a nebude, mamka je sama a já jsem strašně ráda u ní… s manželem se ted hádáme jak koně, takže nevím kde pán bude chtít trávit vánoce :-( je to s těma chlapama naprd :-(
no nic terka se mi probouzí, tak musím jí jít zabavit , ve dvě máme papání a pak s ní půjdu zase na zahradu…
tak se opatrujte a zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.11 10:55

Ahojky, copak tetička se zapomněla,tak to přiletí čáp nebo havran,ne? :mrgreen: :mrgreen:
Nebo jen dovolenkuje? :mrgreen:
Bylo to fajn když nebyla celé těhotenství,ale děsně to uteklo. :-? Já jsem úplně vždy v křeči. :zed: Já myslela,že normálně porodím a už to bude v pohodě,ale musel být císař,jak na potvoru a ani se nic nezlepšilo,ba jako by se zhoršilo. :pocitac:
Malej když viděl světýlka(minulý rok po dlouhé době byla barevná světýlka,tak byl úplně hotovej a vždy u nich usnul,byl nimi fascinován. 8-o
A Vánoce s ním byli super.Byl malinkej,takže skoro žádnej brek jen pozozování,papání a spinkání.
My letos ani nevím,ale spíše budeme doma.Co jsme spolu,tak jsme doma,ale i když jsem byla sama,tak buď jsem byla u sestřenky nebo sestřenka tady a nebo jsem tu měla kamarádku s dcerami. Už si ani nepamatuji,kdy jsem byla u našich. :roll: :nevim:
A kvůli čemu se hádáte? Že je to tak hrozný? U nás to je vždy jen prkotina.
A co baštíte o večeři? My máme dvě polévky,jedna česká-Krkonošská houbová a druhá polská-Pierohy v Baršči.Mamka je polka,takže jsem tak naučená. Občas hrachová. Druhý je bramborový salát bez salámu-řízek-vinná klobása. Občas udělám českou Kubu,samoz.je cukroví,ovoce všeho druhu,sušené ovoce,vánočka. Rybu skoro nejíme,tak kapra nedělám,ale letos možná udělám lososa na porku a mandlích. Jinak výdy je živej stromeček a taky vánoční výzdoba. A co vy?
Robert už je doma,přijel z práce o den dřív musí si něco zařídit.
Já nyní vytírám a budu žehlit. Zak pa pa a neupečte se dneska. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.8.11 11:07

ahojda, tak tetka se už dostavila dneska… teda asi mě břicho bouchne, takhle mě nikdy nebolelo au au au :poblion: no v tom vedru fakt chuťka :-( ach jo… no ale hlavní je že vůbec přijela… nerada bych zase lítala po doktorech.. těch mám už plný zuby…
no jinak se i nadále pečeme.. vedru úmorny, ale dneska už poslední snad den takovýho vedra :-( ale naštěstí Terka na zahradě zvládá teplo dobře, takže snad to už jeden poslední den přežijeme :dance: a bude pokoj a pak zase bude moct ven na procházky i když ted je to s ní docela zábava, protože chce pozorovat už okolí,nebaví ji tam jen tak ležet, z hluboký nic nevidí, tak že je to vztekání jak má být.. na sporták je ještě malá, to je fakt prekérka :nevim:
hádáme se s Danem v podstatě o našem soužití, je to složitější, vysvětlím až půjdeme na prochajdu, ale mám toho už plný zuby, tohle už jsme řešili po svatbě a ted zase, akorát to odnáší c huděrka Terezka… a já jsem s ní v podstatě pořád sama a panáček si dělá co cchce :pocitac:
teda to máte hody na vánoce… ale my v podstatě taky.. k večeři mámebramborový salát a kapra.. já většinou kapra nejím, zrovna ho nemilouju, tak mám normální řízek, ale jednou jsme taky měli lososa, a to je basta mnam mnam :jazyk: jinak k obědu máme couračku a jinak nic, přece držíme na štědrý den pust a čekáme, že uvidíme zlaté prasátko :-)
tak jájdu zase k terce, už se tam nějak vzteká… tak se opatrujte přes víkend a zase písněte… a doufám, že příští týden už vyrazíme na prochajdu , papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.8.11 09:27

Couračku? Co to je? :nevim: Že by zelňačka?
To všechno papu je až na večer,přes den taky nebaštíme kvůli prasátku.Ale pak celé Vánoce nemusím nic vařit. :-P
V pátek jsme k vodě už nešli,protože můj milej jel někam s autem a mi jsme nemohli jet k vodě. :evil: Přijel,když už malej spal a spal asi tři hodiny,takže pak už to nemělo cenu jet někam.V sobotu jsme nečekaně vyrazili k jeho rodičům a tam jsme museli pomoci s úklidem :-? ,tam kde bydleli,takže uklízení už mám plný zuby a příští víkend nikam nejedu. :-x
A neděle byla pěkně relaxační,blbli jsme s malým,spolu,koukali na pohádky,na filmy a dokonce po skoro dvou letech jsme si spolu vlezli do vany a umyli se na vzájem,to ti byla psina,dost jsme se u toho nasmáli. To víš malá koupelna,malá vaná a dva velcí lidi. :lol:
Konečně jsme mohla zasednout k pc a napsat ti. Malej teď usnul a já si jdu ještě na chvilku lehnout a prohlížet časáky. Kdy přijedete domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.8.11 14:47

ahojda, tak to jste meli celkem prima vikend, teda aspon super nedali :-)
u nas panuje porad boj, ja nevim co budu delat, jak to s nami bude dal :-( Dan chtel strasne dite a ted na ni s… nevim co bude :nevim: takže jsme tak zhadaný že jsem ted u mamky a jezdím do chrudimi, ale budu tam středa a čtvrtek, tak kdyby jsi měla časík, tak můžeme na prochajdu a aspon chvíli pokecám.. připadám si jak ve zlým snu :poblion:
tak jsem si prala normalni rodinu a je z toho blazinec jak ma byt…
tak at mate aspon vy klid :wink: zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.8.11 17:07

To mi je líto,co se u vás teď děje. Ale můžu ti říct,že u nás bylo něco podobného a trvalo to asi do 4-5 měsíce. Pak už se mu začal pomalu věnovat a hrát si s ním. A teď už mu nemusím říkat,aby si s ním pohrál,dělá to automaticky.
Třeba až malá povyroste,tak se to zlepší,možná to chce trocha trpělivosti,možná by to chtělo zajít do poradny. Nevím. Ráda bych ti poradila pomohla,ale nevím co mezi vámi je.Ráda tě vyslechnu a řeknu třeba k tomu svůj názor,ale záleží jestli ti to nějak pomůže.Drž se a mysli na něco pěkného. Určitě si na vás čas najdeme a budeme se těšit. Už se nám stýská. Tak zatím pa pa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.9.11 08:36

ahojda,
tak jak jste si užili víkend? my jsme lítali kolem Terky, musím říct, že už je rýma trochu lepší, ale pořád trápí kašel.. začala vykašlávat, ale tím, že nevím co s tím tak jí ten hlen vlítne zpátky do krku a opět dušení… je to pořád dokola… přes den je to dobrý, ale v noci nic moc … takže chodím sppíš už jako mrtvola po týdnu nespaní… fuj fuj fuj.. už se těším až bude Terka zdravá a obě se vyspinkáme… škoda, že nám nevyjde ta prochajda tento týden, ale tak snad si to vynahradíme příští týden.. přijedete ti mamka?
a jak to že jdeš tak brzo do práce a kdo ti bude hlídat prcka? já budu nastupovat na částečný pracovní poměr od ledna a od dubna na plnej, ale už se docela těším i když na druhou stranu se mi od terky taky nechce.. je to moje zlatíčko…
jinak u nás doma trochu lepší.. už mě ten můj chlap tolik nes… ale pořád nic moc, fakt ty chĺapy zabít… :pocitac: já ti to vypovím až se uvidíme, už se nám po vás mooooc stýská a moooooc se na vás těšíme.. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.9.11 09:48

Ahojky, klidně na tu procházku můžeme jít,jeden den to mamka přežije,ale záleží na vás. :wink: My se podřídíme.Mamka přijede asi zítra.
Do práce? Z finanční stránky. :cry: Došlo to tak daleko,že mě už nic nenapdalo než ta práce. Ale to bych tady popsala dvě strany,lepší bude si pokecat. Pokud příjdou rodičům za prodej mobilhouse peníze,tak to po finanční stránce bude lepší,ale je na dočasnou dobu,takže buď nastoupím od 1.listopadu nebo až malýmu bude rok a půl. Tak uvidíme.Taky jsem si myslela,že to bude v pohodě. Ale čím víc se ta doba blíží tím víc brečím,protože jsem se od svých 20ti těšila na mimi a chtěla jsem si to užít se vším všudy a né že se budu muset na něco a na někoho ohlížet a řešit problémy. :-x
Vůbec se mi od malýho nechce,protože vím,že teď začne chodit,mluvit a já o vše příjdu a z toho důvodu,že máme nezodpovědnýho tátu. :pocitac:
Někdy si říkám,že bych ho nejraději vyhodila,ale zase má ty kladný stránky a je jich víc než těch špatných. Občas si říkám,co to mám doma za sobeckého vola.
Ale na druhou stranu je to chlap,kterého jsem si vysnila a ty špatné vlastnosti,co má se zatím vším,co má dobré skryjou. Nevím jestli mi rozumíš,ale líp mi to sem nešlo napsat. Bude lepší si pokecat.
Strašně nám chybíte,taky bych se potřebovala vykecat,aby mi hlava nepraskla.
Tak to je fajn,že Terka se z toho už pomalu dostává. My jsme na zahlenění používali dost Aerius a ten pomáhal. Jinak je taky dobře,že už vám to doma tolik nesrší plameny. :cert: Jste ještě u mamky nebo doma?
Robert odjel a mě nastalo uklízení,praní a mytí,takže jdu do toho,ať to mám brzy za sebou a pak zase pohodu.
Malej se taky ozývá,takže svačina a pak začne makačka :mrgreen: Tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.9.11 14:52

tak to je super, ze by jsme mohli na prochajdu, co treba ve stredu odpolko? jak jsi na tom?
Jinak to vis ty chlapy to je tezky, asi vsude :-( a jiny to uz asi nebude :-( ale treba se to jeste nejak zvladne a budes moct jit do prace o neco pozdeji, moc bych ti to prala, kdyz chces tak byt s malym doma.. je pravda, ze ted bude delat velke pokroky a ty u toho nebudes, ale on ti to vynahradi hned jak u nej budes, neboj jsi jeho maminka :srdce:
tak ja jdu delat mlicko Terce na vecer :wink: tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.9.11 20:45

Tak si představ,že jsme domů dorazili asi o půl šesté. malej furt spinkal :andel: a já už byla tak vyřízená,že už jsem šla domů a malého vzbudila,jinak by asi ještě spinkal. Normálně mě vše bolí,teda hlavně nohy,zadek a chodidla. :lol: A co ty,tebe asi nic,co? Nějak jsem si odvykla od procházek. Malýho jsem ani nekoupala,protože bych asi za ním spadla do vany. A papá kaši z flašky,já jsem ale máma,co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dnes brzo zalehnu. V kolik ty se dostáváš do hajan? Já dnes brzo,jinak většinou dýl.
Přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová