Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No se zubama je to vzdycky nejvetsi trapeni,taky si pamatuju,co jsem tu,uz jsem 3× byla u zubarky,vzdycky me zacly bolet zuby,asi jak foukalo a pry mi nic neni,tak jsem asi simulovala:))
@almondee píše:
No se zubama je to vzdycky nejvetsi trapeni,taky si pamatuju,co jsem tu,uz jsem 3× byla u zubarky,vzdycky me zacly bolet zuby,asi jak foukalo a pry mi nic neni,tak jsem asi simulovala:))
Já právě se zubama neměla nikdy problém, ne že bych neměla žádnej kaz, to zas mam, ale tphle je fakt nepříjemný
prý to je v těhotenství normální, no potěš, co mě ještě potká
a kdypak se přistěhujete? ![]()
Tak v těhotenstvi určitě jo,já tenkrát vyplachovala myslím Corsodylem a pomohlo.
@almondee píše:
Tak v těhotenstvi určitě jo,já tenkrát vyplachovala myslím Corsodylem a pomohlo.
já si zkusim zajít za zubařkou, protože se mi to docela rozjelo hodně ![]()
tady jsem ještě nebyla, tak sem koukám, když jsem rodilý Chrudimák, zda tu neuvidím někoho známého.
@kamik19863 píše:
tady jsem ještě nebyla, tak sem koukám, když jsem rodilý Chrudimák, zda tu neuvidím někoho známého.
@kamik19863 píše:
jsem ten smajl nějako odeslala a ani nevim jak…tak se porozhlédni, třeba tu někdo je..přeji hezký den ![]()
@Sasanka30 píše:
jsem ten smajl nějako odeslala a ani nevim jak…tak se porozhlédni, třeba tu někdo je..přeji hezký den
zatím jsem nikoho neviděla, možná je to tím, že spoustu z vás tu nemá fotku
@kamik19863 píše:
a má tu někdo cca 7mi měsíční miminko?
mě neznáš určitě, já jsem naplavenina a mimčo zatím čekám
ale jinak nevím, ono to tu spíš nežije
@Sasanka30 píše:
mě neznáš určitě, já jsem naplavenina a mimčo zatím čekámale jinak nevím, ono to tu spíš nežije
a to jsi tedy odkud?
Ahojky Almondee jedu na 14 dní pryč,až se vrátím,tak si napíšeme. Zatím pa pa
Ahoj maminky, jsem také z Chrudimě a mám synka narozeného koncem listopadu 2012. Intenzivně, ale zatím bez výsledku, hledám kamarádku s podobně starým dítkem na společné procházky s kočárkem, pokec a tak podobně. Budu ráda, pokud se někdo ozvete, jaro začíná, tak to chce šup ven ![]()
Ahoj maminky, najde se některá, která má zhruba ročního prcka a ráda by občas podnikala společné akce s dětmi?
Je mi 35 let.
@Petunkaa jaaaaaa…pokud nevadi ze jsem tehotna a nemam prcka, ale 15ti mesicniho sigra. ![]()