Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda, to je dneska pocasi.. sileny… tatka chvili sel s Terkou ven, ale jen na chvilku, abych mela cas neco udelat.. dneska tady byla na obede tchyne a svagrovou, tak jsem dalsi navstevu tchyne prezila a Terka ta celou navstevu zaspala.. asi vi proc ![]()
jinak zapakovani a vypakovani probehlo celkem bez problemu, stacila jsem uz i uklidit a ted mam plny balkon pradla… mame toho az az.. to zase bude zehleni fuj fuj…
do toho jsem si privezla z prace nejakou praci, tak budu muset vecer na to podivat, aby se mi toho moc nenakupilo ![]()
tak ja padim zase jeste podelat nez prijde tatka s tercou, tak se opatrujte o vikendu, uzijte si ho v ramci moznosti i kdyz to pocasi je hnus a v pondeli papa
![]()
Konečně jsem se dostala k pc. Od pátku tu jsou děti a je to masakr,jelikož furt prší,tak jsou doma a musíme vymýšlet hry,aby se zabavili. Pátek se nějak přežil. Sobota hned ráno jsem uvařila obídek a odpoledne jsme hráli hry,ještě že jsem jich tenkrát tolik nakoupila.
Malej vůbec nechce spinkat a horko těžko ho uspáváme dopolko,odpoklo a večer,jak vidí děti tak nechce nic zmeškat. Kňučí že je ospinkanej,ale spinkat nepůjde,protože má asi strach, že mu něco uteče.
A do toho se mu konečně vyklubal vrchní zoubek a na cestě je další.
![]()
Dnes opět hnusný den a zase jsme trčeli doma.
Dětska se dopolko zabavili vymalovávání a nakonec jsem se i k nim přidala.
(Jako za starých časů)
Malej usnul a tatínek spravoval dvířka od kuchyňské linky,které spadli na malýho,protože furt do nich kopal.
To byla boule jako hrom,
ale už se ztrácí a řevu ještě víc,ale brzo přešel. Podruhý na něj spadli,když byli stranou a on zase do nich kopal,než jsem stihla přiskočit,tak už leželi zase na něm,ale tentokrát skoro žádný řev.
Poobědvali jsme a dali jsme se do hraní dostihů.
Od 10:30,s pauzami na jídlo a malýho do 17:00 jsme jen hráli a ještě nedohráli,
až mě z toho bolela hlava.
Dělala jsem bankéřku,sledovala
figurky,placení,malýho a ještě aby nikdo nepodváděl a já neprošvihla penízky,hrůza. ![]()
Odvezla jsem tatínka do HK udělala všem véču vykoupala malýho a konečně před 20 min.usnul a děcka taky a já konečně píšu.
![]()
A vyřízená zalehnu do postele. Ještě že zítra má být lepší počasí
.
Tak zítra si písneme sms v kolik přesněji vyrazíme.
Tak brou noc a pa pa zítra. Těšíme se
![]()
Ahojky,tak píšu že pomaličku se mi dělá lépe. Nadopovala jsem se vitamínem C,vzala si černé uhlí a panadol a je to o něco lepší. Ještě že děti jsou chápaví. Teď šli ven,tak si půjdu ještě na chvilku lehnout,malej taky usnul. To je fakt smůla strašně mě to štve. ![]()
Doufám že zítra mě už bude lépe,děti se těší na výlet. Zítra ti písnu jak mi je a domluvíme se znovu. Děkuji za pochopení.
Nebyla jsem nemocná od počátku těhotenství,tak to je teď docela šok,asi jsem měla lehce oslabenou imunitu,že na mě skočil bacil.
Tak já písnu. Pa pa ![]()
ahojda, to jsem ráda, že ti je lépe.. tak snad to zažehnáš brzo a budeš zase fit ![]()
my pořád bojujeme s rýmou, už ji mame všichni, to je z toho počasí… je to hnus.. jen se podívám z okna a je to šílený… dneska se dopoledne jdeme podívat s Terkou do práce, kolegové se na ní celý třesou a já tam potřebuju něco udělat… a odpoledne by snad měla přijít Lenka s manželem a podívat se na byt, aby věděli jak to vypadá když je byt už hotový a ne jen v hrubé stavbě…
a co ty? jaké máte plány? asi podle tvého zdraví vid?
tak se opatrujte a písněte… už slyším terču že vstává… papa
![]()
Ahojky holky, ráno jsem vstala a po viroze ani vidu ani slechu,jako kdyby mi vůbec nic nebylo.
Možná že to je tím,že jsem se hned začala dopovat vitamínem C nebo to byla nějaká přeháňková virozka,nevím.
Odpoledne jsem jela s děckama na Kočičí hrádek,pak do Slatiňan na ledovou tříšť a domů. Vytáhli jsme kočárek a vyrazili na procházku. ![]()
Takže holky kdy můžete na procházku? My můžeme klidně zítra a jedno v kolik,počítám že vy kolem ty třetí?. Můžete nebo něco máte? Zítra bych napsala sms.
Dětska jsem tak utahala,že už o půl osmé byli v pyžamech a posteli
a já jdu už taky do postýlky. Tak pa zítra. ![]()
ahojda,
promin, že odpovídám až tedka,ale blbnul mi net doma a nešlo se připojit.. tak jsem si to přečetla až tedka… musela jsem si přivstat, dokud Terka spinká ![]()
tak to je super, že už je ti lépe.. ono to může být i viroza z toho počasí.. vždyt to je šílený střídání počasí…tak ale hlavní je, že už to máš za sebou a jsi fit ![]()
no my jsme včera byly protivný.. teda spíš Terka, asi se jí nelíbí zase to teplo.. ona je nejspokojenější, když bylo minulý týden hnusně, deset stupnu nad nulou dést, to si spí v kočárku, doma je usměvavá, jen je trochu teplo tak je to protivka a v kočárku brečí
to když jdu po městě, tak se za mnou ženský otáčí a tváří se na mě, jako bych byla ta nejhorší matka na světě.. ale co s TErkou dělat, najedená je, přebalená taky… tak co víc a to bych za chvíli mohla tak jedině do jeskyně, aby ostatní neslyšeli brekot…
já dneska nemůžu odpoledne,musím jit odpolko k doktorovi, jak jsem byla na plicnim, asi pred 14 dny, tak musim jeste s papirama k obvodacce a jelikoz ji mam jeste u mamky v Tremosnici, tak musim tam a zpatky a cele odpoledne v trapu… jsem totiz na zarizovani hrozny lenoch a nejsem schopna se prehlasit k doktorce v Chrudimi
tak to prochajdu, budeme muset nechat asi na pondeli, jestli teda nemas nic jineho uz v planu? kdyz by bylo hnusne, tak by jste mohli treba prijet k nam nebo my s terkou k vam, to se domluvime podle pocasi, ale uz se musime sejit.. nejak nam to nevychazi.
coz me fakt mrzi…
a co na vikend? jaky mate plany? prijede vam zitra tatka?
tak ja jdu jeste snidat nez se vzbudi to moje zviratko a bude po snidani a ja mam hlad jak vlk, akorat tady k jidlu moc neni.. a ja miluju sladky snidane… no nic vezmu si ten den stary chleba a na nej neco snad taky najdu
tak se opatrujte a pisnete… papa
![]()
na facebooku sice jsem, ale nemam tam nic… jednou jsem se tam prihlasila kvuli kamaradce co bydli v anglii, tak obcas pred face pokecame, ale jinak tam moc nechodim…ale tak mě napadlo, nechceš mi poslat na tebe mail, že bych ti aspon poslala třeba fotku Terky a mě, aby jsi věděla s jakými " příšerkami" si píšeš a sejdeš?
![]()
Nevadí taky občas nemám čas hned odepisovat. Asi jo asi to bylo počasím. S tím brečením to vůbec neřeš,ať se klidně otáčejí. Ty dělej jako kdyby jsi nikoho neviděla. Však oni to znají taky anebo poznají. ![]()
A jak jsi dopadla na tom plicním,našli něco?
Tak to jsme obě lenivý,protože já ještě nebyla na tý gyndě a očekávám sprda od miláška i od doktora
.
Jj v pondělí by to šlo,nic nemáme. Počítám s tím.
Zítra odvážím děti domů,hned po snídani. A s miláškami přespíme u jeho rodičů a budeme grilovat. Vrátíme se v sobotu. Mezitím i navštívím naše. A v neděli nevím co bude a nebude. Myslím že to bude sex za sexem
![]()
Doufám že ti to nevadí,co píšu. Jsem taková,přímá,neberu si s ničím servítky.
To víš dlouho byla pauza
,dělala jsem hérečku(ne kurvu),ale zlobil,tak já nedala
![]()
![]()
Třeba tě i rozesměju.
![]()
Přivezli mi zavařovačky a vůbec nemám náladu je zavařovat,ale musím se dnes do toho pustit.
![]()
Ještě něco málo vyžehlit,vykoupat a snad se do 24:00 dostanu do hajan.
![]()
Těším se na fotečky,taky pošlu. Tak pa pa a dobrou
![]()
ahojda, tak jsme po obidku a terka si hraje v kresilku, tak ji jednou nohou houpam a jinak aspon muzu chvili na net
tak v pondeli s tim na 100% pocitej, uz se fakt tesim ![]()
opravdu jsi me pobavila s tim sexem… u nas byla taky dlouha pauza, kdyz jsem otehotnela tak jsme nesmeli, pak sestinedeli, tak ted jsme to po skoro roce zkusili, to byla autoskola
ale prezili jsme to oba a snad se to zase neucime ![]()
s tim kocarkem si toho uz ted nedelam… co taky delat… kdyz breci tak proste breci… a kdo ma deti, tak to pochopi a kdo ne, tak at si trhne nohou…
my o vikendu asi nic moc plany, Dan jde do prace, ma sobotu i nedeli praci a ma smenu 12 ranni, to je od rana do vecera, tak asi pojedu k mamce, urcite tam zase bude hafo prace… bracha je ten linej jak prase… tak to ho tam moc nenadela… a jak sam ted rika, musi se pripravovat na prichod miminka, tak se nesmi unavovat.. je to nekdy fakt magor
no co nadelame…
tak ja ti jdu jeste na mailik poslat nejakou fotecku, me se nelekej… zrovna ted nevypadam nejlip, takova uhonena....... ale casem treba bude lip
ale Terka ta je narozdil od mamky fotogenicka ![]()
tak se opatrujte a zase pisnete, jinak v pondeli urcite papa
![]()
ahojda vy dva ![]()
jak pak se mate? uz je doma po tiche domacnosti?
Ja ted poslala tatku na prochajdu, tak rychle uklizim, aby jsme se neprilepili k podlaze… jeste jsem neco podelala pres obed do prace, protoze terka to dneska zapichla na cele 3 hodiny, takze super
takze predpokladam, ze prochazka s tatkou bude s muzikou… terka urcite bude brecet, protoze je vyspala az az tak bude zlobit ![]()
Vcera to bylo moc super, pekne jsme si pokecali a ja prisla domu plna energie, tak doufam,ze zase vyrazime? jak mate vubec zase casik?
musim padit douklizet nez se me vrati ta moje banda.. tak se opatrujte a pisnete. papa ![]()
Tak na procházku jsme nešly. Lenka ji zrušila kvůli dusnu a já to přivítala. Taky se mi v tom vedru nechtělo a malej byl děasně protivnej. Musela jsem ho trošku schladit vlažnou vodou a usnul jako krtek. Já od rána prala jako mourovatá a skončila pozdě odpoledne. Vše mi uschlo a další várky mě ještě čekají,ale to zase příště. Nejprve musím vyžehlit ten Mont Everest,co se mi nahromadil. Vysála jsem,vytřela,poklidila a malího nachystala ke spánku. Musela jsem rozložit přenosnou postýlku a mít ho u sebe v obýváku,aby usnul,sám v ložnici nechtěl být. Teď jsem skončila s žehlením. Jdu do sprchy a chvilku kukat na telku. Jsem hotová. Zbytek budu žehlit zítra večer.
Zítra mi přijedou rodiče na návštěvu a nějakou nadilku přivezou,tak jsem je ukecala aby si vzali plavky,že půjdeme na plovko do Slatiňan.Prý tam jde i Lenka se tchýní. Chtěla se mnou jenže já měla jet pryč a nakonec se plány změnily,takže se tam sejdeme takhle. Robert odjel stěhovat ještě rodiče mně se nechtělo,protože bych to tady nikdy nepoklidila a už jsem z toho byla nervozní,tak jel sám.
Jsem hotová možná se ani dívat na telku nebudu. ![]()
A jak ty ,jak ti je už je to lepší? Běhala jsi hodně? Zabrala nějaká moje rada,nebo jsi měla svůj recept? Co malá netrápila tě? Tak pa pa
Přeji pěkný ráno a celý den ![]()
ahojda, běhavku ještě pořád mám, nějak to nepřestává ani po tvém receptu
je fakt , že je to lepší než včera, ale jinak nic moc¨… navíc jsem se ukrutně pohádala s Danem, takže fakt super… máme nějaký problém a vypadá to, že to nemá moc řešení, tak nevím co s tím budeme dělat dál.. .takže tichá domácnost.. nebo spíš žádná domáctnost, pojedu k mamce na víkend, abych byla jen s Terkou,.. nemám nějak náladu ho ani vidět, naštěstí má směnu a jde do práce, tak bude klid.. ach ty chlapy… to je druh… ![]()
Malá včera byla docela taky protivka, skoro celé odpoledne zase probrečela, ale dneska je v pohodě, ráno se probrala v sedm, pak spinkala ještě do 11 a ted si hraje ve svém oblíbeném kresílku…
takže mám klid na oběd…
my se vrátíme v úterý ráno s Terkou, tak snad už bude trochu počasí lepší, aby jsme mohli zase vyrazit na prochajdu a pokecat.. potřebuju se nějak vykecas z toho svýho chlapa…
tak se opatrujte a uzijte si koupání.. tiše závidím ![]()
zatím papa ![]()
Tak to jsi asi chytla střevní chřipku,protože kdyby to bylo jen lehké,tak by to určo zabralo. Tak jedině černé uhlí a dostatek tekutin a odpočinek. Choroby hnusný!!! ![]()
JJ všechny chlapi jsou stejný,ať vyvedou,co vyvedou je to podobné.
Tak si to u mamky uži a moc se nedři,když máš oslabenou imunitu.
My jsme byli s našimi na tom bázéně a malej si to moc užil. Myslela jsem že doma vytuhne a on vytuhnul na hoďku,pak jsem vykoupala,nakrmila a myslela si vtipně jak zase usne a on nic. Usnul až kolem desáté.Musel teťkovi povyprávět,co dnes prožil. A máme venku 5 zoubek -pravý špičák-. ![]()
Snad se pojedeme i dneska koupat s tetkou,aby jsme si užili kousek toho léta
.
Jj už aby Terča byla velká nebo spíše už aby tady byl příští rok a budeme všeci řtyři jezdit. ![]()
Tak se opatrujte. A o chlapek pak pokecáme. Pa pa a dej Terince pusinku.
![]()