Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledám maminku z okoli Zakřan, Zbýšova, Zastavky u Brna… Mam 5 mesicniho syna a hledam nekoho na popovidani, prochazky… ![]()
Tady tady tady
Zastávka u Brna ![]()
Akorát s dětma jsme se trochu věkově minuly ![]()
Juuu
Kolikpak jim je? Sem tu pristehovana a moc lidi tu neznam ![]()
Viz. metry ![]()
Tobík bude mít v pondělí 4, Aňula v srpnu 2, jedno mimino se ještě peče ![]()
Kde přesně bydlíš?
Sem ze zakran
To blahopreji, taky budem mit nejmin dve, jedno nestaci
Treba sme se uz videly, chodim tam na gyndu a mam tam znamou ktera ma 4 deti ![]()
Na gyndu chodím do Brna anikoho se 4 dětma tu neznám ![]()
Taky jsme přistěhovaní, sice tu bydlíme už 5 let, ale teprve poslední půlrok se tu kámoším s jednou maminkou. Předtím to bylo děsný, furt sama ![]()
nechceš se přesunout do SZ?
ahoj já sem z kratochvilky a taky hledám někoho na pokec protože manžel je pořád v práci a já se s malým zoufale nudím,akorát malýmu už je 16 měsíců a chystáme další
Ahoj, obnovuji diskuzi, třeba se ještě někdo najde ![]()
Já jsem taky nově přistěhovaná (rok) ve Zbýšově
a hledám maminky z okolí.
@Anabellka Ahoj, super
Koukám, že máš 3 caparty, já mám skoro tříměsíční holčičku ![]()
Jo jo 3. Vůbec se s nima nenudím.
Teď jsem je dala spát tak mám hoďku klid než dojde nejstarší ze školy. Já tady zatím skoro nikoho neznám. Ale mám tady tchány tak chodívám aspoň k nim.
Ahojte, ja jsem se cca pred rokem pristehovala do Tetcic, tak bych taky rada poznala pobliz nejakou maminku. Maly bude mit 5 tydnu. ![]()
@Anabellka Manžel je z vedlejší vesnice, ale já až od Břeclavi, takže tu též nikoho neznám. Mně se teď malá vzbudila, tak jdu krmit ![]()
@Klarriska Ahoj, vítám tě, hezky se nám to schází ![]()
My bydlíme ve Vojkovicích pod rajhradem, máme 2 děti věk: 3,7 a skoro 15 měsíců. Třeba je blízko maminka na procházky a povídání.
Ahoj koukám že mamin co někoho hledají tady v okolí je hodně, já bydlím v kratochvilce což je zhruba 5km od tetčic a tak stejně i od zbýšova, ve zbýšově sem bydlela jako malá, mám zatím jedno dítě kluka 2,5 roku ale každým dnem by se nám měla narodit princezna tak bych ráda s někým pak chodila na procházky s kočárkem