Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já jsem tedy z Čelákovic, ale do Lysé to mám vlakem za 10 minut, také bych ocenila nějakou kamarádku ![]()
@Mája2512 Dobrý den,
jen připomínám, že na eMiminu také fungují soukromé skupiny – zkuste založit jednu právě pro maminky z Lysé a okolí – v naprostém soukromí a přehledně se tu můžete bavit, prodávat oblečení po dětech, předávat tipy na různé akce ve vašem okolí a třeba se i domluvit na společné kávě a procházce s dětmi. ![]()
Pěkný den! ![]()
adminka Eliška
Ja mam prave 3 mesicniho chlapecka ale na dlouhy prochazky to neni nevydrzi mi dlouho spat ale bylo by fajn mit nekoho s kym muzu jit na prochazku. Celakovice znam pracovala sem tam ![]()
Jé, malé miminko
to znám moc dobře, kočárek neměla ráda, ze začátku to šlo tak, že jsem ji uspala a dala do kočárku a tu chvilku než jsem vyvencila psa, vydržela spát ale honem honem domu, než se vzbudí ![]()
Ahoj je tu volná maminka Lysá,Milovice . Maminka na procházky . Já zatím bez Mimca (ještě v bříšku). Někoho na procházky, pokec , posezení u dortíků ![]()
@kristynkatynka ahoj hledám kamarádku jsem z Milovic. Pokud jsi stále nenašla pisni ![]()
Ahoj holky, jsem také z Lysé, příští týden mi bude 22 a mám dvouměsíčního chlapečka. Nikoho tu neznám, tak klidně napište ![]()
Ahoj já mám půlroční ho chlapečka tak kdyby ses chtěla jít projít nebo tak tak stačí napsat me je 21. ![]()
Ahoj holky! Taky jsem z Lysé a nikoho tu zatím neznám. Takže jestli máte ještě místo v parte ráda bych se přidala. Mám 3 mesicni dceru a je mi 28..