Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,je tu některá z vás,která dělá u EONu?
Potřebovala bych poradit s vyplněním žádosti ohledně stavebního povolení.
Na stavebnim my toho moc neřekli a projektant se na to dívá už 2 měsíce ![]()
v SZ ti dam cislo na kolegu, nase firma je aliancni partner E.ONu, tak vime, co jak vypsat ![]()
teda jestli chces ![]()
To budeš hodná.Nejvíc nám dávají zabrat ty technické specifikace odběru a také nevíme přesně,co máme zaslat společně se žádostí.
Zavolej si na zákaznickou linku 840 111 333, je to zdarma a poradí ti nejlíp. Je to běžný požadavek, pomoc s vyplněním žádosti a řeknou ti, jaké přílohy máš dodat.
Já jsem u EONu zaměstnaná, ale nepochopila jsem přesně, jakou žádost máš na mysli.
Stavební povolení žádáš spíš na úřadě, ne?
Nemyslela jsi spíš přípojku elektřiny, zřízení nového odběrného místa?
Taky jsem zaměstnanec E.onu, poradím stejně jako Melanka - zkus zákaznickou linku, poradí ti ![]()
melanka píše:
Zavolej si na zákaznickou linku 840 111 333, je to zdarma a poradí ti nejlíp. Je to běžný požadavek, pomoc s vyplněním žádosti a řeknou ti, jaké přílohy máš dodat.
Já jsem u EONu zaměstnaná, ale nepochopila jsem přesně, jakou žádost máš na mysli.
Stavební povolení žádáš spíš na úřadě, ne?
Nemyslela jsi spíš přípojku elektřiny, zřízení nového odběrného místa?
Ano,potřebuji zřízení nového odběrného místa.
Omlouvám se, volání na linku 840 … není zdarma, spletla jsem si to s poruchovkou.
To víte, teď na mateřské a už zapomínám ![]()
Jinak všechno ohledně zřízení nového OM elektřiny najdeš tady:
http://www.eon.cz/…/index.shtml
Jsou tam i uvedené přílohy, které máš doložit, např situační plánek v měřítku… atd.
Však si to přečti. Kdyby ti něco nebylo jasné, tak napiš klidně SZ, pokud budu vědět, poradím.
Nebo si fakt zavolej, není to zase takovej majlant.
Tak doufám, že jsem aspoň trochu pomohla.