Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdou ty šňůrky prodloužit jako ramínka od podprsenky?
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manžel ![]()
Hihi ![]()
Jo, ty provázky se připnou k punčochám, vytáhni si je co nejvýš, aby Ti to nestahlo gaťky ![]()
Nebo jestli máš punčochy samodržící, tak provázky sundej. A nejlepší mít ještě župánek, abys na něj neskočila hned tak jak jsi, v župánku je to takové „zabalené“ a může si Tě objevovat po kouskách ![]()
Ahoj, no ty šňůrky by měly být připnuté k punčochám, ale doporučovala bych pořídit si samodržící punčochy, aby to nemusely ty provázky tak silně tahat, tím pádem by ti měly držet i tanga
![]()
Tak já nejsem zastánce toho tancování a nakrucování se. Prostě si to večer obléknu, vlezu k manžovi do postele, vezmu knížku a čtu si. To jsou pak divy, nedočtu ani větu…
Ewule0712 píše:
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manžel
Jj, jdou, to je pravda, já jsem fakt pitomec
Jsem nějaká rozhozená z toho prádýlka asi
Díky moc Ewi ![]()
promiň, chce se mi smát, pač si představuji sebe
. Jinak já myslím, že punčochy by měly být připnuté ke korzetu
aspoň tak jsem to viděla. Nebo šňůrky ustřihni a kup samodržící punčochy
Jinak by to chtělo překvapení, zavolat ho do ložnice nebo jinam, jako že něco potřebuješ a tam být naaranžovaná ![]()
Holky, díky, jste zlatý ![]()
Já právě samodržící nemám ty punčochy, kloužou mi dolů, takže je fakt i těmi provázky musím přichytit.
S tou knížkou to je dobrý, to zkusím
![]()
Anonymní píše:Ewule0712 píše:Jj, jdou, to je pravda, já jsem fakt pitomec
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manželJsem nějaká rozhozená z toho prádýlka asi
![]()
Díky moc Ewi
Nebuď rozhozená…ve finále svou stydlivostí a rozhozeností můžeš vše pokazit. Musíš v tom být prostě svá, jestli si chceš hrát na sexy dračici a ve skutečnosti jsi právě konzervativní a stydlivá, tak to možná nebude působit dobře.
Tak pokud nemáš samodržky, tak se punčochy připínají k podvazkovému pásu, který je samostatná část a je nasazen přes tanga, takže ti je nic nebude stahovat dolů
Buď se nachystej a naaranžuj v posteli a čekej, nebo přijď jako druhá aby tě dobře viděl ![]()
Ale jestli tohle není tvůj styl, tak bacha, ať to nepůsobí jako blbé divadlo ![]()
Příspěvek upraven 24.10.11 v 12:56
Musím se smát, když si vzpomenu, jak mi ty šňůrky, který drží punčochy vždycky postupně odskákaly a punčochy sjely dolů ![]()
Baslerinda píše:
Tak pokud nemáš samodržky, tak se punčochy připínají k podvazkovému pásu, který je samostatná část a je nasazen přes tanga, takže ti je nic nebude stahovat dolůBuď se nachystej a naaranžuj v posteli a čekej, nebo přijď jako druhá aby tě dobře viděl
![]()
Ale jestli tohle není tvůj styl, tak bacha, ať to nepůsobí jako blbé divadlo
No, ještě nikdy jsem tohle prádélko neměla no
Ale chci manžu něčím potěšit, tak jsem nakoupila a uvidíme no… ![]()
Baslerinda píše:
Tak pokud nemáš samodržky, tak se punčochy připínají k podvazkovému pásu, který je samostatná část a je nasazen přes tanga, takže ti je nic nebude stahovat dolůBuď se nachystej a naaranžuj v posteli a čekej, nebo přijď jako druhá aby tě dobře viděl
![]()
Ale jestli tohle není tvůj styl, tak bacha, ať to nepůsobí jako blbé divadlo
No, ještě nikdy jsem tohle prádélko neměla no
Ale chci manžu něčím potěšit, tak jsem nakoupila a uvidíme no… ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás, omlouvám se za anonym, ale stydím sePoprvně v životě jsem si koupila erotické prádlo (růžovo černý korzet s tangama) a punčochy, ale můžete mi prosím prosím poradit co s těmi provázky jak visí od tang?Připnou se nějak k těm punčochám že?
Jenže já to zkoušela a mně to ty tangáče tahá dolů tak nevím co s tím
A ještě prosím jedna otázka: jak s tím prádelkem pak napochodovat před manžu?Co dělat qbych vypadala co nejsvůdněji?A neradte prosím tancování, jsem poleno![]()
Moc díky
![]()
zalezi na situaci, ale nejlepsi je asi si dat sprchu, obliknout se, namalovat a takhle za nim vecer vlezt do postele. ale pokud to chces provest jeste driv nez bude zapravenej v pyzamku ze jde spinkat
tak mu bez normalne takhle otevrit dvere az bude prichazet z prace ![]()
Ahoj holky, prosím vás, omlouvám se za anonym, ale stydím se
Poprvně v životě jsem si koupila erotické prádlo (růžovo černý korzet s tangama) a punčochy, ale můžete mi prosím prosím poradit co s těmi provázky jak visí od tang?Připnou se nějak k těm punčochám že?
Jenže já to zkoušela a mně to ty tangáče tahá dolů tak nevím co s tím 
Moc díky

A ještě prosím jedna otázka: jak s tím prádelkem pak napochodovat před manžu?Co dělat qbych vypadala co nejsvůdněji?A neradte prosím tancování, jsem poleno