Jak "zacházet" s erotickým prádlem

Anonymní
24.10.11 12:43

Jak "zacházet" s erotickým prádlem

Ahoj holky, prosím vás, omlouvám se za anonym, ale stydím se :oops: Poprvně v životě jsem si koupila erotické prádlo (růžovo černý korzet s tangama) a punčochy, ale můžete mi prosím prosím poradit co s těmi provázky jak visí od tang?Připnou se nějak k těm punčochám že? :oops: Jenže já to zkoušela a mně to ty tangáče tahá dolů tak nevím co s tím :mrgreen:
A ještě prosím jedna otázka: jak s tím prádelkem pak napochodovat před manžu?Co dělat qbych vypadala co nejsvůdněji?A neradte prosím tancování, jsem poleno :mrgreen: :mrgreen: Moc díky :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
24.10.11 12:48

Nejdou ty šňůrky prodloužit jako ramínka od podprsenky?
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602

Hihi :mrgreen:
Jo, ty provázky se připnou k punčochám, vytáhni si je co nejvýš, aby Ti to nestahlo gaťky :lol:
Nebo jestli máš punčochy samodržící, tak provázky sundej. A nejlepší mít ještě župánek, abys na něj neskočila hned tak jak jsi, v župánku je to takové „zabalené“ a může si Tě objevovat po kouskách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966

Ahoj, no ty šňůrky by měly být připnuté k punčochám, ale doporučovala bych pořídit si samodržící punčochy, aby to nemusely ty provázky tak silně tahat, tím pádem by ti měly držet i tanga :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
24.10.11 12:49

Tak já nejsem zastánce toho tancování a nakrucování se. Prostě si to večer obléknu, vlezu k manžovi do postele, vezmu knížku a čtu si. To jsou pak divy, nedočtu ani větu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Ewule0712 píše:
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manžel :D

Jj, jdou, to je pravda, já jsem fakt pitomec :oops: Jsem nějaká rozhozená z toho prádýlka asi :mrgreen: :mrgreen: Díky moc Ewi :lol:

• Citovat
  • Upravit
cher

:lol: promiň, chce se mi smát, pač si představuji sebe :lol: . Jinak já myslím, že punčochy by měly být připnuté ke korzetu :think: aspoň tak jsem to viděla. Nebo šňůrky ustřihni a kup samodržící punčochy :palec: Jinak by to chtělo překvapení, zavolat ho do ložnice nebo jinam, jako že něco potřebuješ a tam být naaranžovaná :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 12:51

Holky, díky, jste zlatý :hug:
Já právě samodržící nemám ty punčochy, kloužou mi dolů, takže je fakt i těmi provázky musím přichytit.
S tou knížkou to je dobrý, to zkusím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Holma
24.10.11 12:52
Anonymní píše:
Ewule0712 píše:
Lehla bych si do postele a v ležérní poloze bych počkala až vejde manžel :D
Jj, jdou, to je pravda, já jsem fakt pitomec :oops: Jsem nějaká rozhozená z toho prádýlka asi :mrgreen: :mrgreen: Díky moc Ewi :lol:

Nebuď rozhozená…ve finále svou stydlivostí a rozhozeností můžeš vše pokazit. Musíš v tom být prostě svá, jestli si chceš hrát na sexy dračici a ve skutečnosti jsi právě konzervativní a stydlivá, tak to možná nebude působit dobře.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
24.10.11 12:55

Tak pokud nemáš samodržky, tak se punčochy připínají k podvazkovému pásu, který je samostatná část a je nasazen přes tanga, takže ti je nic nebude stahovat dolů :wink: Buď se nachystej a naaranžuj v posteli a čekej, nebo přijď jako druhá aby tě dobře viděl 8-)

Ale jestli tohle není tvůj styl, tak bacha, ať to nepůsobí jako blbé divadlo :-?

Příspěvek upraven 24.10.11 v 12:56

• Citovat
  • Upravit
3641

Musím se smát, když si vzpomenu, jak mi ty šňůrky, který drží punčochy vždycky postupně odskákaly a punčochy sjely dolů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517

To bude mít manžel radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 12:59
Baslerinda píše:
Tak pokud nemáš samodržky, tak se punčochy připínají k podvazkovému pásu, který je samostatná část a je nasazen přes tanga, takže ti je nic nebude stahovat dolů :wink: Buď se nachystej a naaranžuj v posteli a čekej, nebo přijď jako druhá aby tě dobře viděl 8-)

Ale jestli tohle není tvůj styl, tak bacha, ať to nepůsobí jako blbé divadlo :-?

No, ještě nikdy jsem tohle prádélko neměla no :-? Ale chci manžu něčím potěšit, tak jsem nakoupila a uvidíme no… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.11 13:00
Baslerinda píše:

No, ještě nikdy jsem tohle prádélko neměla no :-? Ale chci manžu něčím potěšit, tak jsem nakoupila a uvidíme no… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
24.10.11 13:01
Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás, omlouvám se za anonym, ale stydím se :oops: Poprvně v životě jsem si koupila erotické prádlo (růžovo černý korzet s tangama) a punčochy, ale můžete mi prosím prosím poradit co s těmi provázky jak visí od tang?Připnou se nějak k těm punčochám že? :oops: Jenže já to zkoušela a mně to ty tangáče tahá dolů tak nevím co s tím :mrgreen:
A ještě prosím jedna otázka: jak s tím prádelkem pak napochodovat před manžu?Co dělat qbych vypadala co nejsvůdněji?A neradte prosím tancování, jsem poleno :mrgreen: :mrgreen: Moc díky :srdce: :srdce:

zalezi na situaci, ale nejlepsi je asi si dat sprchu, obliknout se, namalovat a takhle za nim vecer vlezt do postele. ale pokud to chces provest jeste driv nez bude zapravenej v pyzamku ze jde spinkat :lol: tak mu bez normalne takhle otevrit dvere az bude prichazet z prace :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová