Těšíme se na Ježíška :-)

7142
23.10.11 14:37

Těšíme se na ježíška:-)

Ahoooj holky, muj malej lumpík tedka zrovna spinká a na mě dva měsíce před vánocema, přišla ježíškovská nálada :mrgreen: Začínam se hrozně těšit až prvne uvidim velký rozzářený očička mýho rok a pul starýho chlapečka na rozsvícený stromeček :srdce: Chci se zeptat, čím udělat radost , jakou hračku koupit aby ho to zaujalo, já totiš nemam dítě kteý by si umělo hrát , jeho největší prácí za celej den je dělat jen a jen bordel, přemejšlí do čeho by kop a co by zničil, popřípadě, co by přenes z jednoho místa na druhé :mrgreen: Máte to taky tak, nebo jen já mam takovýho roubíře :dance: potřebuju poradit nějakou hračku, která by ho bavila a zároven byla nerozbitná, existuje vubec? :mrgreen:

A co vy, taky se těšíte? Co těm vašem ratolestem budete kupovat??? Podte si jen tak popvídat o vánocích :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SandraM
23.10.11 14:44

já myslím, že prcka bude nejvíc bavit roztrhávání papírů :D jinak hračku nevím, ale koupila bych jen jednu, dvě…kamarádka loni vykoupila hračkářství a malá z toho byla spíš v šoku, než že by se radovala. A nejvíc ji zaujaly právě ty balící papíry.

• Citovat
  • Upravit
15674
23.10.11 14:46

Ahoj. Já koupila Marušce dětský notebook. Vím, je ještě brzy, ale starší dcera ho má a Mája jak ho vidí, tak si s ním hraje, tak bude mít každá svůj.

Ale jinak dárky-hračky moc neřeším. Máme toho doma mraky (obě holky jsou jediná vnoučata z obou stran, takže babičky a tety se s hračkama „vyřádily“ u starší dcery. Vánoce beru spíš jako takové krásné období a konkrétní dárky řeším hlavně u Anežky, ta už si dokáže říct, co by chtěla, tak čekám, co bude aktuální těsně před Vánocema, a něco z toho dostane. Já se těším na malování perníčků, stromeček a vůbec všechna ta světýlka kolem Vánoc. Letos už to snad budou vnímat obě holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 14:47
SandraM píše:
já myslím, že prcka bude nejvíc bavit roztrhávání papírů :D jinak hračku nevím, ale koupila bych jen jednu, dvě…kamarádka loni vykoupila hračkářství a malá z toho byla spíš v šoku, než že by se radovala. A nejvíc ji zaujaly právě ty balící papíry.

ty nejsi jediná kdo mi řiká , že nejvíc ho budou zajímat papíry :mrgreen: u něj mi to i tak sedí, protože jak řikam, on je nenáročnšj nepotřebuje hračky, stačí malá krabička kterou by moh zničit :-) je to takej malej ničitel :mrgreen: Nu celý hračkářství určo nevykoupim, protože na to nenmáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.10.11 14:50

Anežku zajímaly nejvíc balicí papíry (když byla takhle malá), Máju ale už vloni zajímal víc obsah dárků. Ale určitě stačí pár kousků, páč děti si to pak ani neužijou. Když byla Anežka malá a Vánoce poprvé vnímala, tak měla tolik dárků, že jsme jí museli některé nechat na ráno, večer už jí to nebavilo a nemělo to ten efekt. A to měla štědrých večerů hned několik (postupně s námi, našimi, kamarády).

Já už jsem to psala do jiné diskuze, Mája měla teď na svůj svátek největší radost z kelímků, které dostala od mojí mamky. Skládá je do sebe a nebo do nich vkládá různé kostičky atp. A jak je vloží, tak je vysype a jede znova. Zabaví se tím nadlouho. Anežka je měla taky ráda, tak třeba by se to líbilo i tvému chlapečkovi. Máme ty z DMka za asi 70Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 14:51
hkac píše:
Ahoj. Já koupila Marušce dětský notebook. Vím, je ještě brzy, ale starší dcera ho má a Mája jak ho vidí, tak si s ním hraje, tak bude mít každá svůj.Ale jinak dárky-hračky moc neřeším. Máme toho doma mraky (obě holky jsou jediná vnoučata z obou stran, takže babičky a tety se s hračkama „vyřádily“ u starší dcery. Vánoce beru spíš jako takové krásné období a konkrétní dárky řeším hlavně u Anežky, ta už si dokáže říct, co by chtěla, tak čekám, co bude aktuální těsně před Vánocema, a něco z toho dostane. Já se těším na malování perníčků, stromeček a vůbec všechna ta světýlka kolem Vánoc. Letos už to snad budou vnímat obě holky.

nu taky si myslim, že babičky a tey se strejdama se na hračkach hodně vyřádí, já koukala jen na jeden takej stoleček kde sou ruzný zvířátka světýlka atd a dá se to dát i k nočníčku a jelikož nechce na nočník, myslim, že by ho to tam mohlo chvíli pozdržet :-D

Jinak taky miluju vánoice,ani ne tak kvuli svým dárkum, protože už nejsme malý že jo,ale prostě ta atmosféra, svíčky, všochni se mají rádi, prostě pohoda… :-) jo a sníh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.10.11 15:04

Já taky těším. :lol: Akorát Matyasovi Ježíšek asi nic nepřinese, když mu vypral mobil v pračce a přivedl ho tak na okraj bankrotu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1187
23.10.11 15:04

u nás v roce a půl fungujou malá plastová zvířátka a igráčci a k tomu kostky - to je nekonečná zábava. Dáváme zvířátka a igráčky do krabic, stavíme je do řady, na stůl, do kyblíku…malá se tím dost zabaví i sama. Nebo ohrádka z knížky a zvířata jsou v knížce jako v ohrádce…Ale je to holka, třeba kluci jsou v tom jiný…Jo a všechno se dá vzít do vany, to je u nás taky důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 15:10
hkac píše:
Anežku zajímaly nejvíc balicí papíry (když byla takhle malá), Máju ale už vloni zajímal víc obsah dárků. Ale určitě stačí pár kousků, páč děti si to pak ani neužijou. Když byla Anežka malá a Vánoce poprvé vnímala, tak měla tolik dárků, že jsme jí museli některé nechat na ráno, večer už jí to nebavilo a nemělo to ten efekt. A to měla štědrých večerů hned několik (postupně s námi, našimi, kamarády).Já už jsem to psala do jiné diskuze, Mája měla teď na svůj svátek největší radost z kelímků, které dostala od mojí mamky. Skládá je do sebe a nebo do nich vkládá různé kostičky atp. A jak je vloží, tak je vysype a jede znova. Zabaví se tím nadlouho. Anežka je měla taky ráda, tak třeba by se to líbilo i tvému chlapečkovi. Máme ty z DMka za asi 70Kč.

dekuju za typ, to by se mu mohlo líbit, on má rád ty jednodušší věcí. já nemyslela, jako že by sme mu kupovali moc dárku, je mi jasný , že by to nemělo efekt spíš mi šlo o to co ty vaše prcky zabaví, a třeba by to zbavilo i toho mýho a ty kelímky se mi zdají jako bezva nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:11

My se teda letos taky moc těšíme na Vánoce, prckovi bude teda tou dobou cca měsíc-uvidíme, kdy bude chtít mezi nás..tak se těším, na první Vánoce ve třech,.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 15:11
lucineeccka píše:
Já taky těším. :lol: Akorát Matyasovi Ježíšek asi nic nepřinese, když mu vypral mobil v pračce a přivedl ho tak na okraj bankrotu. :mrgreen:

ajajaj :mrgreen: šikovnej chlapeček Luci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 15:14
Neoenc píše:
u nás v roce a půl fungujou malá plastová zvířátka a igráčci a k tomu kostky - to je nekonečná zábava. Dáváme zvířátka a igráčky do krabic, stavíme je do řady, na stůl, do kyblíku…malá se tím dost zabaví i sama. Nebo ohrádka z knížky a zvířata jsou v knížce jako v ohrádce…Ale je to holka, třeba kluci jsou v tom jiný…Jo a všechno se dá vzít do vany, to je u nás taky důležitý.

právě , že knížky ani ty pitomí kostky ho nijak zvlášt nezajímají …on je takovej že se nechce vzdělávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 15:15
lyrica píše:
My se teda letos taky moc těšíme na Vánoce, prckovi bude teda tou dobou cca měsíc-uvidíme, kdy bude chtít mezi nás..tak se těším, na první Vánoce ve třech,.. :dance:

první vánoce ve 3 byli zatim ty nejkrásnější, je se na co těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:16
jajinka veverka píše:
lyrica píše:
My se teda letos taky moc těšíme na Vánoce, prckovi bude teda tou dobou cca měsíc-uvidíme, kdy bude chtít mezi nás..tak se těším, na první Vánoce ve třech,.. :dance:
první vánoce ve 3 byli zatim ty nejkrásnější, je se na co těšit :-)

Já si právě myslim :pankac: A navíc nám letos odpadlo vánoční šílenství v podobě nakupování darů a tak, máme dárek pro všechny a skoro zadarmo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.10.11 15:18
lyrica píše:
jajinka veverka píše:
lyrica píše:
první vánoce ve 3 byli zatim ty nejkrásnější, je se na co těšit :-)
Já si právě myslim :pankac: A navíc nám letos odpadlo vánoční šílenství v podobě nakupování darů a tak, máme dárek pro všechny a skoro zadarmo :lol: :mrgreen:

to je pravda…miminko je ten nejkrásnější dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová