Diář - jaký vybrat?

14871
22.10.11 21:54

Diář-jaký vybrat?

Holky nemáte typ na nějaký pěkný diář, nejlépe veselé barvičky?Sháním ho jako dárek.
Já používám od filofaxu, ale ten tam ten výběr barev moc veliký nemá :nevim:
Tak kdyby některá z vás na nějaký pěkný natrefila, tak písněte 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
22.10.11 22:01

Já měla tenhle:http://www.kosmas.cz/…na-rok-2012/, taky nemám ráda takový ty obyč :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.10.11 22:03

Ahoj,
minulý týden jsem si koupila diář od Albi, mrkni třeba se Ti něco zalíbí http://www.fotorada.cz/…re-2012.html
Mám ten s dortíky :-)

Na tento rok mám diář http://www.forpromo.cz/…1-crazy-snow

Je více barevných variant a je v reálu opravdu moc krásný.

Příspěvek upraven 22.10.11 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.10.11 22:05

Taky sháním, ale pro dospělého, spíš nějaká kůže, zapínání a tak něco, viděla jsem za 3tis, ale to už je teda moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
22.10.11 22:10

Ja mela letos Mammadiar a asi do nej pujdu znova. :palec: Odkaz mi nejde vlozit, tak zkus zadat do Googlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.10.11 22:11

Jé a mě se docela líbí diáře od Albi, koukala jsem na ně v Intersparu, mají krááásný barvičky a vzory, já bych je brala všechny a cenově úplně v poho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
22.10.11 22:13

Jedine ADK :palec: Koupi se jen jednou a dalsi roky uz jen naplne, diar zustava. A maji i ruzne barevne http://www.adk.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
22.10.11 22:17
LeaZbrna píše:
Ja mela letos Mammadiar a asi do nej pujdu znova. :palec: Odkaz mi nejde vlozit, tak zkus zadat do Googlu.

V lednu jsem dostala od paní, co jsem jí hlídala chlapečka, taky Mammadiář a musím říct, že mi velmi vyhovoval, i když dítko sama nemám. Příjde mi praktické, že je vždy strana pro pracovní zápisky a strana pro rodinné zápisky. Pro mamče má spoustu výhod jako rozvrh hodin, rozvrh kroužků a ke každému týdnu je pěkný citát. Prodává se v několika provedeních a vzadu má papírovou kapsu, já tam nosím třeba lepící bloček ;)

Opravdu tu nejde vložit odkaz, ale je to takto

w w w . kalendare s napadem . cz (vše u sebe samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
22.10.11 22:31
LadyTommy píše:
LeaZbrna píše:

V lednu jsem dostala od paní, co jsem jí hlídala chlapečka, taky Mammadiář a musím říct, že mi velmi vyhovoval, i když dítko sama nemám. Příjde mi praktické, že je vždy strana pro pracovní zápisky a strana pro rodinné zápisky. Pro mamče má spoustu výhod jako rozvrh hodin, rozvrh kroužků a ke každému týdnu je pěkný citát. Prodává se v několika provedeních a vzadu má papírovou kapsu, já tam nosím třeba lepící bloček ;)

Opravdu tu nejde vložit odkaz, ale je to takto

w w w . kalendare s napadem . cz (vše u sebe samozřejmě :)

Koukala jsem, ze na pristi rok maji na vyber z vice přebalu :palec: Ja si do te kapsicky schovam vzdycky nejakou papirovku, pak na ni zapomenu a to je pak radosti, kdyz ji tam objevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.10.11 22:42

Zrovna téma, co mě zajímá. Právě sháním nějaký pěkný jako dárek a také pro sebe. Zaujaly mě diáře MOLESKINE.
Máte s nimi někdo zkušenosti?
 http://www.moleskine.cz/cz?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.10.11 22:43

Holky, a k čemu používáte diář? Se ptám blbě, co? :mrgreen: Ale já si představuju, jak vás kamarádka zve na kafe a vy taháte z kabelky diář, jestli máte čas. :-D Já ho používala ve škole, to se hodil, teď si všechno píšu do stolního kalendáře. Ale diáře se mi líbí, jeden bych si taky pořídila, akorát přemýšlím, jestli mi k něčemu bude. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
22.10.11 22:49
Raduš.ka44 píše:
Holky, a k čemu používáte diář? Se ptám blbě, co? :mrgreen: Ale já si představuju, jak vás kamarádka zve na kafe a vy taháte z kabelky diář, jestli máte čas. :-D Já ho používala ve škole, to se hodil, teď si všechno píšu do stolního kalendáře. Ale diáře se mi líbí, jeden bych si taky pořídila, akorát přemýšlím, jestli mi k něčemu bude. :think: :mrgreen:

Ja si tam pisu hlavne ukoly a navstevy doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.10.11 22:49

Mám to stejně jako Raduš.Diář nepoužívám,musím mít napsaný všechno ve stolním kalendáři,musím ho mít na očích.Diář jsem měla všeho všudy jen jednou a prostě jsem do něj sice zapisovala,ale nedívala :zed: Takže se mi stalo,že jsem zapomněla jít k doktorovi.Všechno si píšu do stolního kalendáře,kolem toho několikrát chodím,takže se mi nemůže stát,že bych zapomněla na něco důležitýho.A dokonce si tam zapisuje i chlap,když něco má,což nikdy nedělal a ted si to pochvaluje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.10.11 22:50

Raduško, já si do diáře píšu dr. jak pro mě tak pro malýho, návštěvy, cesty ke tchánovcům atd., pak i výdaje, kolik kdy utratím (jen větší částky), potom kdy jdu na nehty, atd. atd. :lol: a samozřejmě poznámky, co mám koupit, kdy mám jít třeba na poštu apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.10.11 22:51

píšu si tam všechno, co bych si psala do stol. kalendáře, ten už nevedu :lol: …a taky si tam píšu pokroky naší malé,…cokoli mě napadne…mám ho pořád po ruce,…pak jí to přepisuji do jejího deníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová