Diář - jaký vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
27.10.11 18:46

Tak už mám taky diář. :mrgreen: Koupila jsem si od Albi růžový se sovičkami, protože Robínek má ve školce jako značku právě sovičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.10.11 15:36

Holky - ještě dotaz - kdo máte diář Moleskine:
dělají jen anglickou verzi, nebo i českou???
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
llilu
17.11.11 18:00

Quo Vadis

Krásné barvičky a hlavně funkční diář je Quo Vadis. Dováží je do Čech firma inpox (www.inpox.cz) doporučuju! :)

• Citovat
  • Upravit
10726
18.11.11 16:52

Píšu o papírovém diáři, elektronický neee.
Asi jsem cvok, ale de facto žádný diář mi nepřijde ideální: do malého se mi nic nevejde, velký mi přijde nepraktický na tahání ven – je těžký.Do malého se mi nic nevejde, protože píšu velkými písmeny, roztahuju.
Rada bych dělila temata na napr.RODINA do jednoho mista, PRACE do druheho. Protože jsem asi fakt blazen, klidne bych jako podsložku RODINY delila dale na slozku BRACHA, DARKY K VANOCUM apod.Normalne teda zadny hnidopich nejsem, ale u tech diaru me to fakt bere.Nevite o nejakem, ktery by mi vyhovoval? (Zatim mam k malemu diarku „Zapisovaci pridavny sesit“, radeji bych jen jeden kus)Omluvte me, asi je to moje uchylka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.11.11 16:53
llilu píše:
Krásné barvičky a hlavně funkční diář je Quo Vadis. Dováží je do Čech firma inpox (www.inpox.cz) doporučuju! :)

Je tezky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.12.15 17:03

Máte někdo diář herlitz elegance A7 a jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
25.6.17 11:21

Kde diáře Herlitz kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie