Diář - jaký vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
22.10.11 22:51

píšu si tam všechno, co bych si psala do stol. kalendáře, ten už nevedu :lol: …a taky si tam píšu pokroky naší malé,…cokoli mě napadne…mám ho pořád po ruce,…pak jí to přepisuji do jejího deníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.10.11 23:01

Mimo všechno ostatní co už bylo napsáno do diáře ještě zapisuju po celý rok dárky - co komu koupit ( na narozeniny, svátek, vánoce), když jsem s někým v obchodě a něco se mu líbí, okamžitě beru diář a píšu :lol: Potom si tam píšu taky platnost permanentek - bazén atd. A hlavně tam mám vypsané ty nejdůležitější čísla, které potřebuju vždycky zrovna když mi klekne mobil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
22.10.11 23:05

když jsem ještě studovala, tak jsem měla několik diářů a stejně jsem tam nic nepsala, když jsem potřebovala vědět o písemce, hodila jsem to na papírek do pouzdra… Začala jsem ho používat až s prací, kdy se mi mění pracovní doba a potřebuju to mít napsáno v něčem, co mám pořád při ruce :) Teď ho používám na všechno, mám tam práci, všechny svátky, narozeniny, menstruaci, masáže, návštěvy, píšu si tam i významné dny, co se událo a občas tím prolistuju, co jsem vlastně kdy dělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
22.10.11 23:26

A taky si diare schovavam :mrgreen: To si pak clovek pocte, co si planoval treba pred 3 lety :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.10.11 23:51

Stolní kalendář jsem vedla-ale byla jsem např. na kosmeice,objednala další termn a doma zjistila,že už tam něco mám.Tak jsem volala a chtěla jiný termín.A toto se stávalo docela často.Nyní mrknu a vím.Mám ho stále u sebe v kabelce.A když kamarádka volá,kdy se sejdeme,jen sáhnu do kabelky a vím,kdy mám čas.A ne říkat-počkej,až přijedu domů,tak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
23.10.11 06:35
Petrusche píše:
Zrovna téma, co mě zajímá. Právě sháním nějaký pěkný jako dárek a také pro sebe. Zaujaly mě diáře MOLESKINE.
Máte s nimi někdo zkušenosti?
http://www.moleskine.cz/cz?…

Moleskine jsu naprosto narádní diáře, používám už 4 roky a žádný jiný bych nechtěla. Nevím, jak tento rok, ale do 2011 dělali jen ve dvou barevných provedení, červená a černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 08:07

Holky kouknu na vaše typy a pak písnu jáký jsem nakonec vybrala!

Jak jsem psala, už z práce mám zavedený diář filofax(kožený), je super, že se dá vyměnit náplň a používá se donekonečna, ale k příbuzné mi ty jejich barevné variace nesedí, má stejně jen pro svoje potřeby a nic z práce si tam psát nebude, takže nehrozí, že někde na schůzce vytáhne růžový diář se srdíčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
23.10.11 08:44

Ahoj, já používám ADK a nedám na něj dopustit :palec:

http://www.adk.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.10.11 09:07

Já si už leta kupuju Moleskine diář, mám ráda tenco má vlevo týden a vpravo místo na poznámky. Maximálně mi vyhovuje, že je malý, ale přitom se toho do něj spoustu vejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
23.10.11 09:08

já mám moleskine a jiný nechci :)

• Citovat
  • Upravit
10726
23.10.11 09:58

dobry tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.10.11 10:04

Albi má moc pěkný diáře. Jinak ADK nebo Filofax - výhodou je, že už se další roky stránky jenom vyměňují. Barev moc nemají, ale přesto se nějaké najdou. Já ho měla jako dárek pro přítele loňské Vánoce (Filofax), ale barevný by se nehodil (manažerská pozice, takže divočina by nebyla na místě :-D ), takže já si vybrala, a měl úspěch. Původně jsem chtěla kožený, ale holky, já levnější než 2-2,5tis. nenašla :nevim: Tak jsem se rozhodla pro kombinaci textilu a umělé kůže (za 1200,–) a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 10:17
Pomka píše:
Albi má moc pěkný diáře. Jinak ADK nebo Filofax - výhodou je, že už se další roky stránky jenom vyměňují. Barev moc nemají, ale přesto se nějaké najdou. Já ho měla jako dárek pro přítele loňské Vánoce (Filofax), ale barevný by se nehodil (manažerská pozice, takže divočina by nebyla na místě :-D ), takže já si vybrala, a měl úspěch. Původně jsem chtěla kožený, ale holky, já levnější než 2-2,5tis. nenašla :nevim: Tak jsem se rozhodla pro kombinaci textilu a umělé kůže (za 1200,–) a spokojenost :palec:

No já měla právě výhodu, že jsem si ho mohla objednat od práce, akorát nevím, zda v papírnictvích prodávají náplně, kde to teď budu nahánět, když jsem doma s prckem :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 10:20
edevira píše:
Ahoj,
minulý týden jsem si koupila diář od Albi, mrkni třeba se Ti něco zalíbí http://www.fotorada.cz/…re-2012.html
Mám ten s dortíky :-)

Na tento rok mám diář http://www.forpromo.cz/…1-crazy-snow

Je více barevných variant a je v reálu opravdu moc krásný.

no ten s dortíky je fakt sladkej, a hodí se k ní, bude si do něj psát objednávky dortů.akorát musím pokukovat po jiném dárku, protože ten jí dám jen tak (není drahý) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.10.11 10:21
Boudice23 píše:
Pomka píše:
Albi má moc pěkný diáře. Jinak ADK nebo Filofax - výhodou je, že už se další roky stránky jenom vyměňují. Barev moc nemají, ale přesto se nějaké najdou. Já ho měla jako dárek pro přítele loňské Vánoce (Filofax), ale barevný by se nehodil (manažerská pozice, takže divočina by nebyla na místě :-D ), takže já si vybrala, a měl úspěch. Původně jsem chtěla kožený, ale holky, já levnější než 2-2,5tis. nenašla :nevim: Tak jsem se rozhodla pro kombinaci textilu a umělé kůže (za 1200,–) a spokojenost :palec:
No já měla právě výhodu, že jsem si ho mohla objednat od práce, akorát nevím, zda v papírnictvích prodávají náplně, kde to teď budu nahánět, když jsem doma s prckem :mrgreen: :nevim:

V papírnictvích netuším, já jsem ten diář objednávala přes internet… Myslím, že ve větších městech musí být k sehnání i v papírnictvích :-) Nebo zkus kolegy, určitě by ti to objednali, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová