Je vám někdy mizerně?

4885
22.8.12 19:49

Je vám někdy mizerně?

Určitě ano, ale já se musím svěřit.
Celý den na pytel (vím, že jsou mnohem horší věci, ale já te´d píši o svém dni blbec).
Od rána mě nepřestala bolet hlava a zub, zub je spravenej, prý bude chvilku bolet. Chvilku? 3.ibáč a furt, no vydržím.
Dopoledne jsem rozbila 4 talíře, blbost, ale to byly naše jediný do mikrovlnky, ostatní tam nejdou.
Vylila jsem celé mléko před lednic a uklouzla potom a bolí mě achilovka a kulhám.
Dcera nechce do školy a pořád o tom mluví, jde do 7., syn do 9. taky nechce, ale aspoň s tím neprudí od rána do večera.
Manžel odjel na služebku a vrací se až v neděli, bojím se sama v noci (hysterka?), děti jedou k babi do konce prázdnin, já mám dovolenou ještě zítra a v pátek musím, čaká mě neskutečně moc práce a vidina teambuildibgu v září a z toho se mi chce plakat.
Tak se nezlobte a napište taky něco, třeba veselého a nezlobte se na mě.
Dneska jsem někoho urazila na emiminu (husy), ale už jsem se omluvila.
Jsem hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
22.8.12 19:54

Ahoj, myslím si, že každého občas potká den blbec, takže hlavu vzhůru. Bude zase lépe, neboj :hug: Jen se toho sešlo moc najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
22.8.12 19:55

Já teda bohužel musím napsat, že mám podobnej den jako ty…den blbec :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4885
22.8.12 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.8.12 19:59

Taky jsem tady dneska řešila své rozpoložení. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 19:59

No mě se nestalo nic moc špatného - spíš mě jen přepadly těhotenské hormony - migréna, zvracení (ve 4. měsíci zvracím celý den), protivnost a čekání na déšť - v celé ČR lije, ale v Ostravě nezaprší :zed:

• Citovat
  • Upravit
13141
22.8.12 20:00
@Anonymní píše:
No mě se nestalo nic moc špatného - spíš mě jen přepadly těhotenské hormony - migréna, zvracení (ve 4. měsíci zvracím celý den), protivnost a čekání na déšť - v celé ČR lije, ale v Ostravě nezaprší :zed:

u Hodonína taky ne!!! Už asi měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.8.12 20:01

U nás dnes vylité jogurtové pití do postele(dcera) :zed: pak jsem si polila ruku horkou omáčkou. a pak mi spadla 2 litrová limča…je všude i na zdech :zed: manžela i děti bych dnes taky nejraději vzala holí :cert:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
22.8.12 20:02

Jo a zapoměla jsem napsat, že dnes lehly dvě dcery s hnusnou rýmou a zánětem v očích.

• Citovat
  • Upravit
13141
22.8.12 20:02

No dítě mě dneska točilo neskutečně, že si vykoledoval odebrání dudlíku. Začal ho chtít i přes den, tak nedostane nic. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.8.12 20:06

Dneska taky děs :roll: :roll:
Obe deti prujmy, zvraceni, takze celej den peru, kdyz uz doperu posledni pracku, zacne chcat, takze mam vsechno zmokle.Do toho jsem tu mela celej den nejakeho remeslnika, co si pral obed, snidani, veceri, svacinu litr chlastu a jeste mrcel, ze nedostal pridano :roll: A jeste mi ex opet nebere telefony, kvuli alimentum :zed:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
22.8.12 20:08

Ne, mne je porad skvele.

• Citovat
  • Upravit
4885
22.8.12 20:09

@blorchi
Ex mé nejlepší kamarádky ji dluží 150 000 a když prý už proběhla exekuce na plat, tak nemá od něj ani korunu. Včeara jsem jí dala 500 pro děti a nákup taky za 500, je úplně na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
22.8.12 20:13
@Lenka002 píše:
@blorchi
Ex mé nejlepší kamarádky ji dluží 150 000 a když prý už proběhla exekuce na plat, tak nemá od něj ani korunu. Včeara jsem jí dala 500 pro děti a nákup taky za 500, je úplně na dně.

No me dluzi 130tis.za posledni tri roky nedal nai korunu, ctyri trestni oznameni, ani jeden soud, exekuce neni podana, protoze stale cekam na rozsudek :zed: a vcera mi prave po trech letech vzal telefon, slibil, nasliboval a dneska ho radeji uz nebere :zed:

• Citovat
  • Upravit
3400
22.8.12 20:18

Jeje, skoro porad :mrgreen: co jsem doma mam pocit, ze nic nestiham, nezvladam, vsechno spatne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová