Chtěla bych třetí dítě, ale manžel už ne

Anonymní
18.8.12 22:11

Chtěla bych třetí dítě,ale manžel už ne...

Ahojky, předem se omlouvám za anonim, ale švagrová sem taky občas mrkne, tak chci být v utajení :mrgreen:
Je tu někdo kdo je na tom stejně?
Máme s manželem 2 kluky,3,6r a 1,3r. Mladší je náročný na pozornost, velký mamánek, ale už to s ním začíná být lepší. Ještě do nedávna jsem nechápala jak někdo může chtít 3 děti, ale poslední dobou mi to hrozně nahlodává a často na to myslim.Bylo by mi dokonce úplně jedno jestli by to byla holčička, nebo opět kluk :lol: Vím ale že manžel už by 3tí dítko určitě nechtěl, i když jsem si jistá, že kdyby přišlo, zvlád by to a byl by pro něj skvělím tátou jako je pro oba kluky. Antikoncepci neberu, spoléháme na přerušovaný sexík, praktikovali jsme to tak mezi oběma dětmi a vlastně už rok od narození mladšího. Jsem proti tomu na mužíky vymýšlet nějaké okliky, jako vysadit antikonc. a neříct to a tak…ale tolik bych si přála kdyby nám na kapička někdy ujela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zažíváte některá něco podobného? A jak jste tu myšlenku na další dítko zahnali když už muž nechtěl???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.8.12 22:15

Já uplně uplně uplně to samé. S tím rozdílem, že máme holčičku 5let a chlapečka 2apůl roku.
Věřím, že se ještě dočkám a moc nám to oběma přeju :dance:

• Citovat
  • Upravit
15674
18.8.12 22:17

Ahoj. U nás je to obráceně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 22:20

Ahoj, úplně jako kdybych to psala já!!Taky mám 2 kluky a chtěla bych mít ještě jedno miminko. Tajně toužím po holčičce, ale ani další chlapeček by mi nevadil. Akorát partner už nechce no.. :( Ale je to tím, že za a)má už dvě děti z předchozího manželství a už prý teď se mu v práci posmívají, že je jak cigán, když má 4 děti :pocitac: On sice 4 děti má, ale já jenom 2 :think: Takže ještě jedno bych určitě ráda..taky nejsem na podrazy..antikoncepci neberu, zas tak často spolu nespíme, aby mělo cenu ji brát. Ale někdy si tajně přeju, aby mu to ujelo a bylo by další mimi. 8)

• Citovat
  • Upravit
26
18.8.12 22:24

Ahoj, jsem na tom stejně, kluky 5 a 2 roky. Už po prvním jsem věděla, že budu chtít 3 děti. Taky je mi jedno jestli kluk nebo holka. Prostě ještě si vypiplat své miminko. Já mám tedy zavedenou Mirenu ještě na dva roky, do 34 let. Připravuji manžela na to, že pak bude ten pravý čas na 3 dítko. On o tom nechce ani šlyšet a dost si za tím stojí. Mě je z toho smutno, pořád doufám......snad za dva roky změní názor.
Ale jestli ne, tak mě to bude hooodně mrzet. Rodinu kvůli tomu nechci rozbít, jiný spor nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.8.12 22:25

Máme to úplně stejně, 2 kluci, 29 a 7 m..přítel říká, že to stačí, mooožná že za 7 let třetí, ale já chci 5 :( :think: :think: antikoncepci taky neberu, jen přerušujeme, zatím oba kojím…snad mu to za rok za dva taky ujede :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 22:30

Třeba u nás byl problém, mít už vůbec to 1.dítě. Musela jsem too svého doslova ukecat! :twisted: Když se ale nerodil, byl šťastný, že ho má a má ho rád doteď. U druhého syna už jsem ho neukecávala, tam mi pomohla příroda. Jak jsem přestala méně kojit a zařala dávat příkrmy, tak už to bylo. Bohužel si to přítel dobře pamatuje a teď už si dává hodně velký pozor.
Ale myslím si, že i kdyby bylo to třetí dítě, tak by ho měl rád. Snad jen blbec by nechal manželku se dvěma dětmi jen kvůli tomu, že bude mít o jedno dítě navíc :think:

• Citovat
  • Upravit
145
18.8.12 22:36

Jééé tak to mám radost že v tom nejsem sama :hug: :hug: :hug: Pořád teď vzpomínam na tu krásnou cestu od bříška k porodu a pochování mimi :mrgreen: tolik bych to chtěla ještě zažít!!!A představuju si jak bych to všechno zařídila aby sme se tu všichni vešli :mrgreen: Asi ho násilně přidržím aby ty potencionální mimísci nezkončili na bříšku ale putovali tam kam mají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 22:39

Jako napadají mě různé způsoby, jak by toho šlo docílit. :lol: Ale jsem naštěstí rozumná..ještě chvíli počkám. Zatím mám ještě celkem čas. Kdyby mi ale bylo přes 30,tak tam bych neváhala a prostě se chlapa neptala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
145
18.8.12 22:41

Já taky ukecávala aby bylo druhé, on ho chtěl ale až tak za 6let, ale jak to my ženský umíme… :lol: nakonec jsem ho udolala argumentama jak si spolu budou hrát a tak :mrgreen:…a teď je to jeho mazlíček. Ale do třetího už ho fakt neukecam…kéž by zasáhla příroda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.8.12 22:43

Anonymní: a nééé že bych to udělala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jen tak pro zajímavost, jaké způsoby tě napadají??? :mrgreen: Doufám že i já pořád zůstanu rozumná :mrgreen: je mi 25 a tak mám času taky dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.8.12 22:44
@hanca12 píše:
Asi ho násilně přidržím aby ty potencionální mimísci nezkončili na bříšku ale putovali tam kam mají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ono stačí smočit prstíček :mrgreen: Prý takto vznikla spousta dětí. Vím, že je to vůči chlapovi nefér, ale nějak jsem přestala v tomhle ohledu být k chlapům tolerantní, podle mě záleží na ženské, kolik dětí by mělo být. Rámcově by se to mělo domluvit dopředu, aby si potenciální otec jedináčka nevzal potenciální pětimatku, ale jinak 2 nebo 3 :nevim:

A nebo si kup femcap, po měsících vyšilování kolem ovu, dopočítávání se, kdy byl před ní naposled sex, kondomy, dávání si bacha - stačilo vyhodit 2 tácy za ten zatracenej klobouček a pan Klobouček byl na cestě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.8.12 22:45

Tak a jsem odtajněná :mrgreen: tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 22:48

Gladys:a co když hned všechny spermíky utírá? A co to je femkap :oops: :oops:?

• Citovat
  • Upravit
8935
18.8.12 22:50
@Anonymní píše:
Ahoj, úplně jako kdybych to psala já!!Taky mám 2 kluky a chtěla bych mít ještě jedno miminko. Tajně toužím po holčičce, ale ani další chlapeček by mi nevadil. Akorát partner už nechce no.. :( Ale je to tím, že za a)má už dvě děti z předchozího manželství a už prý teď se mu v práci posmívají, že je jak cigán, když má 4 děti :pocitac: On sice 4 děti má, ale já jenom 2 :think: Takže ještě jedno bych určitě ráda..taky nejsem na podrazy..antikoncepci neberu, zas tak často spolu nespíme, aby mělo cenu ji brát. Ale někdy si tajně přeju, aby mu to ujelo a bylo by další mimi. 8)
A manžel má dobře placenou práci,že by uživil bez problémů 5 dětí?Myšleno nejenom nyní,ale až děti vyrostou,budou studovat…a když jedete na dovolenou,tak se všemi dětmi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová