Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:to je asi fakt…ale já pro to třetí dokážu udělat cokoliv, jen ne tohle. A navíc přítel ví, jakej odpor mám k práškům
Nápad sice hloupý, ale kolika ženám se díky němu narodilo krásné miminko?!Pochybuju, že jak kařdý tvrdí, že selhaly prášky, říká pravdu!!Třeba můj partner mi vyloženě řekl, ře prvního syna měl s bývalou jen díky tomu, že ona prý brala prášky, ale prostě mu přiznala, že „párkrát“zapomněla.
Já bych to třeba neudělala, nemám na to povahu, ale netvrďte mi, že ženské některé ženy by toho nebyly schopné!?!
@Gladys píše:
přesně, podrz to sice je, ale u přerušované soulože se musí počítat s tím, že to není moc spolehlivá metoda.
Brát třeba prášky nebo říct, že mám tělísko a přitom nebrat/nemít, to už je vážně pořádnej podraz
Smočenému prstíku bych i věřila, kor když se smočí v ten správný plodný den ![]()
A jak to probíhá u vás? Jak byste ten prstík smočily a přitom aby si toho manža nevšim?
Mě právě napadlo to udělat, když se chlap na tebe vystříká a ty pak jdeš do koupelny se umýt. ![]()
Taky budu muset mazat
jenže ten muj to vždycky hned utře a pak se ještě přitulí. Osprchovat se jdu až za chvíli…
Ahoj, já jsem vždycky chtěla dvojčátka, ani nevím proč.. Mám dvě holky, ale po dvojkách toužím stále, přítel ale ne
Já bych třetí taky časem chtěla, ale můj pítel se k tomu staví tak nějak vzláštně-chvilku jo a pak zase ne
ale zatim je času dost
Ja teprv cekam druhy, ale na treti mam taky zalusk, treba tak za 5 let. Neumim si predstavit, ze bych pak z ditko nechtela a nestejskalo se mi po miminecku. Muz je proti, no trochu se mu nedivim, dost se stehujeme - i do zahranici a jet se trema detma si teda taky neumim moc predstavit. Mno uvidime.
Ale neni to tak tezke to navliknout, obe moje deti byly planovane tak napul, to druhe vlastne vubec, stacilo trocha alkoholu, vanocne-silvestrovsky cas, navsteva (ta uz odesla) a bylo. Manzel si postavil hlavu, ze kondom proste nechce, ze ho to s nim neba
, me bylo jasny hned, ze z toho neco bude, i kdyz jsem ovulaci urcite nemela, ale to napoprve taky ne.
Přidávám se do klubu. Mažel třetí odložil na neurčito, což vzhledem k věku aplodnsti = konečná. pro mě horší o to, že jsme na třetím byli domluveni. Finanční důvody + má pocit, že nezvládáme dva.
No my sice nějaký finance máme, ale ty by pak padly na nové auto, pochybuju, že bysme do toho našeho narvaly 3 autosedačky
Takže ho mam opít?
![]()
Tak já si myslím, že „ušít“ to na drahého není fér. Měli by to chtít oba. Pokud chci, aby byl živitel nebo aby pomáhal s péčí a výchovou, má právo do toho kafrat, kolik dětí bude ![]()
I když, my chtěli jedno a budeme mít dvě, taky se nás nikdo neptal ![]()
Ale zaujala mě jiná věc. @hanca12 kolik je prosím tě to 3,6 roku a 1,3? Když to převádím tak 3 roky a 7 měsíců a 1 rok a 4 měsíce? ![]()
@Gladys píše:
No ono stačí smočit prstíčekPrý takto vznikla spousta dětí. Vím, že je to vůči chlapovi nefér, ale nějak jsem přestala v tomhle ohledu být k chlapům tolerantní, podle mě záleží na ženské, kolik dětí by mělo být. Rámcově by se to mělo domluvit dopředu, aby si potenciální otec jedináčka nevzal potenciální pětimatku, ale jinak 2 nebo 3
A nebo si kup femcap, po měsících vyšilování kolem ovu, dopočítávání se, kdy byl před ní naposled sex, kondomy, dávání si bacha - stačilo vyhodit 2 tácy za ten zatracenej klobouček a pan Klobouček byl na cestě
To myslíš vážně? Ten otec do toho nemá co kecat? A kdo bude na to třetí dítě vydělávat???
Jak už tady psala jedna anonymní, tak opravdu v dnešní době už na děti nevydělává jen chlap! Je spousta žen, které táhnou domáctnost a o děti se starají finančně ony. ![]()